Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia87 wrote:Juz po. Jeden pękł, jest płyn. A drugi nie. Jest zniekształcony i się zapada, teraz ma 17mm. Także bliźniaków nie będzie

Endo ładne 15mm
Wow, Asia, no to super!
Ale masz endo! W życiu takiego nie miałam... To jest komfortowa miejscówka, żeby się zagnieździć
nick nieaktualny, Asia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyokiAsia87 wrote:Napisz coś o sobie Audrey

jestem po 4 cb
staramy się od dwóch lat
po drodze było kilka iui
po antykach i hormonach na długo rozjechało mi sie tsh
myślimy o adopcji
pomimo to nie rezygnujemy ze starań
dziękuje ze moge być z Wami -
nick nieaktualny
-
Audrey Hepburn wrote:oki

jestem po 4 cb
staramy się od dwóch lat
po drodze było kilka iui
po antykach i hormonach na długo rozjechało mi sie tsh
myślimy o adopcji
pomimo to nie rezygnujemy ze starań
dziękuje ze moge być z Wami
Ojej... no to macie historię za sobą...
Domyślam się, że zrobiliście pewnie mnóstwo badań?
Tu u nas są dziewczyny z przeróżnymi historiami: po próbach IUI, naturalsy, dziewczyny po stymulacji, jedna koleżanka po IVF, na której test ciążowy czekamy w napięciu. A więc na pewno znajdziesz tutaj mnóstwo zrozumienia, rad i wsparcia. Jesteśmy jedną wielką drużyną
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Audrey Hepburn wrote:dokładnie
szukam dla siebie miejsca
No to świetnie trafiłaś!
No i jest nas tutaj kilka dziewczyn 35+
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Audrey Hepburn wrote:dokładnie
szukam dla siebie miejsca
Witaj Audrey:)
Ja też długo szukałam dla siebie miejsca na forum i nigdzie jakoś nie mogłam się zaaklimatyzować.
A tutaj dziewczyny są świetne!!
Jak trzeba to doradzą, rozśmieszą, podpowiedzą, dadzą kopa albo po prostu ojojają
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość
-
Gaduaaa wrote:eh.. no czekam na @... nastroj taki sobie... dzięki ze pytasz..
To ja czekam przy Tobie na NIEprzyjście Twojej @.
Ja już tu naprawdę takie cuda widziałam na tym forum...
A przy okazji wywołuję jeszcze pozostałe dziewczyny z wczorajszej grupy kupy. Jak u Was?
Vertigo? Maggda?
Czy ktoś jeszcze się do klubu wpisywał, a mi umknęło?
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna to liczęDorola31 wrote:Witaj Audrey:)
Ja też długo szukałam dla siebie miejsca na forum i nigdzie jakoś nie mogłam się zaaklimatyzować.
A tutaj dziewczyny są świetne!!
Jak trzeba to doradzą, rozśmieszą, podpowiedzą, dadzą kopa albo po prostu ojojają
-
gdzieś tam jakiś minimalny ułamek nadzei we mnie żyje... tli się ledwie ledwo... ale tli... i podjerzeważ że @ się jeszcze spóźni i FL dociągnie do 16dpo i wtedy przyjdzie szanowna.. przeczołga mnie do bólu....annak wrote:To ja czekam przy Tobie na NIEprzyjście Twojej @.
Ja już tu naprawdę takie cuda widziałam na tym forum...
A przy okazji wywołuję jeszcze pozostałe dziewczyny z wczorajszej grupy kupy. Jak u Was?
Vertigo? Maggda?
Czy ktoś jeszcze się do klubu wpisywał, a mi umknęło?Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:gdzieś tam jakiś minimalny ułamek nadzei we mnie żyje... tli się ledwie ledwo... ale tli... i podjerzeważ że @ się jeszcze spóźni i FL dociągnie do 16dpo i wtedy przyjdzie szanowna.. przeczołga mnie do bólu....
Zamorduję ją, jak to zrobi!
A jak zamorduję, to już więcej nie przyjdzie
Trzymam ciągle kciuki.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Elaria hop hop.
jak się dziś czujecie
? śpicie dalej?
jesteś po rozmowie z pracodawcami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:24
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Rozgość sięAudrey Hepburn wrote:dziewczynki, podczytuję wasze forum
jest tu pełno fajnych fluidów
mozna do was dołączyć?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy
-
Ikarzyca wrote:Apropo - myślałam ostatnio czy by nie założyć tu u mnie w mieście we współpracy ze szkołą rodzenia takiej grupy wsparcia dla mam po poronieniach. Ciekawe czy byłby odzew.
Wspanialy pomysl, kochana. Tez mi cos takiego chodzi po glowie. W ogole mialam tez taki pomysl, zeby odezwac sie do gminnego lekarza (nie wiem czy w Pl jest takie stanowisko, to taki po prostu "szef lekarzy", zarzadza roznymi sprawami) i wybadac sprawe braku usg w 1. trymestrze w przypadku krwawien. Mam ochote po prostu ruszyc jakas ta sprawe. Nie mowie, ze ma byc jak w Pl z usg co 2 tyg, ale zeby chociaz kobiety po poronieniach mogly czuc sie odrobine bezpieczniej. Na razie mam rozne mysli w glowie. To ciagle dla mnie trudny temat, ale oswajam sie...w pracy jeszcze nie wiedza o ciazy, wiec nie chce tez jeszcze podpytywac ludzi, ale mam ochote zrobic cos w kierunku zlamania tabu poronien. Ten pomysl z grupa wsparcia jest idealny, tez jestem ciekawa czy byloby zainteresowanie wsrod kobiet.

Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017