Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga - całkiem nas tu sporo jeszcze co nie są w ciąży, ale podkreślam, tylko JESZCZE
Jagna - łapię, kichaj na mnie ile wlezie, przyjmę każdą porcję12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ania Ruda wrote:A dzisiaj zdziwko ze jestem wkurzona. Niestety... Wiem, że na pewno też się martwi. Aj dobra, nie będę tu zamulac, w końcu to dzień dobrych wiadomości ma być
albo przemyślał.. ale jest to dla niego błachostką hehFabianCyprian
Tymuś
-
Evita, annak, M@linka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Gaduaaa - podziel się, też chce rzygać na święta
Choć w sumie nie wiem czy zaczynać już jak wyniki poniedziałkowe kariotypów będą ok, czy jednak od następnego cyklu, bo ten się zapewne przeciągnie, skoro po tabletkach, dziś teoretycznie 6dc jeśli liczyć od pierwszego dnia krwawieniaAle miałabym fajny prezent na urodziny gdyby się udało
Na początku grudnia mam
sy__la lubi tę wiadomość
-
Aga22 wrote:Hej dziewczyny mam pytanie ile dziewczyn jeszcze walczy o fasolke ?
Bo mam wrażenie że zostałam już samaFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ania Ruda wrote:Dzięki Jagusia
ja wczoraj się ścielam z mezem... On uważa, że jestem nadgorliwa i ze przesadzam z tymi badaniami, wątpliwościami. Ze powinnam słuchać lekarki, ona wie co robi. Ze niepotrzebnie się zadrecxam. Pewnie ma trochę racji ale tak bardzo nie chciałabym przechodzić przez to jeszcze raz, mając świadomość że jest coś co jeszcze mogę zrobić w tym kierunku
no więc żeby nie było, idę dziś na ostatnie póki co planowane w najbliższym czasie badania. Przykro mi się zrobiło, bo przecież nie robie tego dla przyjemności, zwłaszcza ze diagnostyka kosztuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 08:15
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jacq,u Ciebie to chyba szybko pojdzie, nie mialas problemow z zajsciem w ciaze, prawda? jesli wyjda jakies mutacje, to na pewno dostaniesz albo wiecej kwasu foliowego, albo cos innego, wiec zawalczysz z wrogiem. Przeczuwam, ze Twoja ciaza zbliza sie duzymi krokami. Czekamy na poniedzialkowe wiesci!
Arletka..a Ty testujesz niedlugo?
Evita, na Ciebie tez czekamy!
Ciekawe kto nas tu jeszcze zaskoczy w listopadzie. Pierwsze trzy din listopada to bylo istne szalenstwo. Jagna kochana, Ty tez chyba na jakies usg niedlugo idziesz. Ale sie ciesze na te kolejne informacje, to daje tyle radosci, ze chcialabym Was wszystkie usciskac.
Ikarzyca, Jacqueline, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ania Ruda wrote:Dzięki Jagusia
ja wczoraj się ścielam z mezem... On uważa, że jestem nadgorliwa i ze przesadzam z tymi badaniami, wątpliwościami. Ze powinnam słuchać lekarki, ona wie co robi. Ze niepotrzebnie się zadrecxam. Pewnie ma trochę racji ale tak bardzo nie chciałabym przechodzić przez to jeszcze raz, mając świadomość że jest coś co jeszcze mogę zrobić w tym kierunku
no więc żeby nie było, idę dziś na ostatnie póki co planowane w najbliższym czasie badania. Przykro mi się zrobiło, bo przecież nie robie tego dla przyjemności, zwłaszcza ze diagnostyka kosztuje
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Jacqueline wrote:Gaduaaa - podziel się, też chce rzygać na święta
Choć w sumie nie wiem czy zaczynać już jak wyniki poniedziałkowe kariotypów będą ok, czy jednak od następnego cyklu, bo ten się zapewne przeciągnie, skoro po tabletkach, dziś teoretycznie 6dc jeśli liczyć od pierwszego dnia krwawieniaAle miałabym fajny prezent na urodziny gdyby się udało
Na początku grudnia mam
FabianCyprian
Tymuś
-
Niebieska - no tak, poza 1 ciążą co była z 4c to do tej pory zawsze w 1cs
Gaduaaa- no bzykanie na pewno będzie u nas, ciekawe z jakim efektemNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Gaduaaa - podziel się, też chce rzygać na święta
Na początku grudnia mam
No ciekawe jak wyjdą Twoje kariotypy, bo generalnie podobno najłatwiej zajść w ciążę zaraz po odstawieniu - przynajmniej u mnie poskutkowało, bo i owulki były piekne (dopiero potem się skiepściło) Także kto wie, może akurat prezent na urodziny się przytrafi
. Gdyby wyszły "tylko" mutacje to zawsze lepiej - bo już mniej więcej wróg poznany i jak pokazuje przykład z forum z odpowiednią opieką lekarską się udaje
-
Jacqueline wrote:Niebieska - no tak, poza 1 ciążą co była z 4c to do tej pory zawsze w 1cs
Gaduaaa- no bzykanie na pewno będzie u nas, ciekawe z jakim efektem
no to fakt.. bo bzykanie, bzykaniem... a ciążunia ciazunią haha
Jacqueline lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Niebieskaa wrote:Jagna kochana, Ty tez chyba na jakies usg niedlugo idziesz. Ale sie ciesze na te kolejne informacje, to daje tyle radosci, ze chcialabym Was wszystkie usciskac.
Niebieskaa, Evita lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagienko czekamy zatem na info co doktorek Ci powie
No super super, bardzo bym chciała aby i u mnie było szczęśliwie w listopadzie. Chciałabym zobaczyć 2 kreski, bo za 2 tyg mój termin porodu
I jak będzie lipa to chyba już nie będę tak silna psychicznie.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb