Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:hejoo
Witam po weekendzie
u mnie na pewno się nie udało...
testowałam dziś.. i biel wizira...
trzeba czekać na @
Przy takich pięknych temperaturach? Fuck nic już z tego nie rozumiem
Za to u mnie szkoda gadać biorę dupka a temperatury niskie nie wiem o o co chodzi...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Przy takich pięknych temperaturach? Fuck nic już z tego nie rozumiem
Za to u mnie szkoda gadać biorę dupka a temperatury niskie nie wiem o o co chodzi...
hmm OF w ogóle Ci owulacji nie wyznaczył...
może powinnaś mechanicznie sobie wyznaczyć na podstawie monitoringuFabianCyprian
Tymuś
-
A u mnie dalej plamienia. Maz przepowiadania zagnieżdżenie zarodka hahaha
szkoda że 31 dnia cyklu... ZA DUŻO MU OPOWIADAM chyba..
Plamienia Chujowo ale humor mam dobry.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Gaduaaa wrote:temp jest w stanie zasugerować coś jeśli utrzymuję się w 2 fazie min 18 dni.. wtedy możemy podejrzewać ciąże... inaczej nie... jest tylko i wyłącznie do obserwacji cyklu... nie jest wyznacznikiem ciąży... nie jeden raz miałam tak piękny wykres i skończył się czerwoną falą...
hmm OF w ogóle Ci owulacji nie wyznaczył...
może powinnaś mechanicznie sobie wyznaczyć na podstawie monitoringu
A można? Była wyznaczona ale dzisiaj znowu spadek i dupa05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Gaduaaa wrote:jeśli ma to dla Ciebie jakieś znaczenie to możesz wyznaczyć sama owulację na podstawie monitoringu..
Dzięki monitoring był ale ovu nie bierze tego pod uwagę. No nic trudno pożyjemy zobaczymy co ma być to będzie na cud nie liczę
Dzięki zap omoc ❤05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyJestem juz po pobraniu krwi. Moczu zapomnialam z domu
jutro mąż dowiezie.
Niebieska weszlam na forum bo choć l4 to wstawac musze. Corke do szkoły wyprawialam. No i szykowalam sie do wyjazdu do miasta. Mam nadzieje, ze kontroli z pracy jeszcze dzis nie nasla. Wracam do domu. -
Elaria wrote:M@linko, ja zrozumiałam to tak, że 20 miesięcy do kolejnej ciąży, tzn. teraz ciążą, potem odchować i 2 dziecko
No chyba, że coś pomyliłam.
Jesli sie uda to wróce po trzeciego za jakies 20miesiecy jesli nie,to pewnie w nastepnym cyklu bedzie mozna podac po ovulce
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
promyczek 39 wrote:Dzien dobry,u mnie minely 2 tygodnie po zabiegu,juz nie plamie ,ale dzis zrobilam test z porannego moczu i jest minimalny cien jeszcze
ide dzis na usg ,zobacze co tam sie dzieje
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:hejoo
Witam po weekendzie
u mnie na pewno się nie udało...
testowałam dziś.. i biel wizira...
trzeba czekać na @
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
ruda9215 wrote:A u mnie dalej plamienia. Maz przepowiadania zagnieżdżenie zarodka hahaha
szkoda że 31 dnia cyklu... ZA DUŻO MU OPOWIADAM chyba..
Plamienia Chujowo ale humor mam dobry.Niech tez zacznie mierzyc tempki,zobaczy jak to jest dzien w dzien...tylko gdzie ten termometr se włozy hi hi
-
Jagna 75 wrote:Tez mialam w terminie @ biel,dopiero bladzioch wyszedł trzy dni pózniej,wszystko jeszcze mozliwe &&
ale nie nastawiam się że się coś zmieni ...
ostatni miałam 11dpo pozytywa i to z popołudniowego moczu... i to 25tka testowałamFabianCyprian
Tymuś
-
Jagna 75 wrote:Kamma ja nie rozumiem po co sie denerwowac mierzeniem tempki,przy dupku róznie z nią jest,skoro ovu byla potwierdzona na usg to po co to wszystko,tylko stresu dokladasz a wrazie ciązy to nie wskazane
W sumie racja ale sama nie wiem robię co M każą mimo wszystko ufam lekarzaom. .. Ale ta temperatura mnie tylko dobija... więc raczej przestanę ja mierzyć
Dzisiaj 7 dzień dupka jeszcze 3dni i w sumie nie wiem czy wtedy robić test czy odstawić i czekać?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
promyczek 39 wrote:Dzien dobry,u mnie minely 2 tygodnie po zabiegu,juz nie plamie ,ale dzis zrobilam test z porannego moczu i jest minimalny cien jeszcze
ide dzis na usg ,zobacze co tam sie dzieje
-
KammaMarra wrote:W sumie racja ale sama nie wiem robię co M każą mimo wszystko ufam lekarzaom. .. Ale ta temperatura mnie tylko dobija... więc raczej przestanę ja mierzyć
Dzisiaj 7 dzień dupka jeszcze 3dni i w sumie nie wiem czy wtedy robić test czy odstawić i czekać?
Bedziesz wiedziec czy odstawic czy dalej dupka bracWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 09:51
-
Oki to za 4 dni pójdę,
ale czuję w kościach, ze dupa blada
Jagna 75 wrote:10 dni po to zrób bete,z sikaczami jest róznie a ona juz powie prawde.
Bedziesz wiedziec czy odstawic czy dalej dupka brac05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ide sie dziewczynki doprowadzic do porzàdku,przyciàc grzywke na piczce zeby lekarz nie uciekł przy transferze bo tragedia,no i na nogach kurka jakas szczecina rosnie,nie wypada tak bo doktorkowi apetyt odbiore
Arleta lubi tę wiadomość