Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam brac do 16 tc, ale rozmawialam z "Jerzakowymi pacjentkami" i one braly do 18/19 tygodnia. Ja od 16 tyg zmniejszam dawke, teraz pol tabletki biore i niedlugo odstawiam. Nie chcialam nagle odstawiac, wiec sobie tak to rozlozylam..bralam najpierw 3 tabletki wg jej zalecen, potem 2, a potem jedna kilka dni i teraz pol i niedlugo koncze. Mam jeszcze 3 opakowania. Ale wazne do 2021 (!!!), wiec kto wie, czy nie posluza do kolejnego dzieciaka:)).
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
sy__la wrote:Na pewno do 14.11 będę brała jeszcze 2x1, potem chyba już będziemy zmniejszać dawkę i odstawiać. Coś do 20tc chyba jakoś tak mówił mój gin
a Ty?
Ja jestem właśnie w trakcie odstawiania. Stopniowo zmniejszałam dawkę. Mam brać jeszcze przez 5 dni po 1 tabletce i koniec. -
vertigo wrote:Witaj Audrey
Gaduaaa - ja tak zamorduję Twoją @, że poleje się kreeeeew!!!! I będzie po niej
U mnie kupa gówna, jeszcze gorzej niż wczoraj
Kamma, mi nic nie jest po tym leku
Witam w klubie KUP buuuuuFabianCyprian
Tymuś
-
laila_25 wrote:Wróciłąm wlasnie z monitoringu.......znow owulacji nie bedzie....
Moje jajniki ponownie zamienily sie w ser szwajcarski ;(
Plakac mi sie chce..
Pewnie próba odstawienia bromergonu ma takie efekty.
Czemu ciagle cos jest nie tak kur** ;(
Laila,
Ale co lekarz na to powiedział?
Ma jakiś pomysł? -
ruda9215 wrote:Weszłam sobie do wątku gdzie babeczki rodziły martwe dzieci.
i znowu płacze.
to jest straszne.
serce by mi pękło.
nie wiem czy mam siły na kolejną ciążę.FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
annak wrote:Laila,
Ale co lekarz na to powiedział?
Ma jakiś pomysł?
Powiedziała, że to pewnie przez probe odstawienia bromergonu- mialam go konczyc w tym miesiacu a i tak bralam jeszcze po pol tab na wieczor.
Wracam znow do dawki 2x1- na tej dawce byla owulacja w poprzednim cyklu.
Zalecila badanie prl po obciazeniu i badanie nasienia meza.
Powiedziala ze bedziemy myslec o stymulacji o ile wyniki nasienia dobrze wyjda.
Mowie wam wyc mi sie chce... ;(
Juz mialo byc ok..uz mialo byc ladnie..
Mowila tez ze jest bardzo zdziwiona ze nie udalo sie w poprzednim cyklu bo obraz owulacji byl idealny... ;/
aniołek 01.02.2016r -
Gaduaaa wrote:Matko! Nie wlaz tam jeśli takie emocje to u ciebie wywołuje.. Ja jestem też zbyt wrażliwa na takie tragedię i nie czytam takich rzeczy..
no właśnie zawsze mnie coś pokusi.. ;/ jak jestem tu z Wami i Was czytam to chce mi się walczyć. a wejde na takie różne inne.. i czytam i jak słysze 34 tc i poród martwego dziecka to mam ochotę se macicę wyciąć co by mi się nigdy już nie zachciało dziecka i tego stresu.
Gaduaaa testujesz jeszcze czy odpuściłaś? Faktycznie te Twoje tempki piękne. ♥
Audrey Hepburn Witaj:*
promyczek 39 Stara jak węgiel.. proszę Cię :* ja wyobrażam sobie Ciebie jako seksi 25 blond laskę. i tego się trzymajmy. i Historię faktycznie mamy podobnąjakie badania planujesz zrobić jak już wszystko wróci do normy?
laila_25pieprzone hormony
Audrey Hepburn lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
ruda9215 wrote:no właśnie zawsze mnie coś pokusi.. ;/ jak jestem tu z Wami i Was czytam to chce mi się walczyć. a wejde na takie różne inne.. i czytam i jak słysze 34 tc i poród martwego dziecka to mam ochotę se macicę wyciąć co by mi się nigdy już nie zachciało dziecka i tego stresu.
Gaduaaa testujesz jeszcze czy odpuściłaś? Faktycznie te Twoje tempki piękne. ♥
Audrey Hepburn Witaj:*
promyczek 39 Stara jak węgiel.. proszę Cię :* ja wyobrażam sobie Ciebie jako seksi 25 blond laskę. i tego się trzymajmy. i Historię faktycznie mamy podobnąjakie badania planujesz zrobić jak już wszystko wróci do normy?
laila_25pieprzone hormonyale czuję że nic z tego
Dlatego właśnie się nie czyta takich historii bo człowiek czasem sovie bierze do głowy że i jemu się przydarzy.. a tak nie wolno myślećFabianCyprian
Tymuś
-
Ruda ,faktycznie w wieku 30 lat byłam seksi blond laska hehe,no ale teraz został tylko blond
Ja juz porobiłam badania ,własciwie to mase badań,teraz czekam na wyniki,genetyczne ,zespol antyfosfolipidowy i przeciwciała2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Ruda ,faktycznie w wieku 30 lat byłam seksi blond laska hehe,no ale teraz został tylko blond
Ja juz porobiłam badania ,własciwie to mase badań,teraz czekam na wyniki,genetyczne ,zespol antyfosfolipidowy i przeciwciałaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 21:07
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualnyruda9215 wrote:Elaria hop hop.
jak się dziś czujecie? śpicie dalej?
jesteś po rozmowie z pracodawcami?
Chcę wam powiedzieć, że śledzę po cichu nasze staraczki, testy owulkowe, monitoringi i trzymam kciuki za każdą z was!
Myślę sporo o Promyczku (jak mnie boli każda nowa strata) i o Anik, żeby już te wyniki miała. I tak jakoś przyzwyczaiłam się do imienia Aurora, że trudno mi będzie myśleć o jej córci inaczej.
-
nick nieaktualnyO, teraz doczytałam wiadomość Laili i Jacqu, przykro mi dziewczynki!
Smutam razem z wami.
Normalnie najchętniej upchnęłabym po dzieciaczku w każdą macicę, żebyśmy sobie tylko mogły beztrosko paplać o wyprawkach, zgagach i rzygach. (A propos, sama nie wchodzę na żadne wątki ciążowe, a już broń Boże na "majówki", dla mnie to zły omen, w ostatniej ciąży byłam i jak się skończyło...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 21:33
Ikarzyca lubi tę wiadomość