Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia87 wrote:Juz po. Jeden pękł, jest płyn. A drugi nie. Jest zniekształcony i się zapada, teraz ma 17mm. Także bliźniaków nie będzie
Endo ładne 15mm
Wow, Asia, no to super!
Ale masz endo! W życiu takiego nie miałam... To jest komfortowa miejscówka, żeby się zagnieździćAlisa, Asia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsia87 wrote:Napisz coś o sobie Audrey
jestem po 4 cb
staramy się od dwóch lat
po drodze było kilka iui
po antykach i hormonach na długo rozjechało mi sie tsh
myślimy o adopcji
pomimo to nie rezygnujemy ze starań
dziękuje ze moge być z Wami -
nick nieaktualny
-
Audrey Hepburn wrote:oki
jestem po 4 cb
staramy się od dwóch lat
po drodze było kilka iui
po antykach i hormonach na długo rozjechało mi sie tsh
myślimy o adopcji
pomimo to nie rezygnujemy ze starań
dziękuje ze moge być z Wami
Ojej... no to macie historię za sobą...
Domyślam się, że zrobiliście pewnie mnóstwo badań?
Tu u nas są dziewczyny z przeróżnymi historiami: po próbach IUI, naturalsy, dziewczyny po stymulacji, jedna koleżanka po IVF, na której test ciążowy czekamy w napięciu. A więc na pewno znajdziesz tutaj mnóstwo zrozumienia, rad i wsparcia. Jesteśmy jedną wielką drużynąAudrey Hepburn lubi tę wiadomość
-
Audrey Hepburn wrote:dokładnie
szukam dla siebie miejsca
No to świetnie trafiłaś!
No i jest nas tutaj kilka dziewczyn 35+Alisa, Audrey Hepburn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Audrey Hepburn wrote:dokładnie
szukam dla siebie miejsca
Witaj Audrey:)
Ja też długo szukałam dla siebie miejsca na forum i nigdzie jakoś nie mogłam się zaaklimatyzować.
A tutaj dziewczyny są świetne!!
Jak trzeba to doradzą, rozśmieszą, podpowiedzą, dadzą kopa albo po prostu ojojająAudrey Hepburn, Alisa lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Gaduaaa wrote:eh.. no czekam na @... nastroj taki sobie... dzięki ze pytasz..
To ja czekam przy Tobie na NIEprzyjście Twojej @.
Ja już tu naprawdę takie cuda widziałam na tym forum...
A przy okazji wywołuję jeszcze pozostałe dziewczyny z wczorajszej grupy kupy. Jak u Was?
Vertigo? Maggda?
Czy ktoś jeszcze się do klubu wpisywał, a mi umknęło?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorola31 wrote:Witaj Audrey:)
Ja też długo szukałam dla siebie miejsca na forum i nigdzie jakoś nie mogłam się zaaklimatyzować.
A tutaj dziewczyny są świetne!!
Jak trzeba to doradzą, rozśmieszą, podpowiedzą, dadzą kopa albo po prostu ojojają -
annak wrote:To ja czekam przy Tobie na NIEprzyjście Twojej @.
Ja już tu naprawdę takie cuda widziałam na tym forum...
A przy okazji wywołuję jeszcze pozostałe dziewczyny z wczorajszej grupy kupy. Jak u Was?
Vertigo? Maggda?
Czy ktoś jeszcze się do klubu wpisywał, a mi umknęło?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:gdzieś tam jakiś minimalny ułamek nadzei we mnie żyje... tli się ledwie ledwo... ale tli... i podjerzeważ że @ się jeszcze spóźni i FL dociągnie do 16dpo i wtedy przyjdzie szanowna.. przeczołga mnie do bólu....
Zamorduję ją, jak to zrobi!
A jak zamorduję, to już więcej nie przyjdzie
Trzymam ciągle kciuki.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Elaria hop hop.
jak się dziś czujecie? śpicie dalej?
jesteś po rozmowie z pracodawcami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:24
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Audrey Hepburn wrote:dziewczynki, podczytuję wasze forum
jest tu pełno fajnych fluidów
mozna do was dołączyć?Audrey Hepburn lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Ikarzyca wrote:Apropo - myślałam ostatnio czy by nie założyć tu u mnie w mieście we współpracy ze szkołą rodzenia takiej grupy wsparcia dla mam po poronieniach. Ciekawe czy byłby odzew.
Wspanialy pomysl, kochana. Tez mi cos takiego chodzi po glowie. W ogole mialam tez taki pomysl, zeby odezwac sie do gminnego lekarza (nie wiem czy w Pl jest takie stanowisko, to taki po prostu "szef lekarzy", zarzadza roznymi sprawami) i wybadac sprawe braku usg w 1. trymestrze w przypadku krwawien. Mam ochote po prostu ruszyc jakas ta sprawe. Nie mowie, ze ma byc jak w Pl z usg co 2 tyg, ale zeby chociaz kobiety po poronieniach mogly czuc sie odrobine bezpieczniej. Na razie mam rozne mysli w glowie. To ciagle dla mnie trudny temat, ale oswajam sie...w pracy jeszcze nie wiedza o ciazy, wiec nie chce tez jeszcze podpytywac ludzi, ale mam ochote zrobic cos w kierunku zlamania tabu poronien. Ten pomysl z grupa wsparcia jest idealny, tez jestem ciekawa czy byloby zainteresowanie wsrod kobiet.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017