Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe jak to obejść :p no właśnie to już sama musisz zdecydować czy odbyć cały ten proces, czy czekać.. ale co z dupkiem? No nie doradze :p będe czekać na wieści, oby pozytywne i z dodatnim wynikiem.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
dzięki kochana,
ale teraz siedze w kiblu i wyje..
to takie chamstwo mam umowę do końca roku, bo ch... nie przedłużył mi za 1 ciążę, a zatrudnił już na moje miejsce nową laske, która przed chwilą przyszła się przywitać...
co za dzień...
Elmo13 wrote:Kama spojrzałam na twój wykres i wcale najgorzej nie wygląda także tego czekamy ....05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
czyli robić test dzień po zakończeniu dupka?
Arleta wrote:Kamma ja bym się tym wykresem tak nie stresowała...przecież niekiedy może być tak ze pod wpływem jakiś czynników temperaturka może wyjść niemiarodajna...
czekaj cierpliwie
kurcze nawet nie wiedziałam że tyle Nas jest w tym miesiącu..za wczystkie trzymam kciuki!ale by było fajnie jakby Nam się udało w tym cyklu,marzę o tym
Asia ja narazie nie robię monitoringu,wogóle na ta chwilę mam dość lekarzy a nawet nie chcę myśleć o usg w ciąży brrr te wszystkie zdarzenia odcisły na mojej psychice duże piętno ..ale jak tylko dowiem się że coś jest na rzecz i tak od razu muszę jechać do Łodzi na badania cd i szczepienie żeby " dzidziusiowi hamowania nie zabrakło"
Asia ja wiem że owulka się zbliża mniej więcej od tego że nawet malować się nie muszę,po prostu promienieję,mam pozytywną energię i wogóle,natura tak to wszystko obmyśliła żeby tych samców jednak wtedy czymś przyciągnąć..
jak coś pojdzie nie tak to wtedy będę podglądać..bo róznie to bywa,po I poronieniu robiły mi się torbiele które po 2 cyklach znikały także wtedy napewno coś hormony szwankowały
ale teścik owulacyjny oczywiście zrobiłam bo chyba jestem od nich uzależniona,uwielbiam to napięcie pojawienie się II kreseczek nawet tylko na owulacyjnym..
dziś mam 13dc zawsze pozytyw mi wychodził ok 16 ale teraz chyba będzie wcześniej bo rano miałam już tylko minimalnie jaśniejszą drugą kreskę
także wieczorem zabieram się do roboty05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Asiu, idę dzisiaj na podgląd. Ok 19 będę wszystko wiedziała.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Kamma Twój szef to kawał chama, najgorsze, że w zasadzie nic w tej sytuacji nie można zrobić, bo mu nie udowodnisz dlaczego nie przedłużył Ci umowy...beznadzieja. Rozumiem Twoje ciśnienie na ciążę do końca roku:(
Tak bardzo trzymam kciuki, żeby Wam się udało:* -
to już nawet nie chodzi o ciążę,
ale zwyczajnie o ludzkie podejście..
.jeszcze przyszedł z nią i się przuwitał i poprosił o przekazanie obowiązków...
czuje się jakbym dostała butem w pysk...
skrzat1988 wrote:Kamma Twój szef to kawał chama, najgorsze, że w zasadzie nic w tej sytuacji nie można zrobić, bo mu nie udowodnisz dlaczego nie przedłużył Ci umowy...beznadzieja. Rozumiem Twoje ciśnienie na ciążę do końca roku:(
Tak bardzo trzymam kciuki, żeby Wam się udało:*05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:dzięki kochana,
ale teraz siedze w kiblu i wyje..
to takie chamstwo mam umowę do końca roku, bo ch... nie przedłużył mi za 1 ciążę, a zatrudnił już na moje miejsce nową laske, która przed chwilą przyszła się przywitać...
co za dzień...25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
ja zawsze mówię karma wraca do człowieka...
tylko to było w perfidny, wyrachowany sposób zrobione...
no to mi się poniedziałek zaczął...
roma wrote:Jak to nasza kochana Abby kiedyś napisała - i chooj mu w dupę!05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
2 lata,
od świtu do nocy pod kompem,
ciągle na każde zawołanie,
zamawianie hoteli dupereli w niedzielę o 5 rano,
a jak zaszłam w ciążę i przyniosłam l4 z szpitala po poronieniu
to usłyszałam, że ich oszukałam, bo zataiłam fakt...
w podzięce, za to , że wróciłam od razu po l4 i aż nie było mnie tydzień w pracy usłyszałam od dyra, że to moja wina, bo go okłamałam, ze planuje ciążę a co za tym idzi eniestety umowy mi nie przedłuży..
ale mógł poczekać do końca roku i jak ja mam uczyć tą dziweczyne, jak nie mam siły...
Elaria wrote:Kamma, świństwo. Strasznie mi cię żal, że trafiłaś na takiego chama.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elaria wrote:Arleta, no wreszcie! Zielone! No to niech szybko będzie zielono!
Jagna, nawet nie pytam, czy się denerwujesz.. mam nadzieję, że ręka ci się przy goleniu nie omsknieAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Kamma, brak slow! co za dupek, nie dosc, ze mialas ciezka sytuacje, bo mierzylas sie z poronieniem, co jest osobista tragedia, to jeszcze on po prostu "dobil umierajacego". Masakra. Wspolczuje Ci, bo ciezko teraz odnalezc sie w pracy i zachowac zimna krew. Niech go diabli wezma! Powiem Ci, ze nie mieszkam w Pl 5 lat i patrzac z perspektywy norweskiej to w ogole nie potrafie tego zrozumiec, bo tu kobieta w ciazy jest bardzo chroniona. Szkoda, ze nie mozna mu sie jakos dobrac do skory.
Skrzaciku, kochana daj koniecznie znac po wizycie u lekarza. Wiem, ze masz ambiwalentnty stosunek do leczenia i bardziej inwazyjnych pomyslow, dlatego mam nadzieje, ze znajdziesz z lekarzem wspolna droga, ktora Tobie tez bedzie pasowala i dawala nadzieje. Napisz jak juz dostaniesz odpowiedz w sprawie pracy.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Arletka, no to do dzieła, najważniejsze że czujesz,że idzie i promieniejesz
pozytywne myślenie, w końcu sie doczekałaś staranek
Roma, no mi może uda się wcześniej także będziemy informwac
Kamma współczuje Ci, obys im utarła nosa zwolnieniem, życze Ci tego tak po ludzku, bez spiny że musi się udać żeby mu rzucić przed nos, oby Cię zaskoczyło.
Jagienko powodzenia, niech maluszki rozgoszczą się wygodnie w Twojej maciczceArleta lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Kama współczuję całej sytuacji ale może właśnie się uda i żucia mu zwolnienie od razu i niech sam sobie nową uczy skoro Ty taka niedobra jestes;) wiem że ciężko ale jak nie teraz to masz jeszcze 2 cykle w których może właśnie się uda głowa do góry gorzej już nie będzie teraz tyko lepiej tak trzeba myślećAniołek (8t) marzec 2016
-
próbuje zachować zimną krew,
ale wszystko mi się trzęsie w środku...
do tej dziewczyny nic nie mam bo ona Bogu ducha winna...
tylko dobiło mnie to zachowanie,
bo to , źe mi oznajmił o umowie to wiedziałam od września, ale zachował się jak zwyczajna świnia...
jeszcze tekst na koniec " Pani Kamilo, co ma Pani taką minę głowa do góry" phhh..
Niebieskaa wrote:Kamma, brak slow! co za dupek, nie dosc, ze mialas ciezka sytuacje, bo mierzylas sie z poronieniem, co jest osobista tragedia, to jeszcze on po prostu "dobil umierajacego". Masakra. Wspolczuje Ci, bo ciezko teraz odnalezc sie w pracy i zachowac zimna krew. Niech go diabli wezma! Powiem Ci, ze nie mieszkam w Pl 5 lat i patrzac z perspektywy norweskiej to w ogole nie potrafie tego zrozumiec, bo tu kobieta w ciazy jest bardzo chroniona. Szkoda, ze nie mozna mu sie jakos dobrac do skory.
Skrzaciku, kochana daj koniecznie znac po wizycie u lekarza. Wiem, ze masz ambiwalentnty stosunek do leczenia i bardziej inwazyjnych pomyslow, dlatego mam nadzieje, ze znajdziesz z lekarzem wspolna droga, ktora Tobie tez bedzie pasowala i dawala nadzieje. Napisz jak juz dostaniesz odpowiedz w sprawie pracy.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Jagna jesteśmy z Tobą,będzie dobrze,zobaczysz!
Kamma kurcze to rzeczywiście niefajna sprawa ale tak jak mówię ja bym nie przekreślała teraz jeszcze tego cyklu...
ja jak kiedys brałam dupka to zrobiłam betę chyba 10dpo żeby wiedzieć czy odstawić czy dalej brać bo jak by się udało to niewskazane jest przerywć już jak się zaczęło..
trzymam mocno kciuki żeby Ci się udało jak najszybciej i żebys olała bezstresowo taką pracę..wiem,że to trudne też mam niepewna sytuację i tez by mi pasowało szybko zaciązyć ale jak będzie to dopiero czas zweryfikuje..buziaki bądz silna