Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa ja na drugim jak przybliżyłam także widzę cień kreski. Powtórz jutro rano albo chociaż za 2 dni.
Elaria trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę. będę czuwać przy kompie wiec dawaj od razu znać co i jakGaduaaa lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Gaduaaa chodziło mi to, że jeśli wyszła w tych 5 przepisowych minutach. Mi bardzo często po tym czasie pojawiały się krechy i niestety nic nie znaczyły.
A 11 dpo to bardzo wcześnie, mi właśnie takie krechy wychodziły jak sikałam po południu także trzymam kciuki kochana, powtórz rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 20:22
Gaduaaa, KammaMarra lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualny
-
Elaria - trzymam kciuki
Mój M nazywa to ... Las Sherwood
Elmo - wspaniałe wieści
Gaduaa - sikaj rano na kolejny i dawaj zdjęcieGaduaaa, KammaMarra, M@linka, Elmo13 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gadua po cichu gratuluję
dobrze się zapowiada!
Elaria trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!
Elmo a to już kumamwiec jeszcze raz gratki.
Ja dziś tez winko popijam na endometriumGaduaaa, promyczek 39, Dorola31 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Podgladam Was, czytam , czasem cos komentuje...wiem ze mnie nie znacie za dobrze i ciezko tak napisac z palca co powinno sie robic...ale jestem w kropce. Chodzi o moja prace, pracuje z odczynnikami toksycznymi i od kiedy dowiedziaøm sie ze mam MTHFR 667 homo I nie mam tak dobrej detoksykacji ogranizmu zaczelam swirowac...boje sie o siebie i o kolejna ciaze...jeszcze nie dostaøm okresu po lyzeczkowaniu ale mysle ze do 10 dni bedzie...
Wracajac do tematu...zaczynam zastanawiac sie nas urlopem bezpalatnym ... zeby odtruc sie, przygotowac...czy ja zwariowalam?Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
vertigo wrote:nie masz się czym martwić
możesz mieć infekcję i o niej nie wiedzieć, możesz nic nie mieć, to nie są jakieś wyniki z kosmosu. Poza tym czujesz się zdrowa
nie masz białaczkiwyluzuj
Ale muszę przyznać, że wbiło mi się do głowy i martwię się trochę. Wiem, to się nazywa hipochondria i to się leczy25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
KammaMarra wrote:Serio?
Mi sie wydaje ze dupa.
Ale mam taka ochotr rzucic temu mojemu dyrowi l4 ze jakby sie udalo to macie zdjecie w prezencie jego miny ❤
A nie sa za niskie te temperatury?
A co to mize byc tak mnir wczoraj wieczorem jajniki bolaly okropnie dwa pulsowaly i dol brzucha tak macica jakby takie kłucie? Dziwne uczucie i dosc mocno pracowaly.
Padlam po ciezkim dniu ale mialam tak orkopne sny ze az boje sie pomyslec. Bleee
Te temperatury z drugiej fazy są znacznie wyższe niż z 1 fazy, więc jest OK.
A to, że Cię bolały jajniki, dół brzucha, macica i takie tam... to nie wiem, natomiast wiem, że czekaj spokojnie do dnia testowania i myśl pozytywnie. Nie nakręcaj się, że nic z tego bo tak będziemiałaś ładny pęcherzyk, który pękł, bzykanko było... więc głowa do góry
A swoją drogą, chciałabym widzieć minę Twojego szefa jak mu dajesz zwolnienieteraz np. chorobowe, a potem ciążowe
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Justa87 wrote:Podgladam Was, czytam , czasem cos komentuje...wiem ze mnie nie znacie za dobrze i ciezko tak napisac z palca co powinno sie robic...ale jestem w kropce. Chodzi o moja prace, pracuje z odczynnikami toksycznymi i od kiedy dowiedziaøm sie ze mam MTHFR 667 homo I nie mam tak dobrej detoksykacji ogranizmu zaczelam swirowac...boje sie o siebie i o kolejna ciaze...jeszcze nie dostaøm okresu po lyzeczkowaniu ale mysle ze do 10 dni bedzie...
Wracajac do tematu...zaczynam zastanawiac sie nas urlopem bezpalatnym ... zeby odtruc sie, przygotowac...czy ja zwariowalam?
Justa! Przede wszystkim nie zwariowałaś - chcesz być mamą, więc zastanawiasz się jak i co robić najlepiej. Jeżeli czujesz, że taki urlop by się przydał - to jak najbardziej jest to wskazane, ale właściwie tylko Ty możesz podjąć decyzję czy możesz go wziąć, czy pozwala Ci na to sytuacja, jakie są priorytety etc. Jeżeli praca jest szkodliwa, to warto ją zmienić choćby dla zdrowia samej siebiea na pewno będzie też z korzyścią dla maluszka. Ale czasem po prostu nie ma jak.
-
M@linka wrote:Kamamara pytałaś mnie o dupka. Nie wiem jak się robi ale ja bym go brala dopóki nie upewnilabym sie ze ciąży nie ma.
Ale test moze wyjsc ile dni po ? Mam kolege ma apteke wiec zalatwic to nie problem a koncze brac w czwartek
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
sy__la wrote:Te temperatury z drugiej fazy są znacznie wyższe niż z 1 fazy, więc jest OK.
A to, że Cię bolały jajniki, dół brzucha, macica i takie tam... to nie wiem, natomiast wiem, że czekaj spokojnie do dnia testowania i myśl pozytywnie. Nie nakręcaj się, że nic z tego bo tak będziemiałaś ładny pęcherzyk, który pękł, bzykanko było... więc głowa do góry
A swoją drogą, chciałabym widzieć minę Twojego szefa jak mu dajesz zwolnienieteraz np. chorobowe, a potem ciążowe
W tym miesiacu w ogole jakos spokojnie. Tylko ten dupek w czwartek biore ostatni raz no i nie wiem co dalej. Ten miesiac spisalam na straty wiec luzik zrobie zeby zrobic i tyle jeden test wiecej nie. Nede tracic kasy.
No przy 1 ciazy on zarzucil mi zatajenie i ogolnie pojazd z gory na dol ze mam czas ze jestem mloda itp.
Serio te temperatury sa okej?bylam pewna ze nie.
Tez marze o tym zeby dac mu w pięknej teczuni. Mam taka w kwiatuszki otworzy a tam... Tadam LQUATTRRO ❤❤❤❤Ania Ruda lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny