Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Evita wrote:Asiaja tam widzę bladą kreskę
Powtórz jutro
Arletka pewnie czekasz na mnie p prostu, kiedy następna owulka? Ja mam w tym tyg
Niebieska dzięki za linki, zapisałam sobie
Takie podejscie to ja lubie, Evitka!Evita lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Asia - of course, że widać drugą kreseczkę jasną
Powtórz jutro/pojutrze rano i daj znać
Nadziejastru - ja bym w życiu tyle nie wytrzymała z testem, po prostu musiałabym wiedzieć i już, jak Hopeless napisała.Asia87 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
No przez ostatnie miesiące tak traktowałam, a teraz sobie wmówiłam, że nie ma ciąży, to też nie chce robić właśnie tego testu, tylko czekam aż przyjdzie @.
Brałam antybiotyki, to pewnie dlatego jest przesunięcie... -
Asiu tam jest bladzioch. Na pewno jest! Powtórz rano albo zrób bete. Świetna wiadomość - przyszedł czas na forumowe Asie! Skrzacie mam nadzieję ze Ty będziesz następna!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 13:26
Asia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa widzę cień kreski, a wiedz, że z natury jestem sceptyczką
Koniecznie powtórz. Trzymam kciuki!
Niebieska, jak ty wynajdujesz takie niszowe marki. Klikasz na 10 stronie wyników google?
Ja zwykle nic sobie w takich "butikach" nie mogę kupić, bo w moim rozmiarze nie ma. A ciuszków ciążowych to też póki co nie potrzebuję, z resztą z moim brzuchem źle się czuję w opiętościach, niestety nie mam i nie będę miała "piłeczki" by się nią chwalić przed światem. W ciąży z córką dłuugo nie było nic widać. Ciekawe, jak będzie teraz. Już nie bardzo mogę spać na brzuchu, a to moja ulubiona pozycja do zasypiania. Na wznak nie usnę, próbuję, kombinuję coś na boku.Asia87 lubi tę wiadomość
-
nadziejastru - spóźnia się okres, był wcześniej seks bez zabezpieczenia w cyklu, więc jest możliwość ciąży, trzeba zrobić test. Jak już pare dni się spóźnia to powinna wyjść chociaż jaśniutka kreska, jak negatywny wtedy czekasz na @, a jak dalej nie ma i test negatywny znowu to do lekarza po leki na wywołanie.
Nie można przecież w nieskończoność tak czekać12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Asia87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/d53428c48d78.jpg.html
nie wiem czy się uda. robie to tylko dla Was. spójrzcie sokolimi wzrokami
ale właśnie ja się tego boje ze Wy coś zobaczycie i razem będziemy się nakręcić
no nic wyterzac oczy
a @ powinna być kolo wt śr.
Widać cienia!!Asia87 lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Elaria wrote:Ja widzę cień kreski, a wiedz, że z natury jestem sceptyczką
Koniecznie powtórz. Trzymam kciuki!
Niebieska, jak ty wynajdujesz takie niszowe marki. Klikasz na 10 stronie wyników google?
Ja zwykle nic sobie w takich "butikach" nie mogę kupić, bo w moim rozmiarze nie ma. A ciuszków ciążowych to też póki co nie potrzebuję, z resztą z moim brzuchem źle się czuję w opiętościach, niestety nie mam i nie będę miała "piłeczki" by się nią chwalić przed światem. W ciąży z córką dłuugo nie było nic widać. Ciekawe, jak będzie teraz. Już nie bardzo mogę spać na brzuchu, a to moja ulubiona pozycja do zasypiania. Na wznak nie usnę, próbuję, kombinuję coś na boku.
nie, nie, tak nie wyszukuje:) Ottaviano znam z targow przedswiatecznych we Wroclawiu, jak jeszcze sklepu nie bylo. Kupilam 3 lata temu rozlozysta szara sukienke z grubego dresu i jest idealna na norweski klimat. Teraz w promocji za 99zl! Kupie ta sama raz jeszcze w innym kolorze bo na ciazowy brzuch jest idealna. Ta druga stronke wynalazlam na blogu mamygadzety.pl. Mam kilka blogow, ktore przegladam w poszukiwaniu roznych informacji co do wyprawki itd. Po prostu, zeby sie dowiedziec co w trawie piszczy. I ona miala posta nt tego sklepu z ciuszkami. Ja mam wielkie zaufanie do takich polskich niszowych firm, nigdy sie nie zawiodlam, a jakosc nieporownywalna do hm czy zary. Wole kupic jedna drozsza sukienke niz 2,3 sukienki z hm. Przegladam tez czasem stronki typu pakamera czy dawanda, znajde ciekawa firme i przegladam jej asortyment na stronie firmy:) Wpada mi w oko sporo ciekawych stronek. Cudowne recznie szyte maskotki znalazlam na stronce http://basniowydom.pl i http://pozachodzie.com
A w Norwegii generalnie jest maly wybor wszystkiego i wszystko na jedno kopyto.. drogie i potem widac, ze pol miasta ma te same wozki albo te same chusty.
-
nick nieaktualny
-
Arletka a Ty spokojnie u Ciebie to jest jeszcze czas na pokazanie się kresek.
dziękuję Wam dziewczynki za ta nadzieje jaka mi dajecie i za kciuki oczywiście.
dam znać jak się to wszystko potoczy na pewno
Arleta lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia gratulacje! Dziewczyny kiedy można robić betę najwcześniej? Tzn ile dni od owulacji? Kurcze mam jeszcze skierowana na betę trochę, a we wtorek wyjeżdżamy w odwiedziny do szwagra i pewnie chłopaki będą chcieli to opic bo nie widzieli się prawie rok a ja cały czas mam jakąś złudne nadzieję, że może jakimś cudem...Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
10dpo powinna już wyj§ć jeśli do zagnieżdżenia doszłoby 6-7 dpo
U mnie w jednej ciąży 10-11 dpo była 46,6 beta.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
No właśnie tak przypuszczalnie ovu miałam między 24-27 ale cykle mam tak rozregulowane, że w sumie nie wiem sama. Jutro na wszelki wypadek sprawdzę betę, żeby z czystym sumieniem świętować z chłopakamiNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:No właśnie tak przypuszczalnie ovu miałam między 24-27 ale cykle mam tak rozregulowane, że w sumie nie wiem sama. Jutro na wszelki wypadek sprawdzę betę, żeby z czystym sumieniem świętować z chłopakami
to może będziesz się musiała obejść smakiem
-
Elaria wrote:Niebieska, trochę dziwne, że w No taki kiepski wybór, kraj zamożny to potrzeby też wydawałoby się, bardziej wysublimowane
ale to malutki kraj, bronia bardzo swojego rynku i promuja swoje rozne produkty. Owszem gusta maja wysublimowane i sporo rzeczy dla malenstwa kupie tutaj, bo swietne sa rzeczy tych skandynawskich firm, ale bardzo drogie i na pewno nie dalabym rady wszystkiego tutaj kupic. A firm zagranicznych jest duuuzo mnej niz w Polsce. Jak mowie drogie to juz porownuje to do przecietnej pensji w Norwegii. W Polsce tez sie zrobil z tego niezly biznes, podobnie jak chocby biznes slubny. I daje sie zlapac na te piekne, slodkie rzeczy, ale prawda jest taka, ze moja mama nie miala takich gadzetow i niczego mi w niemowlectwie i dziecinstwie raczej nie brakowalo:D Mam wrazenie, ze daje sie latwo skusic przez fakt poronien i tego, ze bede mama po raz pierwszy. Podejrzewam, ze w kolejnej ciazy moj zapal bedzie ostudzony.
Poza tym im dluzej tu mieszkam to bardziej doceniam kreatywnosc Polakow, i takich malutkich polskich firm. Nie spotkalam sie z wieloma takimi biznesami w Norwegii.
-
nick nieaktualnyAsiu oczywiście ze jest bladzioch
ps. Udało mi sie skonsultować z innym ginem w sprawie mthfr - powiedziała ze obowiązkowo clexane by zapisała od 2 kresek i kwas foliowy w formie folianu. Przynajmniej wiadomo co robic
odzyskałam nadzieje
i czekam na testowanie - ale to dopiero za tyyyyydzien
własnie wracam z chrzcin, było cieżko, zwłaszcza ze dla żartów było rzucanie muszka małego i oczywiście w nasza stronę
serducho boli bo przeciez bardzo bardzo chcemy ... Ale uda sie, tym razem musi sie udać!!
-
Ania Ruda a jaki stosowałaś kwas do tej pory? widze ze poroniłaś chwile przede mna... a ja zastanawiam się ile odczekać i foliować się...
ehhh wczoraj pisałm o okresie...było cos na papierze a teraz nie ma nic...czy to plamnia przedokresowe mega być?? bo już zaczynam wariowacWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 18:42
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Odzwyczaiłam się od brania witamin i magnezu i ciężko mi się znowu przyzwyczaić
Jutro dla nas wielki dzień, poznamy wreszcie wyniki. Z jednej strony chciałabym aby coś wyszło, żeby był potencjalny winowajca, ale z drugiej strony troche sie boję
Wizyta dopiero na 13-tą, a w domku będziemy może około 16-17Niebieskaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g