Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless - nie każdemu to podpasuje, różna jest też tematyka, może co innego by Cie zachwyciło, a może nie, jak zaczynałam to drukowałam sobie obrazki z internetu, bo po co wywalać kasę jeśli miałabym to cisnąć w kąt12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gaduaaa - o ja Cie... Cudowności Kochana tworzysz
Gaduaaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Vertigo - no może i takie sobie
Generalnie chodziło o coraz większą przestrzeń pomalowaną na obrazkuJacqueline lubi tę wiadomość
-
Gaduaa ale pyszności. Ja piepsze ale mam apetyt. Chyba ze 20kg przytyje. Ja niestety nie mam talentu kulinarnego
czasem mi coś wyjdzie a czasem nie. Dziś spieprzylam caly garnek sosu pomidorowego do pulpetów. Wyszedł mi pomidorowy kisiel
załamałam się tym, ze jestem taka lebiegą jeśli idzie o gotowanie. Czasem uda mi się coś dobrego upichcić lub upiec ale to czasem. Mogłabym prowadzić parodie bloga kulinarnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 20:31
-
Gaduaaa wrote:Pisałam że okres przyszedł i wrzuciłam wyniki to mnie olano ciepłym moczem.. No nie żebym lubiła dużo uwagi.. Ale troszkę może? Hihi
Haloooooo!ja sie odnioslam!!!!!!!! tylko do wynikow nie, bo nie mam wystarczajacej wiedzy nt ft3 i ft4.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
M@linka wrote:Gaduaa ale pyszności. Ja piepsze ale mammogłabym apetyt. Chyba ze 20kg przytyje. Ja niestety nie mam talentu kulinarnego
czasem mi coś wyjdzie a czasem nie. Dziś spieprzylam caly garnek sosu pomidorowego do pulpetów. Wyszedł mi pomidorowy kisiel
załamałam się tym, ze jestem taka lebiegą jeśli idzie o gotowanie. Czasem uda mi się coś dobrego upichcić lub upiec ale to czasem. Mogłabym prowadzić parodie bloga kulinarnego.
M@linka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
A ja wlasnie wrocilam z pizzy w miescie, a jutro ide na impreze halloweenowa w wynajetym gorskim domku. Glownie polskie grono, wiec maz bierze gitare i polskie spiewniki. Ale bedzie klimat! Chrupek juz sie cieszy:D A wczesniej jade do miasta obok obczaic z mezem opony uzywane (musimy miec zwykle zimowki na wyjazd do Pl, w No uzywamy kolcowanych) i zajde do pl sklepu po chrupki kukurydziane (kocham! moze dlatego Chrupek to chrupek) i rowniez idziemy do wielkiego sklepu art. dzieciecymi. Moze na cos sie skusze:) Usg we wtorek, wiec jak bedzie ok to wtedy chrupek na pewno dostanie prezent.
To tak z cyklu:nie pisze co robie kazdego dnia, a dzis napisze co bede robic jutro.
Gaduaaa, wspaniale ciasta! ja ostatnio bawie sie kenwoodem i jak to ulatwia wyrobienie ciasta, wowow do tej pory uzywalam mezowych rak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 20:39
M@linka, promyczek 39, Evita, Elaria lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Haloooooo!ja sie odnioslam!!!!!!!! tylko do wynikow nie, bo nie mam wystarczajacej wiedzy nt ft3 i ft4.
zwracam honor !Niebieskaa lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
M@linka wrote:Heh zgadzam się ale trzeba wiedzieć jak
Chyba muszę odstawić witaminy ;( mam taki slinotok... I metaliczny posmak w ustach że naprawdę gdyby nie @ obstawialabym ciaze. To chyba witaminy co?
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
vertigo wrote:Ja dzisiaj dostałam kitchenaida od męża
Ja bym sobie może i kupiła.. Ale mam tak mała kuchnie że poczekam na większe mieszkanieFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
vertigo wrote:Mój jest różowy!
bjutiful
vertigo lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)