Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, ale chyba właśnie te infekcje układu moczowego były z tego powodu. Tylko, że one u mnie nie były takie typowe - bardziej silny ból brzucha i częstomocz niż pieczenie. To wychodzi w specjalnym wymazie analizowanym metoda PCR, takie zwykłe wymazy na bakterie miałam wiele razy i było zawsze ok. Musiałam poronić i dopiero wtedy lekarz mi podpowiedział, że może można jeszcze to sprawdzić. Jakoś nikt na to nie wpadł przy infekcjach.
-
Kama pomoc ze jesteś w ciąży
ale ja tego jaka umiałam zauważyć masz dziewczyno wszystkie objawy typowo ciążowe idealnie wiec albo jesteś w ciąży albo organizm robi Ci strasznego psikusa. Życzę tego pierwszego acha i tempreratury też masz calkiem ok ona nie będą piać się ciągle w górę ważne aby były powyżej lini tej czerwonej poziomej wiec jak spojrzałam to jest ok. Zrób rano test bo czuję że będą II krachu jak nic a jak nie jutro bo jest jesCze wcześnie to za 2 dni napewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 15:53
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:Kama pomoc ze jesteś w ciąży
ale ja tego jaka umiałam zauważyć masz dziewczyno wszystkie objawy typowo ciążowe idealnie wiec albo jesteś w ciąży albo organizm robi Ci strasznego psikusa. Życzę tego pierwszego acha i ten też masz calkiem ok ona nie będą pisać się ciągle w górę ważne aby były powyżej lini tej czerwonej poziomej wiec jak spojrzałam to jest ok. Zrób rano test bo czuję że będą II krachu jak nic a jak nie jutro bo jest jesCze wcześnie to za 2 dni napewno
Znajac moj organzim to robi mi niezlego walka .maz ma przyjechac z testsmi moze dziisaj sikne05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
To zrob tak dopoki maz nie wroci nie sikaj i nie pij za dużo żeby mocz był dość zageszczony i wtedy zrób
ale popraw rano jakby co
I jak się nie bzykasz to ino ciaza uzasadnia twoje sinienie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 16:04
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:To zrob tak dopoki maz nie wroci nie sikaj i nie pij za dużo żeby mocz był dość zageszczony i wtedy zrób
ale popraw rano jakby co
I jak się nie bzykasz to ino ciaza uzasadnia twoje sinienie;)05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
więc tak dziewczyny... plamię .. więc @ idzie pełną para, jeszcze dziś zaznaczę 1dc .. tak więc duuuupaaa... no ale trudno.. nic .nie poradzę.. w zamian za to odebrałam wyniki i jestem zadowolona bo TSH wróciło na miejscie może wrzucę :
TSH mlU/L - 0,774 (0,27-4,2)
FT4 - 13,5pmol/L (12-22)
dodatkowo zrobiłam prolaktyne : 242 mlU/L (102-496)
progesteron 6dpo : 76,1 nmol/L (5.3-86.0)
wygląda dobrze.. no nie?FabianCyprian
Tymuś
-
hej Niebieskaa mam ważne pytanie do Ciebie bo Ty jesteś w No prawda ? a czy ty jesteś teraz na clexane ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Asia87 wrote:Ikarku ekstra!
Niebieska woow Ty zaraz będziesz miała polowe ciąży za sobą :p Nie czujesz jeszcze ruchów?
Prawda? kiedy to minelo? oby wytrwac do usg polowkowego. Stres jest, ale bez schizy, mam detektor. Czuje cos co moze przypominac ruchy, ale nie wsluchuje sie tak mocno, mam detektor i to mi wystarcza.
Prawdziwe, porzadne ruchy chyba czuc pozniej.
Na razie to martwilam sie tym, ze mam najmniejszy brzuch na kwietniowkach. Chrupek chyba troche wzial to sobie do serca, bo w przeciagu dwoch dni zaczelo cos byc u mnie widac:)
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
czarnulka24 wrote:hej Niebieskaa mam ważne pytanie do Ciebie bo Ty jesteś w No prawda ? a czy ty jesteś teraz na clexane ?
tak czarnulko, a co tak Cie interesuje w tym zestawieniu: Norwegia i clexane?
-
Gaduaaa wrote:więc tak dziewczyny... plamię .. więc @ idzie pełną para, jeszcze dziś zaznaczę 1dc .. tak więc duuuupaaa... no ale trudno.. nic .nie poradzę..
No nieeeeeee,ale lipaaaaaa, Gaduaaa to ten fajowy tescik poczeka na kolejny cykl?? ale szkodaaaaa!
KammaMarra wrote:A co oznaczaja sine wargi i ogolnie sina pipa? W sensie w okol wejscia do pochwy?
Kochana, czy Ty niedlugo nie oszalejesz od ciaglej obserwacji swojego ciala, temperatury i innych objawow? Zasinienie rownie dobrze jest objawem zblizajacej sie miesiaczki. Oczywiscie zycze ciazy najbardziej na swiecie:* ale Ty kobieto zameczysz sie ta ciagla analiza.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kamma, jak na to, że się w ogóle nie przejmujesz podobno w tym cyklu niczym (piszesz to w co drugim poście
) to wyjątkowo wnikliwie sprawdzasz swój organizm. Oglądanie krocza niemal organoleptycznie nie wygląda na nieprzejmowanie się. Zrób test i przestań się nakręcać.
Gaduaaa, _Hope_, ruda9215 lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
vertigo wrote:Kamma, jak na to, że się w ogóle nie przejmujesz podobno w tym cyklu niczym (piszesz to w co drugim poście
) to wyjątkowo wnikliwie sprawdzasz swój organizm. Oglądanie krocza niemal organoleptycznie nie wygląda na nieprzejmowanie się. Zrób test i przestań się nakręcać.
Tak pytam bo raczej od nastepneho cyklu pozegnam sie z duphastonem rozmawialam z gin on nie powinien powodowac tksich objawow.p
W pon na nowo badania na hormony zaczynam cos jest nie tak.no i chyba zawitam do endo moze tarczyca chociaż robilam dwa miesiące temu i wynik byl okej ale szlag wie.
Juz nigdzie nie zagladam hah.starczy
Jade po pralko suszarke czy ktos ma z obecnych i poleci jakas firme?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 16:45
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:A co oznaczaja sine wargi i ogolnie sina pipa? W sensie w okol wejscia do pochwy?
Ktos sie chyba naczytal o objawie Chadwicka i swiruje...
odpowiadam: 1.sama tego nie stwierdzisz ocenia to lekarz przy badaniu, 2.nie wystepuje 10 dpo tylko po 6 tyg ciazy 3. nie dotyczy warg sromowych tylko blony sluzowej pochwy i czesci pochwowej szyjki macicy
Nie nakrecaj sie poczekaj do terminu @ i zrob test..mowilas ze ten cykl na spokojnie bierzesz
ps. z tego wczuwania sie zaraz ci prolaktyna skoczy i bedzie po staraniach, wyluzuj trocheWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 17:03
aniołek 01.02.2016r