Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gadula ja też jakby cień widzę na 2 zdjęciu ale powtórz rano - napewno tak zrobisz i to nie raz
ale nadzieja jest całkiem spora trzymam kciuki zebybten cień jutro zrobił się wyraźny
Asiu pytałaś o badanie genetyczne to właśnie dziś miałam to usg z 13 tygodnia i lekarz wsYstko sprawdzał mierzył itp. Ogólnie jest wszystko ok NT 1.36 długość ok 6.6 kość nosowa obecna serduszko 4 dzielne i reszta wszystko wyglądało ok więc na dzień dzisiejszy jestem dość spokojna nawet podgladalismy płeć ale nie chciał się dzidziol pokazać i nie określi obiecał na następnej wizycie 21.11 .
Pisałam że nie miałam badania w sensie ginekologicznego dziś tylko usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 18:22
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Gaduaaa wrote:no dobra... to mi powiedzcie czy któraś JESZCZE tu coś widzi...
przyszły dziś 10tki ... nie omieszkałam ich nie osikać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f691389e5f7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21e9ba229cb5.jpg
Witam się wieczorkiem
Na tym dolnym zdjęciu widać cieńGaduaaa lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
sy__la wrote:O jaa! ale zapowiada się ciekawie
Gaduaaa - zielony kropek jest tuż tuż, z niecierpliwością czekam na jutrzejszy wynik Twojego testu! Tak się cieszę, że powoli dochodzimy do punktu, w którym będziemy tu miały coraz więcej ciąż i forumowych dzieciaczków.
Dziewczyny niedługo testujące - trzymam kciuki za Was wszystkie &&&
Kamma, Twój wykres też jest ładny, coś z tego może być
Serio?
Mi sie wydaje ze dupa.
Ale mam taka ochotr rzucic temu mojemu dyrowi l4 ze jakby sie udalo to macie zdjecie w prezencie jego miny ❤
A nie sa za niskie te temperatury?
A co to mize byc tak mnir wczoraj wieczorem jajniki bolaly okropnie dwa pulsowaly i dol brzucha tak macica jakby takie kłucie? Dziwne uczucie i dosc mocno pracowaly.
Padlam po ciezkim dniu ale mialam tak orkopne sny ze az boje sie pomyslec. BleeeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:09
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Gaduaa dla mnie to też pozytyw jak nic,też tak kiedyś mi wyszedł test
super,cieszę się
Kamma wierzę że Ci się jednak uda szybciej niż myślisz! i oczywiście będziemy czekać na minę dyra!
Aliska a u Ciebie jak? jak nastrój? zaserfuj tu Nam coś swoim humorkiem ..
A mnie tak dziś jajniki napierniczają jak nigdy,wczoraj postanowiłam odczekać z bzykankiem do dziś , teścik maxymalnie pozytywny,w sumie tak mi się wydaje że najlepiej byłoby zrobić to nad rankiem ale wtedy nie lubię bo spać mi sie chce także dziś trzeba popracowaćEvita, Gaduaaa, M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:Serio?
Mi sie wydaje ze dupa.
A co to mize byc tak mnir wczoraj wieczorem jajniki bolaly okropnie dwa pulsowaly i dol brzucha tak macica jakby takie kłucie? Dziwne uczucie i dosc mocno pracowal
No to ja tak mam zaraz przed owulką,także wiesz... -
Gaduaaa, kochana Ty nam zarzuc tu tescikiem z ranca, a nie wrozenie z fusow, chociaz ja tez widze cien cienia. Chyba tyle bab nie ma omamow:D
Kamma, obys mogla utrzec nosa temu szefunciowi i zebys niedlugo pokazala dluuugie l4. Nieladnie tak pisac, bo to wykorzystywanie dziecka w jakims celu,ale tego bardzo Ci i tak zycze. Ty juz tak doglebnie obserwujesz swoje cialo, ze musi sie szybko udac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:23
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Asia87 wrote:Roma spokojnie, będziesz miała owulke, jajka rosną myślę,że będzie dobrze nic straconego, ale faktycznie ja poszłabym jeszcze podejrzeć co z nimi, a Ty nie miałaś mieć pregnylu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:30
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Gaduaaa!! A nie mówiłam? :p masz mi tu dołaczyć do mnie, bo co ja sama taka jedna chwilowo
A ja mam dziś dzień zwatpienia... Nic nie wymiotuję, nie mam mdłości, piersi nie bola, spać też raczej nieWiem, wiem, że nie musi mi nic być, ale ponoć każda ciaża inna, a ja w każdej nie mam objawów no i dotychczas żadna nie udana... Dziś równy 5 tydzień.
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Agnieszka88 witam, rozgość się
Myślę że odpowiedź na Twoje pytanie da Ci jedynie monitoring cyklu. Pozwoli to ocenić czy i kiedy masz owulację. Jeśli jej nie ma, to są leki stymulujące owulację, te same leki pozwolą Ci przyspieszyć ja jeśli jest późno. Znajdź lekarza, który taki monitoring Ci przeprowadzi i do dzieła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:37
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Elaria, kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieści!25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Arleta wrote:KammaMarra wrote:Serio?
Mi sie wydaje ze dupa.
A co to mize byc tak mnir wczoraj wieczorem jajniki bolaly okropnie dwa pulsowaly i dol brzucha tak macica jakby takie kłucie? Dziwne uczucie i dosc mocno pracowal
No to ja tak mam zaraz przed owulką,także wiesz...
Super haha... Ja juz po ❤Arleta lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Niebieskaa wrote:Gaduaaa, kochana Ty nam zarzuc tu tescikiem z ranca, a nie wrozenie z fusow, chociaz ja tez widze cien cienia. Chyba tyle bab nie ma omamow:D
Kamma, obys mogla utrzec nosa temu szefunciowi i zebys niedlugo pokazala dluuugie l4. Nieladnie tak pisac, bo to wykorzystywanie dziecka w jakims celu,ale tego bardzo Ci i tak zycze. Ty juz tak doglebnie obserwujesz swoje cialo, ze musi sie szybko udac.
Wiem kochana dlatego nie mysle tak nawet. Ten miesiac spisalam na straty.jiz mezowi zapowiedziałam ze niedlugo znowu powtorka z rozrywki05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Arleta wrote:KammaMarra wrote:Serio?
Mi sie wydaje ze dupa.
No to ja tak mam zaraz przed owulką,także wiesz...Arleta lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elmo, cieszę się z Twoich dobrych wieści
Gaduaaa ja tam widzę krechę, jeśli wyszła w przepisowym czasie to dla mnie to wczesny pozytyw.KammaMarra, Elmo13 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Kamma a jak się ma maleństwo od kuzynki?25.05.2010 Aniołek 9 tc