Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe Niebieska zgadzam się z Tobą, ja też musze omijać te wpisy bo bardzo zazdroszcze Wam tego spotkania i to w tak licznym gronie.
Ale może kiedyś. Ty to i tak nie masz co narzekać bo poznałaś Annak i Skrzata
A na zgadywankę oczywiście tez sie zapisuje
Dziś ide do gina patrzeć czy jajca pękły. Ale jestem właśnie po takim stresie w pracy,że będe na nią zła jak się nie uda. Bo to będzie ewidentnie wina robotyku..wa!
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Pomorze do Łodzi przyjedzie... Na Śląsk nie dotrze. ;( także będę czekała na kolejny termin spotkania
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Tez zazdraszczam spotkania
ale licze na nastepne ...
Dziewuszki mam wyniki zrobilam sobie:
Witamina D : 21,56 a normy 30 -100 pisze tu ze niewystarczajaco
Kwas foliowy :>20 a norma 3-17
co to oznacza u mnie?
do tego moja beta jeszcze dodatnia 40,echh jeszcze se poczekam az spadnie2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyAsia87 wrote:hehe Niebieska zgadzam się z Tobą, ja też musze omijać te wpisy bo bardzo zazdroszcze Wam tego spotkania i to w tak licznym gronie.
Dziś ide do gina patrzeć czy jajca pękły. Ale jestem właśnie po takim stresie w pracy,że będe na nią zła jak się nie uda. Bo to będzie ewidentnie wina robotyku..wa!
-
promyczek ja bez żadnej suplementacji, "wyjściowo" miałam witaminę D na poziomie 35 jednostek i i tak gin kazał mi łykać codziennie wit. D3 2000 j.
więc myślę, że Ty tym bardziej powinnaś jej sobie dołożyć
Z kwasem foliowym to nie pomogę, bo się nie znam...sama pewnie mam ponad normę, bo ostatnio łykałam codziennie po 15mg...
A betę sama chciałaś skontrolować czy Ci kazali sprawdzić jak spada?
Ja szczerze mówiąc po swoim poronieniu miałam ją w nosie...nie robiłam żadnych testów, ani z moczu ani z krwi. -
Skrzacie bete gin kazal mi zrobic po usg ,dzis z nim tez gadalam i mam przyjsc na kolejne usg..takze chyba bedzie ok
no i przez te 2 tygodnie po zabiegu nic nie lykałam ale od paru dni juz biore te wszystki witaminy tzn wit d3 -4000j dziennie
a kwas foliowy to biore teraz 5mg bo mi zostaly2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Asia87 wrote:hehe Niebieska zgadzam się z Tobą, ja też musze omijać te wpisy bo bardzo zazdroszcze Wam tego spotkania i to w tak licznym gronie.
Zatem kibicuje dziś Twoim jajcom!! Trzymam kciukiKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
roma wrote:Kochane moje dziewuszki - to spotkanie to dopiero początek. Jeśli któraś nie może przyjechać na śląsk to niech się nie smuta bo następnym razem śląsk przyjedzie do niej
Roma jestem za! Możemy sobie organizować takie spotkania na przykład raz w miesiącu - za każdym razem w innym mieście - i pewnie przez to w trochę innym składzie. Także nasza wirtualna grupa wsparcia zrobi się bardziej tradycyjnaIkarzyca, roma lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Apropo - myślałam ostatnio czy by nie założyć tu u mnie w mieście we współpracy ze szkołą rodzenia takiej grupy wsparcia dla mam po poronieniach. Ciekawe czy byłby odzew.
Niebieskaa, Audrey Hepburn, Evita, annak lubią tę wiadomość
-
Kurcze ale super z tym spotkaniem wymyśliłyście..
ja mam troszkę daleko chyba że jakimś cudem będę przejazdem jadąc do Łodzi...będę płakać
Jacqualine a co Ty będziesz robić w Czeladzi? Tam się urodziłam.. -
Arletko - na święta będę
Teściów tam mam, mój M jest z Czeladzi
Arleta lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Zapraszamy
Juz po. Jeden pękł, jest płyn. A drugi nie. Jest zniekształcony i się zapada, teraz ma 17mm. Także bliźniaków nie będzie
Endo ładne 15mmWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 19:05
Audrey Hepburn, Alisa, Dorola31, Elaria, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
Audrey Hepburn wrote:dziewczynki, podczytuję wasze forum
jest tu pełno fajnych fluidów
mozna do was dołączyć?
Oczywiście! Witamy!
Zresztą, Audrey, Ty chyba już kiedyś coś tu u nas pisałaś
Może napiszesz coś o sobie?
Zapraszamy też do wpisu do naszej tabelki, do której link jest w pierwszym poście. Tam też jest więcej informacji o nas.Audrey Hepburn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny