Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
M@linka wrote:Kama trudno powiedzieć - jednym wychodzą szybciej innym później zalezy kiedy byla owulka, implantacja itd. Ja bym czekała do terminu @. Nie wiem kiedy Twój wypada bo nie wiem jakie masz dlugosci fazy lutealnej.
No ja wczesniej nie robiłam wykresow wiec nie wiem. No ale mysle ze jak jestem 7dni po to najwczesniej gdzies 12dpo jak sadzisz?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Elaria wrote:Siedze i czekam. Mam nadzieję, że gin nie zaśnie nad moim brzuchem.
A już myślałam, że zaraz będzie po wizycie, a Ty jeszcze nawet nie weszłaś.
Kciuki zaciśniętewszystko musi być dobrze!
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Kamma, najlepszym rozwiązaniem będzie beta i wtedy zobaczysz czy odstawiać dupka czy nie. Jeśli będzie pozytywna to bierzesz dalej, a jeśli negatyw to odstawiasz. Tylko ta betę zrób w takim terminie, aby było co najmniej 10-11 dni po tym usg potwierdzającym, że pęcherzyk pękł. Ja bym tak zrobiła. Co tam w sikańce się będziesz bawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 22:12
M@linka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Kamma, najlepszym rozwiązaniem będzie beta i wtedy zobaczysz czy odstawiać dupka czy nie. Jeśli będzie pozytywna to bierzesz dalej, a jeśli negatyw to odstawiasz. Tylko ta betę zrób w takim terminie, aby było co najmniej 10-11 dni po tym usg potwierdzającym, że pęcherzyk pękł. Ja bym tak zrobiła. Co tam w sikańce się będziesz bawić
To tak zrobie dupka zalatwie a w piatek lub pon ide na bete. Szkdoa mi tej wydanej kasy no ale okres tez trzeba dostac05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Czekam na wieści od Elarii i tak sobie właśnie pomyślałam o mojej dzisiejszej wizycie u gin...jestem w 13-14 dc a jajec prawie w ogóle nie ma ;( pokazał się jeden ale ma 11 mm
dwa miesiące temu nie robiłam monitu ale w 25 dc mój progesteron wynosił 1 przy normach 1,3 do ileś tam dla fazy lutealnej. Często owu miałam 18 dc . Jak myślicie czy moje jajco ma jeszcze szanse?
Jestem wściekła bo czekam już 7 miesiąc a zawsze rachu ciachu i była ciąża a teraz??? ręce mi opadają. nie wiem już co mam robić. od kwietnia do lipca miałam na pewno książkowe cykle by był monitoring ale nic z tego nie wyszło. Nie chce już słuchać ze to blokada głowy...przy poprzednich ciążach nawet miałam większe parcie na dziecko niż teraz.
ehhh cos nie gra i nie berdzo wiem co. w
Mam ponownie przyjść w piątek sprawdzić czy coś urosło a jak będzie słabo to dostane skierowanie na tsh, prolaktynę itp. ale coś czuję że chyba będzie mi potrzebna szersza diagnostyka a zaczynam tracic wiare w tą gin, chyba brakuje jej pomysłu na mnie.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszko pewnie ze są szanse. Nie trać nadziei.ja ostatnio miałam mieć cykl bez owu bo nic nie było widać a jednak coś uroslo i wyszła biochiczna. Także i u Ciebie może jeszcze urosnąć i będzie owu.
Elaria testuje nasza cierpliwość. Mam nadzieje ze wszystko dobrzeSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Kaczuszka86 wrote:Czekam na wieści od Elarii i tak sobie właśnie pomyślałam o mojej dzisiejszej wizycie u gin...jestem w 13-14 dc a jajec prawie w ogóle nie ma ;( pokazał się jeden ale ma 11 mm
dwa miesiące temu nie robiłam monitu ale w 25 dc mój progesteron wynosił 1 przy normach 1,3 do ileś tam dla fazy lutealnej. Często owu miałam 18 dc . Jak myślicie czy moje jajco ma jeszcze szanse?
Jestem wściekła bo czekam już 7 miesiąc a zawsze rachu ciachu i była ciąża a teraz??? ręce mi opadają. nie wiem już co mam robić. od kwietnia do lipca miałam na pewno książkowe cykle by był monitoring ale nic z tego nie wyszło. Nie chce już słuchać ze to blokada głowy...przy poprzednich ciążach nawet miałam większe parcie na dziecko niż teraz.
ehhh cos nie gra i nie berdzo wiem co. w
Mam ponownie przyjść w piątek sprawdzić czy coś urosło a jak będzie słabo to dostane skierowanie na tsh, prolaktynę itp. ale coś czuję że chyba będzie mi potrzebna szersza diagnostyka a zaczynam tracic wiare w tą gin, chyba brakuje jej pomysłu na mnie.
A lekarz nie zaproponował leków na wzrost pęcherzyków ? Od 2dc się bierze przez 5 dni05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....