Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagusiu,
Całym swoim sercem jestem dzisiaj z Tobą i wspieram Cię. Wyobrażam sobie, jak musi Ci być ciężko.
Nie potrafię dzisiaj nic Ci życzyć. Wysyłam Ci tylko uściski, wsparcie, poczucie jedności.
Jestem przy Tobie myślami... -
roma wrote:Jestem po porannym monitoringu - 9 dc i piękne, dorodne jajo na prawym jajniku 17 mm
brawo CLO!
czy to jajko ma być docelowo pokryte plemnikiem? czy to dopiero próba?Alisa lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualnyroma wrote:Jestem po porannym monitoringu - 9 dc i piękne, dorodne jajo na prawym jajniku 17 mm
brawo CLO!
przynajmniej niech u Ciebie będą dorodne te jajca:-)
ile ma endo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 08:57
-
Alikso, przykro mi z powodu Twojego stanu emocjonalnego. Niestety, te łąki tak mają. Ja w poprzednim cyklu przechodziłam wręcz jakąś histerię. W tym było lepiej, mimo większej dawki. Ty wczoraj skończyłaś leki, więc może od dziś już będzie Ci lepiej.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyroma wrote:Alikso, przykro mi z powodu Twojego stanu emocjonalnego. Niestety, te łąki tak mają. Ja w poprzednim cyklu przechodziłam wręcz jakąś histerię. W tym było lepiej, mimo większej dawki. Ty wczoraj skończyłaś leki, więc może od dziś już będzie Ci lepiej.
Dłużej tak nie pociągnę..
A Ty gdzie tak wcześniej robiłaś monitoring? u Tego swojego?
ja mam jutro w Gyncentrum u swojego. Ludwina odwołałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 08:59
-
nick nieaktualnywczoraj był "seks" - 8dc. Dałam w cudzysłów bo sama nie wiem co to było. Próba zalania formy chyba. Bo tak to teraz wygląda.
Ale nie wyszło: mąż nie dał rady.
Dzisiaj z rana małżonek sam rozpoczął grę wstępną. I zaś klops.
Przy mojej pomocy jednak udało się.
A czuję się strasznie, co to w ogóle było!! Mąż chyba też zestresowany tym wszystkim, widzi w jakim jestem stanie.
Nie chcę by to tak wyglądało, nie chcę...
Niewiele mi brakuje by z Wami pożegnać się i ze staraniami również.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:04
-
Niebieskaa,
Dobrze, że się odezwałaś. Wczoraj zauważyłam, że Cię nie było i z rana chciałam Cię wywoływać.
Przykro mi, że masz spadek formy. I głupio mi zarazem, bo czuję, że to po części moja sprawka. Życzę Ci szybkiego powrotu do super nastroju. Chrupek wyraźnie o sobie przypomina. Chce zaznaczyć swoją obecność nawet w okolicy kosza na śmieciNiedługo Twoje badania. Zobaczysz go i uspokoisz się.
Elaria,
Nie gniewaj się, kochana, ale uśmiałam się, czytając Twój post.
Zmieniasz ostatnio nasze spojrzenie na nauczyciela (którego każda się w duchu boi). Psorka grzebiąca w komórce pod stołem i puszczające pawia na imprezie
Bardzo mnie te wpisy uśmiechnęły
A tak poważnie - Tobie dziecię też daje znak, że jest! To ważne! A wizyta już za kilka dni.
Ainade,
Super wiadomości! Na pytanie, czy Cię pamiętamy, zamiast odpowiadać "tak", powinnyśmy Cię ochrzanić, że tak rzadko się odzywaszAle najważniejsze, że z dobrymi wiadomościami
Gratulacje!
Roma,
Pęcherzyk jak się patrzy. Coś będzie działane? Potrzebujemy nowych nadziei
Vertigo,
No to Ci się dzień zaczął...
Ale Twoja wczorajsza opowieść o podejściu pacjentów była superTy chyba powinnaś książki pisać
-
Aniu, Jagienko myśle o Was.
Roma piękne jajcosuper, ja też ide jutro ale dopiero wieczorem. Kiedy idziesz znowu i kiedy zastrzyk?
Vertigo dzięki Tobie będę bardziej doceniać pracę Lekarzy pierwszego kontaktu. To muszą być naprawde złoci ludzie jeśli Wy macie takich pacjentówa wiadomo jak to jest z ludźmi.
Elaria oby Ci przeszło, albo i nie bo zaczniesz świrować :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:09
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyvertigo wrote:Alisko, po tych lekach niestety tak jest
pewnie Cię to nie pocieszy, ale może doda nadziei, że to nie Twój stan emocjonalny a stan emocjonalny zjedzonej tabletki.
Vertigo, powiedz mi co te leki w sobie mają takiego?
Dlaczego jest tak złe samopoczucie po nich?
Ja sobie nie wyobrażam kolejnego cyklu na nich. Porozmawiam z ginem o zastrzykach.
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:dziewczyny a jakie musi być min. endo do zagnieżdżenia? bo ostatnio zapomniałam na wizycie podpytać...
Kamma, nie wiem jakie minimalne endo.
Wiem jednak, że dziewczyny mają po 7 i 8 mm i zagnieżdża się ładnie.
Ja od zawsze mam 10-12mm, ale jak widać - nie zagnieżdża się...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:09
-
Alisko,
Serce mi pęka, że jest Ci tak ciężko...
Vertigo na bank ma rację. To pewnie te tabsy ciągną Cię w dół! Może organizm się przyzwyczai? Albo będzie trzeba je wymienić?
Przykro mi, że Ci źle. Tak bym chciała jakoś pomóc, ale dzisiaj to jestem noga z pocieszania
Ściskam więc po prostu. -
Vertigo, to jajo będzie systematycznie pokrywane całą armią plemników, co dzień do poniedziałku począwszy od dziś
a że demon seksu ze mnie żaden, to będzie dla mnie prawdziwa harówa
w poniedziałek wieczorem podgląd i miał być zastrzyk, ale biorąc pod uwagę że w poniedziałek o 19 ten pęcherzyk nie wyróżniał się spośród dziesiątek pozostałych (pco) a dziś rano ma 17 mm to nieźle zapierdala i do poniedziałku wieczór spodziewam się, że będzie po wszystkim.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
uf troszkę doczytałam co tu się dzieje dziewczyny też dziś jestem z Wam !!!
mało jestem ale ogólnie źle przechodzę ciążę ciągłe wymioty i ogólne zmęczenie nie pozwalają mi usiąść wygodnie przed komputerem . praktycznie non stop mogę spać.
Na telefonie jakoś nie lubię kożystać z forum. ale naprawdę jestem myślami z Wami. treaz dużo spokoju i ciszy jest nam potrzebne więc odpoczywamy :*23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Dawno mnie nie było, ale trochę zamieszania miałam i zero wolnego czasu. Id 30.09 mam oficjalne zielone światło od onkologa. Już po niecałych 2 miesiącach! Z tym, że chyba bez wspomagania nic z tego nie będzie... Cykle tak mi się skrócily (ostatni 22dni) i do tego nie regularne i obfite @ że ja nie wiem jak to endo i pecherzyk mają urosnac... Teraz @, 26 mam wizytę, zobaczymy co fachowcy powiedzą na ten temat. Ja tyle czasu z moimi 28-dniowymi zajść nie mogłam a teraz to. Znacie kogoś komu się udało przy takich cyklach zajść?Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Aniu to w ogole nie Twoja sprawka:) to raczej sprawka tego glupiego testu. A tak naprawde to po prostu martwie sie. Zaczelabym watpic w siebiem gdyby mnie to nie martwilo. Jestem dzisiaj z Toba
Moze to ciazowe hormony...tak sobie tlumacze... mam lzy tuz za kacikiem oka. Probuje sobie w glowie poukladac o co mi chodzi, ale jeszcze nie doszlam do tego, wiec tlumacze ciazowymi przypadlosciami. Chyba tez uzaleznilam sie od podrozy...to siedzenie na dupsku w moim miescie (chociaz i tak sporo jezdzimy po okolicach, ostatnia wycieczka byla do miasta oddalonego o 4h) mnie dobija...i jeszcze praca...rozwala mnie teraz emocjonalnie, ale daje tez duzo radosci i sens. No nic, posmuce sie i slonce znowu zaswieci. Tylko najpierw niech juz dzwoni ten cholerny telefon.
Skrzaciku, kiedy dostaniesz odpowiedz co do ostatniej rozmowy? czujesz, ze tamto miejsce pracy mogloby byc Twoje? Tak w ogole to wspaniale, ze masz tyle rozmow, niedlugo bedziesz sama stawiac warunki i bedziesz przebierac w ofertach! Kamma pisala, ze Twoje cv jest imponujace, w to nie watpie! Nie wiem na czym dokladnie polegalaby Twoja praca, ale laboratorium kosmetycznym brzmi bardzo inspirujaco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:20
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017