Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska ja też chcę zobaczyć najnowsze foto!
A ten Malina... Hm. No może to wiek ale jakoś mnie nie powalamój rodzinny jest w podobnym wieku i jakos bardziej lubię na nim zawiesić oko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 15:21
-
nick nieaktualnysy_la, współczuję i to bardzo! Zapalenie pęcherza to jest coś, czego nienawidzę! Momentalnie jestem wyłączona, dreszcze, gorączka, krwiomocz, uczucie rozpalonego gwoździa wbijanego w cewkę podczas oddawania moczu. Ałaaa!
Na mnie działa furagin, ciepłe gacie, koc i siedzenie na termoforze. Żurawina też, zgadzam się. Ale jeszcze nigdy mi nic tak nie pomogło, jak furagin czy pochodne.
Wiem, że "internety" to nie wyrocznia, ale w wielu miejscach piszą, że lekarze zapisują furagin ciężarnym. Chyba bym zdechła, jakbym miała rozganiać ZUM tylko za pomocą żurawiny i kiszonej kapusty. -
Coco... Eh narazie to się boje pytać o cokolwiek, bo jak patrzę na to co mogę jeść to kurna ryczeć mi sie chce - prawie wszystko takie ...no ten tego.."smaczne". Nie jestem przyzwyczajona do żywienia tego typu. Dla mnie to tortura. Teraz jadłam dużo owoców zamiast słodyczy (na które tak jak wczoraj miewam napady) a teraz nawet owoce trzeba byloby ograniczyć i nabial który lubię - mleko sery
torturra...ale jestem wściekła...
-
Malinko współczuje cukrzycy, mam nadzieje,że dieta wystarczy.
Syla a Tobie zapalenia pęcherza buuu
Skrzat ja wiem tylko tyle,że wysoka blokuje owu, a jaka jest idealna? Hm nie wiem, pewnie w granicach normy :p I nie mogę się zgodzić z Evitką,że wiele nie wnosi, bo u mnie 6 miesięcy starań i nic, a przy drugim cyklu z dostinexem udało się, więc u mnie ewidentnie prolaktyna blokowała owu.
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Jestem wściekła bo i tak pilnowalam sie w swoim mniemaniu - wlasciwie zero sklepowych słodyczy, slonych przekąsek, kakalko do picia czarne gorzkie, zero jogurcikow i deserkow mlecznych, które uwielbiam. Zero przetworzonej żywności typu serki almette i te sprawy, czytanie etykiet i co? I i tak dupa. Ograniczenie białego pieczywa które kocham do np. 2 kajzereczek na tydzien i co??? I dupa... A teraz co niby jeszcze mniej??? Jestem mega wkur...#&*a. Oprócz takich wpadzioch jak z makowcem wczoraj to wybieralam wartościowe produkty - jak najmniej przerobione - nawet sosów która do salatek nie tylko sama winegrety krecilam, napojów slodzonych nie pije, tylko herbatki bezcukrowe , czasem kawa bezkofeinowa bez cukru i co Kuźwa i DUPA!!!
Jedyne co mogłabym se zarzucic to nieregularność posilkow i być może zle komponowanie ich jak wspomniała Elaria a z tym pewnie wiazaly sie epizody wilczego glodu. No i brak ruchu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 15:59
-
Cześć dziewczyny , czy któraś z was bierze clexane podczas ciąży?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Magdzia88 wrote:Sylka kup sok z zurawiny w aptece 100% mi pomoglo! I jadlam sporo jogurtow...ogorkow kiszonych;*
Ten sok 0.5litra u nas ok 23 zl. Ale warto pilam go z kielona ...mozna dolac do wody. -
Elaria wrote:A dlaczego ta Jerzak jest taka straszna?
Ikarzyca wrote:Niebieska ja też chcę zobaczyć najnowsze foto!
A co Ty kochana masz na mysli? bo chyba nie zrozumialam.
promyczek 39 wrote:mam wyniki badan genetycznych,wyszly mi 3 nieprawidlowe
Czynnik V R2-heterozygota
MTHFR C677T-heterozygota
Pai-1 4G-homozygota
Promyczku, to znasz juz wroga! Chociaz mi lekarz powiedzial ze pai-1 nie ma znaczenia wiekszego. Teraz skonsultujesz sie z genetykiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 16:06
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
promyczek 39 wrote:Dziewuszki mam wyniki badan genetycznych,wyszly mi 3 nieprawidlowe
Czynnik V R2-heterozygota
MTHFR C677T-heterozygota
Pai-1 4G-homozygota -
M@linka wrote:Dużo nas tu takich...
aha , a czy mogę się dowiedzieć jak to u was było? Mam za sobą 2 straty teraz jestem w 3 ciąży 4 tydzień i 2 dzień z moich badań po poronieniu wyszły przeciwciała przeciw jądrowe (ANA 1) biorę acard od połowy cyklu tzw zaraz po owulacji zaczęłam, bo miałam takie zalecenie,myślałam że acard mam brać cały czas ale moją gin dziś powiedziała że najpóźniej mam brać clexane ( dawka 0,2) w 5 tygodniu ale jak zacznę to mam odstawić acard, i nie wiem właśnie jak to było u was bo dużo czytałam o dziewczynach co brały acard razem z clexane ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nie ten pierwszy to nie jest v-leiden ale cos ma wspolnego.. Czynnik V R2:
Zwiększa ryzyko zakrzepicy
Mutacje genu protrombiny
Ma duży wpływ na wzrost niebezpieczeństwa wystąpienia chorób układu krążenia
tAk ,teraz czeka mnie wizyta u genetykaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 16:16
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Czarnulka - dużo dziewczyn bierze Clexane i Acard, ale razem to głównie jak coś z krzepliwością, no i nie można ich brać o tej samej porze, czyli trzeba np. Clexane rano a Acard wieczorem.
Promyczku - o sporo Ci tego wyszło, szczerze, to modle się aby i u mnie coś wyszło, żebym mogła na "kogoś" zrzucić winę, znaleźć winowajcę. Czynnik V to o V-leiden chodzi? Mówi się, że mutacje hetero są "lżejsze" podobno.
Edit: Promyczku a już doczytałam, że to stricte nie to samo niby, no jednak chyba na podstawie tego należy Ci się Clexane refundowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 16:17
czarnulka24 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Niebieska,
Annak pisała że na podstawie Twojego foto wnioskuję, że nie ma się czym (brzuszkiem) stukać. A ostatnie Twoje zdjęcie na forum było w takim trochę górskim stroju i faktycznie jeszcze ledwo ledwo widać było brzuszek - teraz już pewnie jest więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 16:19