Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kamma mam nadzieję że jeżeli z tego cyklu nic nie wypali to może i Pani gin wpadnie na podobny pomysł.dam jej szanse. A powiedzcie mi czy jeżeli coś tam jednak urośnie i jednak będzie owu to jest sens stymulacji ??
Elaria to chyba zasneła tam razem z lekarzem
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
M@linka wrote:A ja jutro jadę w końcu po 7 miesiącach czekania po odbior wyników do genetyka. Przy okazji wpadniemy do naszego doktorka podgladnac malucha
To wrzuć zdjęcia dziecia swego ❤05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kaczuszka86 wrote:kamma mam nadzieję że jeżeli z tego cyklu nic nie wypali to może i Pani gin wpadnie na podobny pomysł.dam jej szanse. A powiedzcie mi czy jeżeli coś tam jednak urośnie i jednak będzie owu to jest sens stymulacji ??
Elaria to chyba zasneła tam razem z lekarzem
Podpytaj lekarza moja mi od razu dała receptę na cło nie mówiłam nic może to kwestia podejścia lekarza ?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Maż badał naisenie w zeszłym roku wszystko miał książkowo i wszystkie inne badania miał ok . jakoś jednak ciężko przekonać go na powtórkę teraz.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Elmo13 wrote:Gadula ja też jakby cień widzę na 2 zdjęciu ale powtórz rano - napewno tak zrobisz i to nie raz
ale nadzieja jest całkiem spora trzymam kciuki zebybten cień jutro zrobił się wyraźny
Asiu pytałaś o badanie genetyczne to właśnie dziś miałam to usg z 13 tygodnia i lekarz wsYstko sprawdzał mierzył itp. Ogólnie jest wszystko ok NT 1.36 długość ok 6.6 kość nosowa obecna serduszko 4 dzielne i reszta wszystko wyglądało ok więc na dzień dzisiejszy jestem dość spokojna nawet podgladalismy płeć ale nie chciał się dzidziol pokazać i nie określi obiecał na następnej wizycie 21.11 .
Pisałam że nie miałam badania w sensie ginekologicznego dziś tylko usg.
SUPER! Ale to szybko leci -
nick nieaktualnyDopiero wyszliśmy. Maluszek żyje, serce 170/min. Wiek ciąży zgadza się z moimi wyliczeniami. Więcej napiszę z domu. Dziękuję kochane babeczki, ze czekałyście!
kiti, sy__la, M@linka, KammaMarra, Evita, Ikarzyca, Asia87, Gaduaaa, roma, Elmo13, Jacqueline, Niebieskaa, Dorola31, promyczek 39, Madera2000, Natikka123, sylvuś lubią tę wiadomość