Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczku ja też tak jak dziewczyny brałam antybiotyk przez 2 tygodnie, zaczęłam kilka dni przed zabiegiem i kontynuowałam jeszcze po łyżeczkowaniu przez ponad tydzień.
Ja niestety dziś melduję się w pierwszym dniu okresu.
Kto stracił nadzieję, że kiedykolwiek mi się uda? - ręka w górę!
JAAAAAA !!!!
-
Jagna 75 wrote:No to oblèzenie niezle,jajo albo jaja muszà sie poddac
bedzie sukces
Testy owulacjyjne ujemne jajnik mnie boli aleclewy zamiast prawy. Powoli zaczyna robić siexwodnisty śluz takcwuec jutro rano znowu atakuje. Myślę ze dwa razy dziennie wystarczy nie? Najgorsze jest to uczucie jak siecwszystko wylews i jak tu zatrzymać ten potop ?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
skrzat1988 wrote:promyczku ja też tak jak dziewczyny brałam antybiotyk przez 2 tygodnie, zaczęłam kilka dni przed zabiegiem i kontynuowałam jeszcze po łyżeczkowaniu przez ponad tydzień.
JAAAAAA !!!!skrzat1988 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyKochane przepraszam,ze tak wpadam pomiedzy Wasze wpisy ale chce powiedziec,ze mimo iz nie udzielam sie pamietam o Was całym sercem
nie doczytam wszystkich wpisów ale widze nowe osoby a dzisiaj szczególny Dzien - Dzien Dziecka Utraconego wspieram kazda z Was i niech Aniołki opiekuja sie Wami
U nas Gabrys rosnie ostatnie dni były troche trudne bo po szcepieniu był marudny i do tego jeszcze ta pogoda i na spacer nie mozna wyjsc. A w poniedziałek mamy wizyte u neonatologa. Gabrys wazy 5.445kolki i ulewania sa choc coraz rzadziej a 20.10 konczy juz 4 miesiace
Pamietam i wspieram kazda z Wasskrzat1988, Elmo13, Madera2000, sy__la, M@linka, Evita, gama, Niebieskaa, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
Kama a ja bym nie przesadzala z ilości stanowczo raz dIennie jest ok za dużo może osłabić plemniki i nici z ciąży.... spokojnie one tam poczekają do jutra jak jutro wieczorem powturzycie to zdecydowanie wystarczy .
Ale to tylko moje zdanie
Aniołek (8t) marzec 2016
-
KammaMarra wrote:Oby kochana
Testy owulacjyjne ujemne jajnik mnie boli aleclewy zamiast prawy. Powoli zaczyna robić siexwodnisty śluz takcwuec jutro rano znowu atakuje. Myślę ze dwa razy dziennie wystarczy nie? Najgorsze jest to uczucie jak siecwszystko wylews i jak tu zatrzymać ten potop ?Antoś IVF,Julisia natural
-
Elmo13 wrote:Kama a ja bym nie przesadzala z ilości stanowczo raz dIennie jest ok za dużo może osłabić plemniki i nici z ciąży.... spokojnie one tam poczekają do jutra jak jutro wieczorem powturzycie to zdecydowanie wystarczy .
Ale to tylko moje zdanie
To co odpuścić mężowi rano?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
skrzat1988 wrote:promyczku ja też tak jak dziewczyny brałam antybiotyk przez 2 tygodnie, zaczęłam kilka dni przed zabiegiem i kontynuowałam jeszcze po łyżeczkowaniu przez ponad tydzień.
JAAAAAA !!!!
Ja w ogóle nie wierze ze M się uda. Jestem zrezygnowana05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elmo13 wrote:Kama ja bym dopuściła ale zrób jak uważają ogólnie mówią że co 2 dni jest ok więc ...
jak Jagna napisała co ma zostać zostanie i zaczeka
Dziękuję za radę brzuchatku kochany ☺
Elmo13 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
JAAAAAA !!!!
i ja...skrzacie z toba ;(
1 dzien @...1 dzien smutkuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 23:03
aniołek 01.02.2016r -
Jagna 75 wrote:Jak tak dajecie czadu to z pewnoscią pomozecie mu pèknàc
No mam nadzieję. Mój mąż bardzo by chciał mieć dziecko... sam pilnuje wszystkiego pyta etc kaze jeździć do lekarza . Mam w nim sto procent wsparcia i zaangażowania.M@linka lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....