Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIkarzyca wrote:No na śląsku tak. Masz do wyboru Diagnostykę, lub test DNA, skąd próbki są wysyłane do Wrocławia do lab Biogenetik. Ja teraz do badania kontrolnego zamówiłam próbniki już bezpośrednio z Wrocławia i mam nadzieję, że wynik będzie jutro (czyli półtorej tygodnia po otrzymaniu próbki - w zeszły wtorek dostali próbkę).
-
nick nieaktualnyIkarzyca wrote:mnie bardzo frustruje to oczekiwanie na wynik, no ale trudno, trzeba to trzeba.
Aaa Ikarku, takie badania to chyba trochę ważne co nie? BO co jak nie uda mi się na listopad dostać, w grudniu te badania będą jeszcze ważne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 11:46
KammaMarra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Ania, serio? Tyś ciężarna, a kawałek masz do Katowic?
Ale bardzo bardzo chciałabym z Tobą spotkać się, zresztą jak my wszystkie:-)
No pewnie, że serio!
Aurora już przyzwyczajona do podróży. Teraz na przykład siedzę na dworcu we Wrocławiu i przede mną 3,5h jazdy pociągiem. W sierpniu młoda zwiedziła w brzuchu Francję. W grudniu wybieramy się do Niemiec na narty (znaczy ja tylko towarzysko, rzecz jasna). Także będzie dobrze. Poza tym pociągiem to jest wygoda. Tylko 2,5h. Nie ma problemu. A ja nie odpuszczę możliwości spotkania z WAMI!
Ikarzyca wrote:AnnaK - jak będziesz jechać z Wawy Pendolino to może Syla dosiądzie się w Łodzi i może Was stadem odbierzemy z dworca
Kobitki, dzięki za wszystkie propozycje pomocy transportowych, ale u mnie wszysto zależy od terminu. Jeśli spotkanie będzie 12.11, to będę jechać z Wawy, ale jeśli 19.11, to z Wrocławia, bo 18.11 jestem tam na koncercie
sy__la wrote:Ja mogę Annak odebrać z łodzi-kaliskiej i dalej autkiem polecimy. Ja jakoś wolę samochodem, wygodniej i w ogóle ;P
Kochana, dziękuję, ale ja chyba jednak odwrotnie - mi w obecnym stanie wygodniej trochę w pociągu, bo mogę nogi wyprostować, wstać, jak trzeba, etc. Ale zobaczymy, jakie będzie samopoczucie bliżej terminu spotkania i może gdzieś tam się podłączę, a jak nie, to spotkamy się już w Kato.
Jenyyy, ale się cieszę!!
Super, że spotkanie w godzinach południowych!
Czy zrobimy na początku zgadywankę, kto jest kto?!
Dziewczynki pozostałe, pomyślcie jeszcze... może jednak dacie radę dołączyć?
Oczywiście ja traktuję to spotkanie jako nasze PIERWSZE i potem będą kontynuacje: Łódź, Warszawai tak dalej i tak dalej... ale byłoby super, gdyby nas była cała banda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 13:26
Evita lubi tę wiadomość
-
Zgadywanka jest super! Świetny pomysł.
Dla reszty dziewczyn nie mogących uczestniczyć - jak się zdecydujecie i wszystkie się zgodzą, wezmę tablet i zrobimy krótką konferencję na Skypie
Krakowianki i Wrocławianki, Łodzianki - jak tylko mają ochotę i możliwości niech też dołączają:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 13:38
Evita, Audrey Hepburn lubią tę wiadomość
-
Bez kitu, gdybym tylko mogla latac to bym wsiadla w samolot i przyleciala na to spotkanie. Niech to pech, Ikarku a podeslesz mi jakas wasza grupowa fotke? ja nie mam oporow przed udostepnieniem swojej, po prostu nie tu na forum, jak kazdy to moze widziec.
Ach juz to widze, ze zabralabym sie z Kamma i M@linka, gdybym tylko dalej mieszkala w moim ukochanym Wroclawiu.
Nie moge czytac Waszych postow o tym spotkaniu, obrazam sie na watek i omijam te wpisy....
Aniu, widze ze Ty jestes taka aktywna jak ja. Chociaz zobacze czy bede dalej taka twarda po grudniowej podrozy do Pl. Na razie zapisuje sobie adresy hurtowni z art. dzieciecymi i inne sklepy warte uwagi, znalazlam sklep z niesamowitym wyborem chust, wiec bedzie buszowanie po Wroclawiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 13:45
Evita lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Bez kitu, gdybym tylko mogla latac to bym wsiadla w samolot i przyleciala na to spotkanie. Niech to pech, Ikarku a podeslesz mi jakas wasza grupowa fotke? ja nie mam oporow przed udostepnieniem swojej, po prostu nie tu na forum, jak kazdy to moze widziec.
Ach juz to widze, ze zabralabym sie z Kamma i M@linka, gdybym tylko dalej mieszkala w moim ukochanym Wroclawiu.
Nie moge czytac Waszych postow o tym spotkaniu, obrazam sie na watek i omijam te wpisy....
Aniu, widze ze Ty jestes taka aktywna jak ja. Chociaz zobacze czy bede dalej taka twarda po grudniowej podrozy do Pl. Na razie zapisuje sobie adresy hurtowni z art. dzieciecymi i inne sklepy warte uwagi, znalazlam sklep z niesamowitym wyborem chust, wiec bedzie buszowanie po Wroclawiu.
Nie obrażaj się na wątek. Oczywiście, że jakieś foto pójdzie w obieg - wrzucimy je potem do jakiejś zahasłowanej galerii, tak, żebyśmy tylko my miały dostępbędziesz mogła zgadywać która jest która
Niebieskaa, skrzat1988 lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Kochana, dziękuję, ale ja chyba jednak odwrotnie - mi w obecnym stanie wygodniej trochę w pociągu, bo mogę nogi wyprostować, wstać, jak trzeba, etc. Ale zobaczymy, jakie będzie samopoczucie bliżej terminu spotkania i może gdzieś tam się podłączę, a jak nie, to spotkamy się już w Kato.
Jenyyy, ale się cieszę!!
Super, że spotkanie w godzinach południowych!
Czy zrobimy na początku zgadywankę, kto jest kto?!
Dziewczynki pozostałe, pomyślcie jeszcze... może jednak dacie radę dołączyć?
Oczywiście ja traktuję to spotkanie jako nasze PIERWSZE i potem będą kontynuacje: Łódź, Warszawai tak dalej i tak dalej... ale byłoby super, gdyby nas była cała banda.
FabianCyprian
Tymuś
-
Evita wrote:Niebieska nie obrażaj się bo zaraz wsiadziemy w samolot wyladujemy w Nore i zadzwonimy żebyś po nas przyjechała.. autokarem
z obrazaniem sie oczywiscie zartuje, ale posty dot. spotkania bede czytac jednym okiem:)
Evita lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Zazdroszczę Wam tego spotkania
Gdybym tylko mogła to z chęcią bym się z Wami spotkała. Niestety u mnie listopadowe weekendy są strasznie zapełnione
Chętnie jednak pozgaduje która z Was jest która
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Kochane moje dziewuszki - to spotkanie to dopiero początek. Jeśli któraś nie może przyjechać na śląsk to niech się nie smuta bo następnym razem śląsk przyjedzie do niej
Alisa, Ikarzyca, Niebieskaa, promyczek 39, Evita, Coconue lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Spotkanie?
a ja mam troszkę za daleko do Kato
Liczę na to, że będa też w innych miejscach
Ale Wam będzie fajnie sie spotkać
Zaawansowane brzuchatki łatwo będzie dopasować w zgadywance, gorzej z tymi, które w listopadzie dołacza :p
sy__la lubi tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Pysia87 wrote:Spotkanie?
a ja mam troszkę za daleko do Kato
Liczę na to, że będa też w innych miejscach
Ale Wam będzie fajnie sie spotkać
Zaawansowane brzuchatki łatwo będzie dopasować w zgadywance, gorzej z tymi, które w listopadzie dołacza :p
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nadziejaaaaa wrote:Zazdroszczę Wam tego spotkania
Gdybym tylko mogła to z chęcią bym się z Wami spotkała. Niestety u mnie listopadowe weekendy są strasznie zapełnione
Chętnie jednak pozgaduje która z Was jest która
Ja też! Ja też bym chciała pozgadywaćKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość