Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, musi być dobrze. Zasypiam z myślą o Twojej córeczce i z taką myślą też się obudzę. Ściskam Cię!25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
A ja nie mogę spać
ciągle zaglądam co tam u Was.
Annak dziś są imieniny i oby wieści były również dobre. Myślami jestem z wami. Jeśli mogę się wypowiedzieć to myślę że dobrze zrobiłaś rezygnując z tej konferencji, w takich momentach napewno nie wypadła by dobrze a ty myślami byłabyś gdzie indziej.
elaria czas do usg szybko zleci i myślę że to będzie dobry czas by udać się na L4 skoro źle się czujesz, a i wszędzie okropne infekcje
Mój mąż także "umiera" momentami mam go dość. Proszę by wziął leki, zrobił inhalacje itp a on swoje i ciągle zachowuje się jak by "miał okres"
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Ania Ruda wrote:Co lekarz to inna szkoła... Mi w szpitalu powiedzieli, że ze zakaz współżycia 2 tygodnie, a o dziecko starać się za 4-5 miesięcy, a moja ginekolog ze po 1 miesiączce. Zabieg miałam w 9 to ciąża zatrzymała się 8tc, bez antybiotyków. Niemniej jednak Nadziejo - witamy :*
ale obserwuje swój organizm i zaczęliśmy starania po 1 normalnej miesiączceFabianCyprian
Tymuś
-
Witam sie z Wami,
wracając do tematu "umierania" małżów to oczywiście i u mnie tak samo... a odwołując się do demotywatora który pokazuje jak my się to zachowujemy podczas @... to dodam że mam tak cześciej niż jak tylko jest @ hahahahah
annak no co tu pisać więcej niż już dziewczyny napisały.. i ja z resztą też... cały czas o Tobie myślę... i głęboko wierzę że jednak będzie okey !
Jagna o Tobie też mocno myślę.. pewnie dlatego że 2 mce temu pożegnałam dziadka z którym byłam bardzo zżyta... był to mój drugi tato... - 3 maj się dzielnie
FabianCyprian
Tymuś
-
witam się z wami Kochane.
a ja trochę smutna jestem...
meza kuzynka miesiąc 5-6 trafiła do szpitala z 4cm rozwarciem... no i jest nieciekawie... myslę od wieczora o niej eh...
aniu Jagusiu jesteśmy wszystkie z Wami...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyDziś walczę z mdłościami i wymiotami. To stres. Jak ja zrobię glukozę na czczo skoro wymiotuję mając pusty żołądek. Ledwo uchylę powieki muszę od razu coś zjeść.
Dziś szkolna impreza, występuje moja klasa. Mam nadzieję, że nie rzygnę przy całej szkole. -
Elaria wrote:Dziś walczę z mdłościami i wymiotami. To stres. Jak ja zrobię glukozę na czczo skoro wymiotuję mając pusty żołądek. Ledwo uchylę powieki muszę od razu coś zjeść.
Dziś szkolna impreza, występuje moja klasa. Mam nadzieję, że nie rzygnę przy całej szkole.
nie dobrze...FabianCyprian
Tymuś
-
Oj Elaria, trzymaj się dzisiaj
Swoją drogą to byłaby historia, która przetrwałaby pokolenia gdyby Ci się zdarzyło
AnnaK jedna za wszystkie wszystkie za jedną - jestem dzisiaj z Tobą.
Jagna dzisiaj będę też o Tobie myśleć, niech to najważniejsze dla Ciebie życie, które zgasło znów niedługo narodzi się na nowo pod Twoim serduszkiem.Elaria lubi tę wiadomość
-
Bardzo się nie pomyliłam...
zaczęłam od guza piersi - o, jest dobrze - myślę
ale potem - '85, '94, '89, '92..... katar, kaszel. gorączka, w różnych konfiguracjach.... odpadłam przy "rano krwawiłem z płuc"
idę na śniadanieJA NIE CHCĘ TU BYĆ!!!
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Elaria, u mnie spadek nastroju i formy. Chwilowo nie potrafie czytac naszego watku, emocje na wierzchu przez prace i sprawe Ani i czytam jednym okiem...
Ale co chcialam napisac, wczoraj sobie rzygnelam do kubelka na smieci w gabinecie! ale byla akcja... szybko zawinelam worek w jakies papiery i siatki wyrzucilam do innego kosza na korytarzu i ukradlam sprzataczce nowy worek. Nikt nie widzial!
p.s. w gabinecie mam szczoteczke i paste, wiec szybko wszystko posprzatalam tu i tam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 08:43
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
hejo pamiętacie mnie jeszcze ??
u nas wszystko ok maluszek rośnie wczoraj na wizycie miał 7,57 cm od głowy do pupci wylkuczony zespół downa więc jestem ciut spokojniejsza. niestety nie pokazało co ma między nóżkami
a oto ono :
http://i1061.photobucket.com/albums/t473/ainadebica1/14794008_1458332120849249_603502579_n_zpstn7mxd9q.jpegNiebieskaa, Alisa, Elmo13, M@linka, Magdzia88 lubią tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
nick nieaktualnyAinade wrote:hejo pamiętacie mnie jeszcze ??
u nas wszystko ok maluszek rośnie wczoraj na wizycie miał 7,57 cm od głowy do pupci wylkuczony zespół downa więc jestem ciut spokojniejsza. niestety nie pokazało co ma między nóżkami
a oto ono
Ainade Kochanapewnie, że pamiętamy:-) dobrze, że odezwałaś się. Ciężko u nas teraz na forum więc Twój odzew trafiony bardzo
Cieszę się bardzo, że dzidzia ma się dobrze. Nieważne co ma między nóżkami, byleby całe i zdrowe. Ja Ci tego życzę z całego serducha
Odzywaj się proszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 08:49
Ainade lubi tę wiadomość
-
Jaguś, pisałam już na wątku clo, ale na wypadek gdybyś właśnie tutaj zajrzała powtarzam:
Jagienko, dziś wyjątkowo trudny dzień dla Ciebie. Chciałabym dodać Ci sił w jakiś sposób, ale wiem że tutaj nic nie pomoże. Trzymaj się kochana, dzień pożegnania jest tak na prawdę dniem rozpoczęcia żałoby, godzenia się ze stratą. Rana w sercu zostanie na zawsze, ale po pożegnaniu Jagienko każdego dnia będzie już lepiej.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyWitajcie.
Niełatwy dzień przed nami, a przede wszystkim przed Tobą Aniu i Jagienko.
Nawet nie wiem co mam napisać...
Już mam oczy zaszklone bo tak nie powinno być. Tyle przeszłyśmy i jeszcze nam życie dopierdala!
Ja w każdym razie w obecnym moim stanie nie będę dobrą pocieszycielką dla nikogo. Dlatego po prostu jestem z Wami: Aniu i JagienkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 08:54
-
Jestem po porannym monitoringu - 9 dc i piękne, dorodne jajo na prawym jajniku 17 mm
brawo CLO!
Niebieskaa, Alisa, promyczek 39, Asia87, Haana, kiti, sy__la lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy