Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Siema lesie ;*
A ja dziś od 6 w szkole. Tak mnie brzuch pobolewa że chodziłam i sprawdzałam czy jakaś zagubiona @ nie przyszła..
Ja na studiach cierpiałam na ciągle zapalenie pęcherza.. I ciągle infekcje. I na poratowanie dostałam od babci koleżanki mieszankę jakiś ziół.. Do moczenia... Jak ręką odjal. .
A grzybka ostatnio chyba wyłączyłam antybiotykiem.
W środę zrobię sobie na czystość pochwy. W tym badaniu powinny wyjść bakterie prawda?
Zmarła moja 46 letnia sąsiadka.. 5 lat chodziła w krwawieniem!! Jak poszła do lekarza to już dawno raksy__la lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
annak wrote:Z D R O W A !!!!!!!!!!
Ojejuuuuu tu takie informacje, a ja padłam do łóżka jak norka. Listopad jest nasz, listopad należy do Twojej Wojowniczki<3
Cudowna wiadomosc Aniu na początek dnia, banana mam od ucha do ucha!
Czułam, ze usg nie moze sie mylić, ze wiara tylu kobiet nie moze sie mylic!
Pieknie, cudownie, wspaniale Dzielna Mamusiu Aniu, och jejku jakbym Cie teraz wyściskała
A wiadomo czemu ten wynik był zły? Proszeeeee zdradź imię !!!
Jak Mała dostanie jakiś prezent to ja bardzo proszę o fotkę!!!!
Ściskam Was obie najmocniej jak potrafię !annak lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Annak!!! Takie wieści z rana, aż się wzruszyłam i mam mokre oczy! Nie wyobrażam sobie tego stresu i tej ulgi jaka poczułaś!!!!
Sy_la, mi wyszły e coli w moczu i przepisała mi furaginum, ale ja nie mam żadnych objawów no i jestem w pierwszym trymestrze
Vertigo, taka infekcja może sama przejść? Nic mi nie dokucza, a wolałabym nie brać lekówPrzez weekend będę łykać, powtórzę chociaż mocz w poniedziałek.
annak, sy__la lubią tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
ruda9215 wrote:Promyczku Jak Ty się w ogóle kobieto czujesz? Wydajesz się być oaza spokoju.
Gaduaaa i Vertigo Jak przygotowania do nowych staran?
Ja sobie odpuściłam znowu w tym miesiącu. Kot wyniósł mi termometr.. Nie wiem gdzie jest. Pukac mi się niechce i nie pukamy... Raz póki co było. A brzuch mnie boli jak na owu i śluzu mam pełno ale białego.
W środę lekarz.FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Witam sie piątkowo...
moja temp mi się nie podoba
płaska... już powinna coś ruszyć po @.. a ona w miejscu.. wrrr
na bank się coś kiełbasi !
U mnie tez. Dziwne zygzaki. Ale nie wiem dokładnie kiedy powinna się podnieść...i czy w ogóle się podniesie.
Aga22 jest tu sporo takich dziewczyn. -
Ikarzyca wrote:Jagienko o której dzisiaj wizyta?
Milego dnia zycze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 07:43
Ikarzyca lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagna 75 wrote:To jeszcze tak z rana aaaaaa psik!! dla moich dziewczyn wiruski póki swieze ♧◇◇♡♡♡♧♧◇♡♤♤♤
ja wczoraj się ścielam z mezem... On uważa, że jestem nadgorliwa i ze przesadzam z tymi badaniami, wątpliwościami. Ze powinnam słuchać lekarki, ona wie co robi. Ze niepotrzebnie się zadrecxam. Pewnie ma trochę racji ale tak bardzo nie chciałabym przechodzić przez to jeszcze raz, mając świadomość że jest coś co jeszcze mogę zrobić w tym kierunku
no więc żeby nie było, idę dziś na ostatnie póki co planowane w najbliższym czasie badania. Przykro mi się zrobiło, bo przecież nie robie tego dla przyjemności, zwłaszcza ze diagnostyka kosztuje
-
Ania Ruda wrote:Dzięki Jagusia
ja wczoraj się ścielam z mezem... On uważa, że jestem nadgorliwa i ze przesadzam z tymi badaniami, wątpliwościami. Ze powinnam słuchać lekarki, ona wie co robi. Ze niepotrzebnie się zadrecxam. Pewnie ma trochę racji ale tak bardzo nie chciałabym przechodzić przez to jeszcze raz, mając świadomość że jest coś co jeszcze mogę zrobić w tym kierunku
no więc żeby nie było, idę dziś na ostatnie póki co planowane w najbliższym czasie badania. Przykro mi się zrobiło, bo przecież nie robie tego dla przyjemności, zwłaszcza ze diagnostyka kosztuje
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:faceci to się nie zastanawiają co mówią.. czasem aż ciężko w to uwierzyć co potrafią palnąć ..