Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:To łap
uwagaaaa leeeci
Teraz czuję się chujowo ale stabilnie. Nigdy się nie pogodze z tym ze moja córka będzie jedynaczka. Ale ten najchujowszy czas wycia i siedzenia w pizamie za mną.
Współczuję. Najbardziej przerażająca jest gwałtowność tej zmiany, to, że jeszcze 2 dni wcześniej cieszyłaś się z urlopu starego i planowałaś ciążękoszmar
to jest mniej więcej taki kaliber porażki jak poronienie - było i nie ma
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Ja dzisiaj po pracy jadę oglądać drzwi wejściowe bo mam chujowe i pralko suszarkę. Muszę sprzedać właśnie pralkę.
Także mam nadzieję ze trochę lepiej się poczuje i zakupy wpłyną na mnie ze będę happy05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
promyczek 39 wrote:Dziewuszki te ktore robilay badania w testdna jak Wam przyszly te wyniki na maila czy poczta czy gołebiem heh
Promyczku, wydaje mi sie, ze zaznaczasz opcje jaka droga chcesz otrzymac wynik. Ja na pewno dostalam mailem, ale poczta tez mozesz dostac. Daj znac jak juz przyjda wyniki. Juz pobieralas probke? tak tarlam patyczkiem o policzek, ze Az bolalo haha
Ale mam dzis sajgon w pracy. Z drugiej strony dzien tak szybko leci...Chrupek to sie naslucha:D pewnie siedzi w brzuchu i sie zastanawia: o co kaman.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Promyczku z test DNA przychodzi mailem jak podałaś adres. Wpisuje się hasło - pesel. Możesz odebrać oryginał osobiście, lub po jakimś czasie przyjdzie pocztą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 14:22
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Ślę do Was dziewczyny pozytywną energię - zwłaszcza do tych testujących
Mam jej teraz taki nadmiar że mogę dać każdej i jeszcze mi zostanie cały zapas!
Normalnie wyniki made my day!
A kopa w dupe też dasz ? Bo czuje się beznadziejnie i potrzebuje taki na rozped ☺☺05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
promyczek 39 wrote:Niebieskaaa juz zapomniałam jak zaznaczałam
bo to bylo z 2 dni po zabiegu.. tez sie natarłam
Pewnie ze dam znac ,buzia za odzew :*
Ja bylam bardzo niecierpliwa ze wszystkimi badaniami. Zrobilam je w ekspresowym tempie (biorac pod uwage latanie do Pl) i jeszcze oczekiwalam wyniku w rownie ekspresowym tempie:P Mialam maile do pan z diagnostyki i je meczylam, pisalam tez maila do testdna i oni mi dali znac, kiedy mniej wiecej ma byc wynik. Na pewno odpisza Ci jak zapytasz w jakiej formie dostaniesz wynik:)promyczek 39 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Alisa wrote:Super Ikarku.
skąd ta bakteria bierze się?
W sumie nawet lekarz rozłożył ręce, że nie wiadomo skąd. Generalnie jest jak każda weneryczna przenoszona drogą płciową.
Myślałam o wszystkim już - czy może basen, może gdzieś nieopatrznie dotknęłam deski w miejscu publicznym, czy np za długo noszona podpaska, nie wiem. W sumie każda z tych rzeczy mogła być przyczyną. Ale od kiedy ponad dwa lata temu (jeszcze się nie starałam) miałam kilka infekcji pęcherza w niedługim odstępie czasu to dbam o siebie jak wariat - siadam na kibelku tylko u siebie w domu, ręcę myję przed i po toalecie, w czasie miesiączki też wszystko niemal sterylnie. Nawet jak byłam w ciąży to przed każdym użyciem odkażałam aplikator z lutki i nie trzymałam go w łazience. Mój mąż też biedak ze mną - bo szaleję też z jego higieną. A i tak miałam ładnych kilka lat candidię no i teraz ta urea... masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 14:37
-
annak wrote:
Evita,
Śledzę Twój suwaczek i oczywiście, że my i wszystkie nasze kciuki będziemy z Tobą. Całą moją moc pozytywnych myśli przekierowuję na zaklinanie Twoich wyników. Ma być dobrze i już! Dowiesz się na wizycie, czy jakoś inaczej to sprawdzasz? O której możemy się spodizewać wiadomości?
Annak będę dzwonić w poniedziałek, najpewniej koło godz 9:30-10. Nie jestem na 100% pewna że wyniki już będą ale raczej powinny być. Jak tylko mi się uda dodzwonić i się czegoś dowiedzieć to dam znać!
Annak i inne ciężarówki macie 2 razy więcej kciuków także licze na Was bardzoEvita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita wrote:Annak będę dzwonić w poniedziałek, najpewniej koło godz 9:30-10. Nie jestem na 100% pewna że wyniki już będą ale raczej powinny być. Jak tylko mi się uda dodzwonić i się czegoś dowiedzieć to dam znać!
Annak i inne ciężarówki macie 2 razy więcej kciuków także licze na Was bardzo
Ja też kciukam, trzymaj się dziewczyno!!Evita lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Ikarzyca wrote:W sumie nawet lekarz rozłożył ręce, że nie wiadomo skąd. Generalnie jest jak każda weneryczna przenoszona drogą płciową.
Myślałam o wszystkim już - czy może basen, może gdzieś nieopatrznie dotknęłam deski w miejscu publicznym, czy np za długo noszona podpaska, nie wiem. W sumie każda z tych rzeczy mogła być przyczyną. Ale od kiedy ponad dwa lata temu (jeszcze się nie starałam) miałam kilka infekcji pęcherza w niedługim odstępie czasu to dbam o siebie jak wariat - siadam na kibelku tylko u siebie w domu, ręcę myję przed i po toalecie, w czasie miesiączki też wszystko niemal sterylnie. Nawet jak byłam w ciąży to przed każdym użyciem odkażałam aplikator z lutki i nie trzymałam go w łazience. Mój mąż też biedak ze mną - bo szaleję też z jego higieną. A i tak miałam ładnych kilka lat candidię no i teraz ta urea... masakra.
Ja dzis mialam pobierany material na bakterie tlenowe i beztlenowe, wyniki za ok 10 dni. A mialas jakies objawy tej ureoplazmy?
-
Ikarku,
Ale super wiadomość!
Czyli znowu wchodzisz do gry!
Cudownie...
Evita,
Oczywiście, że trzymam kciuki i to podwójnie
Gdyby Aurora chciała zwrócić całemu światu skalę trzymania kciuków, jaką otrzymała od Was w tych naszych najtrudniejszych dniach, to... chyba musiałaby się zamienić w jeden wielki kciuk. W życiu nie zdołamy się zrewanżować za to, co dostałyśmy od Was. Ale spróbujemy. Zaczniemy już od teraz. Naszą moc masz na pewno!Evita lubi tę wiadomość