Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikarzyca wrote:Apropo - myślałam ostatnio czy by nie założyć tu u mnie w mieście we współpracy ze szkołą rodzenia takiej grupy wsparcia dla mam po poronieniach. Ciekawe czy byłby odzew.
Zgadzam się z Niebieskaą. Myślę, że to super pomysł!
I sądzę, że zdecydowanie byłby odzew. Najlepszy dowód to my: że tu jesteśmy, ile rozmawiamy i jak bardzo się potrzebujemy.Audrey Hepburn, Evita lubią tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Witam sie z Wami dziewczynki. Padlam po pracy i obudzilam sie przed siodma.
Ten duphaston zapewne tak dziala.
Miala ktoras z Was jakies skutki uboczne po Nim?
Ja nie mam żadnych skutków ubocznych. Biorę dupka 2x1 - nic mi po nim nie jestMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
KammaMarra wrote:Witam sie z Wami dziewczynki. Padlam po pracy i obudzilam sie przed siodma.
Ten duphaston zapewne tak dziala.
Miala ktoras z Was jakies skutki uboczne po Nim?
Kama nie doszukuj się tak tych skutków ubocznych
ja też dziś padłam po pracy i teraz wstałam.
po dupku jedynym moim skutkiem ubocznym był ból piersi.. no ale wkoncu tak działa progesteron
w ogóle to teraz mam dużo różnych objawów @ i ciążowych. i takich których nie gdy nie miałam.
- wysypało mi czoło,
-krem nivea ..miałam i przed @ i jak się udało,
- spanie.. są takie dni gdzie poprostu padam na twarz,
- cycki zawsze bolały teraz prawie nie bolały tylko się powiększyły,
- nigdy nie plamiłam teraz drugi cykl przed @ plamiłam.
Nasze ciało trochę nas w konia robi
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
sy__la wrote:Ja nie mam żadnych skutków ubocznych. Biorę dupka 2x1 - nic mi po nim nie jest
Moze na mnie tak dziala. Moze ten lek powoduje ten sluz zwalam wszystko na lek..
Bole brzucha ustaly. Dzisiaj juz od czasu do czasu delikatnie temepratura tez opadła wiec czekam na @05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
ruda9215 wrote:Kama nie doszukuj się tak tych skutków ubocznych
ja też dziś padłam po pracy i teraz wstałam.
po dupku jedynym moim skutkiem ubocznym był ból piersi.. no ale wkoncu tak działa progesteron
w ogóle to teraz mam dużo różnych objawów @ i ciążowych. i takich których nie gdy nie miałam.
- wysypało mi czoło,
-krem nivea ..miałam i przed @ i jak się udało,
- spanie.. są takie dni gdzie poprostu padam na twarz,
- cycki zawsze bolały teraz prawie nie bolały tylko się powiększyły,
- nigdy nie plamiłam teraz drugi cykl przed @ plamiłam.
Nasze ciało trochę nas w konia robi
Mnie cycki nie bola tylko sa ciezsze i pełniejsze ale to chyba normalne po progesteronie.
Po prostu zastanawiam sie czu za duzej dawki nie dostałam bo jakas taka skolowana zmulona i senna laze. I dzisiaj juz lepiej bo przedwczoraj mialam takie klucie i skircze i ciagniecie w brzuchu ze zaczelam troche sie przerazilam
Fakt ze wczensiej takidgo sluzu nie mialam ale moze to po dupku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 20:06
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Audrey Hepburn wrote:może to spanie to ciążowe jest ?
oby!
Zwalam na lek nie chce sie nastawiac bo ostatnie dwa miesiące bez tego leku mialam wszystkie możliwe ciazowe objawy i nic.Audrey Hepburn lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Audrey - witaj
KammaMarra, Audrey Hepburn lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
I oczywiscie: witaj Audrey! sporo przeszlas:(( zapewne znasz historie Inessy, jesli nie to polecam Ci odnalezc jej pamietnik. Zostala ziemska mama w wieku 40 (lub 41 lat), a wczesniej zostala mama 7 aniolkow. Ona potrafi dac pozytywnego kopa swoja historia.
Sy_la, jak dlugo bedziesz brac dupka? odstawiasz niedlugo?
Asia, to znaczy, ze Twoje jajo juz pracuje i za okolo 2 tyg wysylasz nam fotke 2 kresek?Audrey Hepburn, Asia87 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Witaj Audrey ❤
Zwalam na lek nie chce sie nastawiac bo ostatnie dwa miesiące bez tego leku mialam wszystkie możliwe ciazowe objawy i nic.
1 c zero objawów tylko to spanie
stąd moje podejrzenia
-
Od dwóch miesięcy należę do klubu "czuję się jak kupa"...
Było chwilę lepiej, ale o ile zawartość majtów wygląda tak jak powinna, to cały czas czuję się jak przysłowiowa "kupa" na drugim opakowaniu. Wczoraj wracałam z córką z miasta, miałam do załatwienia sprawę w urzędzie, no myślałam, że nie dojedziemy do domu, nie mogłam się skupić kompletnie na drodze.
Chodzę ospała, nie mam na nic ochoty. Gdyby nie tabsy to bym powiedziała, żem w ciąży. Tak właśnie się czułam w niektórych ciążach.
Dziś kończe drugie opakowanie i kompletnie nie mam ochoty zaczynać następnego... Jak znów mam się tak czućWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 20:11
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Witaj Audrey
Gaduaaa - ja tak zamorduję Twoją @, że poleje się kreeeeew!!!! I będzie po niej
U mnie kupa gówna, jeszcze gorzej niż wczoraj
Kamma, mi nic nie jest po tym lekuAudrey Hepburn, Gaduaaa lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Wróciłąm wlasnie z monitoringu.......znow owulacji nie bedzie....
Moje jajniki ponownie zamienily sie w ser szwajcarski ;(
Plakac mi sie chce..
Pewnie próba odstawienia bromergonu ma takie efekty.
Czemu ciagle cos jest nie tak kur** ;(
aniołek 01.02.2016r -
vertigo wrote:Witaj Audrey
Gaduaaa - ja tak zamorduję Twoją @, że poleje się kreeeeew!!!! I będzie po niej
U mnie kupa gówna, jeszcze gorzej niż wczoraj
Kamma, mi nic nie jest po tym leku
Czesc kochana
Ja po luteinie czulam sie okej
A po tym gownie beznadziejnie
Rano nie wiem czy to bol gardła czy zgaga ch wie.
Jak nie bole jak na okres to ten sluz. Chyba moj organizm nie bardzo akceptuje ten lek05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Niebieskaa wrote:
Sy_la, jak dlugo bedziesz brac dupka? odstawiasz niedlugo?
Na pewno do 14.11 będę brała jeszcze 2x1, potem chyba już będziemy zmniejszać dawkę i odstawiać. Coś do 20tc chyba jakoś tak mówił mój gina Ty?
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Weszłam sobie do wątku gdzie babeczki rodziły martwe dzieci.
i znowu płacze.
to jest straszne.
serce by mi pękło.
nie wiem czy mam siły na kolejną ciążę.
Audrey Hepburn lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥