Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
sy__la wrote:Nie brałam, dopiero zaczęłam brać jak już się dowiedziałam o ciąży - chyba coś około 5 tygodnia zaczęłam.
Ja nie wiem co robic czuje ze nci z tego intuicja tylko te skutki po tym leku.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Ja nie wiem co robic czuje ze nci z tego intuicja tylko te skutki po tym leku.
Kamma nic nie masz robić, po prostu czekaj na rozwój wydarzeń i się nie nakręcaj.
Nic Ci to nie daM@linka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
laila_25 wrote:Wróciłąm wlasnie z monitoringu.......znow owulacji nie bedzie....
Moje jajniki ponownie zamienily sie w ser szwajcarski ;(
Plakac mi sie chce..
Pewnie próba odstawienia bromergonu ma takie efekty.
Czemu ciagle cos jest nie tak kur** ;(
Och, Lailatak mi przykro
dlaczego my się tak musimy męczyć?
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
KammaMarra wrote:Wiem wiem chyba jutro odstawie dupka.bede czekac na okres
po zrobieniu testu czy porpstu w 10 dniu po odstawić?Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:no ale co Ci lekarz mówił, że masz odstawić w którym dniu?
po zrobieniu testu czy porpstu w 10 dniu po odstawić?
Ale powiedziała ze test tydzień po terminie miesiączki. ..
No chyva ze wczesniej okres to wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 21:52
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dzięki dziewczyny, no faktycznie Endo ładne ale wiadomo jak będzie maleństwo chciało to się różności a jak nie to nie. Pozostało tylko nam czekanie dziewuszki i gadanie do macic; )
Laila zrób koniecznie ta prolaktyne.powiem Ci ze zdziwiłam się jak mówiłaś ze juz próba odstawienia bromka. Mój gin mówił ze leczenie min 3 lata.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
KammaMarra wrote:10 dni kazala brac.
Ale powiedziała ze test tydzień po terminie miesiączki. ..
No chyva ze wczesniej okres to wiadomo
kuźwa te testy tydzień po.. to jest katorga.. tak samo jak mi powiedziała,że mam przyjść 4 tygodnie od pozytywnego testu ciążowego... uhahahaha. kpina..Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:no to jak kazała to odstawiaj
kuźwa te testy tydzień po.. to jest katorga.. tak samo jak mi powiedziała,że mam przyjść 4 tygodnie od pozytywnego testu ciążowego... uhahahaha. kpina..05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
jak mi tak smutno bo nie mam dziecka to jadę do mojej przyjaciółki i jej prawie 3 miesięcznego synka.
trochę pomaga ♥
więc jutro ciocia na śniadanie jedzieFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
-
Vertigo - tak, zdecydowanie zgadzam się z tym stwierdzeniem.
Laila - choooyowo, myślałam, że będziesz rzygać na święta, ale jest jeszcze szansa aby spełnić ten plan
Elaria - jeszcze Was będę zamęczać opowieściami o rzygach, o tym jak "sram w gacie" przed każdą wizytą w toalecie, ale będzie dobrze, kiedyś, mam nadzieję, prędzej niż później.
Zdycham, idę spać.
Jak M będzie coś "próbował" to go chyba ubiję...
Bonne nuit mes amisElaria lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Audrey witaj!
Gaduaaa ja tam dalej wierze!
Asia cuuuudne wieści!!!
Laila strasznie mi przykro
Vertigo ja Cię kocham! To wiesz. Oddam Ci wszystkie moje dobre myśli i siły jak się do mnie uśmiechniesz!!!
Audrey Hepburn lubi tę wiadomość
-
laila_25 wrote:marze o tym zeby rzygać na święta ;(
laila_25 lubi tę wiadomość
-
Jaqcu ja Wam wszystki zycze zebyscie w najblizszym czasie przez wielkie brzuchy nie mogly sobie butow zawiazax, ba nawet zebyscie ich nie widzialy!!!!!!!!
Trudno was wieczorem nadrabiac i pisac odnosza sie do tego co pisalyscie 5 h temu. Albo ja mam problem z ogarnianiem tego.
Elaria, ja Cie rozumiem ze nie chcesz byc na forum majowki.... mnie tez przytlaczaly watki styczniowek szczebioczacych o wyprawkach itp.
Ale w koncu sie przemoglam...tylko juz nie na BBF a na fb grupe. Nagle okazalo sie ze wsrod tej grupy na fb gdzie jest nas ok 50, polowa dziewczyn ma historie poronien, biora clexany i inne dragi. I ciesza sie ciaza. Dzieki nim ok 25 tygosnia sama wyszlam z podziemia i ujawnilam na fb ze sie tocze. No kurcze trudno ukryc ze w ciazy jestem, majac juz brzuszek taki dosc dosc.
Ale zanim sie uspokoilam z mysla o ciazy i o jej realnosci to przerzucilam sie na fora budowlane.
Wiecie ze my za 6 tyg mamy sie przeprowadzac, a dol dalej w stanie deweloperskim.... przeraza mnie to... serio. ale chlopaki mi obiecuja ze dadza rade. No nic, mam nadzieje ze tak bedzie.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].