Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dzień dobry
Wczoraj był mega zajęty dzień. Od samego rana, ale to dobrze, ostatnio czuję, że właśnie takich dni mi potrzebaGłowa moja odpoczęła i właściwie ostatnio odpoczywa od starań, do owu jeszcze cały tydzień jeśli nic się nie zmieni znowu.
Podczytywałam Was jednak w drodze do domu
Promyczek cieszę się, że lekarz Cię uspokoił. Teraz powinno być już z górki.
Elaria a może warto się udać się gdzieś do pobliskich miejscowości? Czas jakoś spędzać trzeba, przecież nie będziesz się kisić w domu cały czas? Na pewno kawałek dalej w innym mieście mają zarąbistą galerię z kinem
Asia87 mega mocno trzymam kciuki. Listopad tutaj bardzo szcześliwy więc mam nadzieję, że pójdzie za ciosem
Alisa kurczę, pewnie nie pocieszę, ale chyba gin wie co robi co? Jak widzi, że jajcory takie a nie inne i nie chcę stymulować to pewnie ma podstawy. Ale nie trać wiary na to, ze sie uda! Bo jak widzisz tutaj cuda się zdarzają, nigdy nie wiadomo kiedy na Nas przyjdzie pora.. Tutaj cud, cudem pogania. Także nie poddawaj sięBędzie gucioo !
Jagna nie koniecznie za wcześnie na objawy, każdy je przechodzi inaczej. Reguły nie ma. Także ciesz się że są
Justa gratuluję @ ! hehe pamiętam jak się cieszyłam kiedy dostałam moją pierwszą @ po zabiegu hehe Teraz już do przodu będziepromyczek 39 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaa, to inne miasto to albo 90 km na zachód, albo 120 na wschód. Bliższe miasta oferujące jakiekolwiek rozrywki to 20 km lub 40 km i do nich jeżdżę, ale w weekendy są oblegane przez wieś. Wszyscy się nudzą o tej porze roku i rwą do miasta, jeśli tylko mogą. Jak ciąża stanie się widoczna to pewnie zacznę się pojawiać. Ale póki co to tylko wpadam, kiedy np mam wizytę, badania. A na codzień spacer do lasu, wyjście po zakupy do spożywczaka i podwożenie córki. Przy tej pogodzie wkrada się monotonia. Ale nie chce się żalić. Wolę to niż chodzenie do pracy. Teraz czuje sie lepiej. A jesli mam gorszy dzien, to moge odpoczywac ile chce i to tez jest fajne.
-
Elaria wrote:Gaduaa, to inne miasto to albo 90 km na zachód, albo 120 na wschód. Bliższe miasta oferujące jakiekolwiek rozrywki to 20 km lub 40 km i do nich jeżdżę, ale w weekendy są oblegane przez wieś. Wszyscy się nudzą o tej porze roku i rwą do miasta, jeśli tylko mogą. Jak ciąża stanie się widoczna to pewnie zacznę się pojawiać. Ale póki co to tylko wpadam, kiedy np mam wizytę, badania. A na codzień spacer do lasu, wyjście po zakupy do spożywczaka i podwożenie córki. Przy tej pogodzie wkrada się monotonia. Ale nie chce się żalić. Wolę to niż chodzenie do pracy. Teraz czuje sie lepiej. A jesli mam gorszy dzien, to moge odpoczywac ile chce i to tez jest fajne.
FabianCyprian
Tymuś
-
Kurcze dziewczyny chyba nic z tego
ja oczywiście widzę bladziocha ale ja już chyba wiem gdzie go szukać
nie będę wrzucać zdj bo na nim nic nie widać. Trudno pozostaje czekać jeszcze parę dni.
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
Asia87 wrote:Kurcze dziewczyny chyba nic z tego
nie będę wrzucać zdj bo na nim nic nie widać. Trudno pozostaje czekać jeszcze parę dni.
FabianCyprian
Tymuś
-
Bianka4 wrote:Antonina Alicja Nasz mały Wielki cud ❤️
Bianka4 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Asia87 wrote:Kurcze dziewczyny chyba nic z tego
poschizujemy razem
-
Asia a kiedy masz termin @ ? ale jak Ty coś widzisz to napewno coś tam u Ciebie się zadziało,na zdjęciu widać nie będzie ale nawet taka biała druga kreseczka może zaistnieć..trzymam kciuki żeby to było to
ja też zrobiłam bo jestem uzależniona od testowaniaale nic nie ma nawet jakbym bardzo chciała dostrzec cokolwiek..chciałabym po prostu wiedzieć już.. dziś 10dc,@ we czwartek..ale zawsze wcześniej coś już było.. wysypało mnie jak przed okresem i cyce bolą ..także chyba muszę się nastawić na przyszły miesiąc do walki choć to takie dołujące jak się nie udaje tym bardziej że u mnie czas istotny bo mlr może spaść..
-
Bianka - gratulacje
Asia - spróbuj jak najlepiej uchwycić, my ocenimy czy coś widaćNo i jak Elaria napisała, jej dość późno wyszedł pozytywny test
Bianka4 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Arleta wrote:Asia a kiedy masz termin @ ? ale jak Ty coś widzisz to napewno coś tam u Ciebie się zadziało,na zdjęciu widać nie będzie ale nawet taka biała druga kreseczka może zaistnieć..trzymam kciuki żeby to było to
ja też zrobiłam bo jestem uzależniona od testowaniaale nic nie ma nawet jakbym bardzo chciała dostrzec cokolwiek..chciałabym po prostu wiedzieć już.. dziś 10dc,@ we czwartek..ale zawsze wcześniej coś już było.. wysypało mnie jak przed okresem i cyce bolą ..także chyba muszę się nastawić na przyszły miesiąc do walki choć to takie dołujące jak się nie udaje tym bardziej że u mnie czas istotny bo mlr może spaść..
ja zaczynam w środę od owulacyjnychArleta lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ikarzyca objawowa to udar…z tego co wyczytałam to najczęściej po tabletkach antykoncepcyjnych itp. Albo podczas ciąży która jest prowadzona bez clexane….dlatego Promyczku dziwie się ze nie dał Ci refundacji… Ciaza i połóg to okres zagrożenia zakrzepami! A Ty masz poza ta mutacja białko S obniżone czy to się jakoś ze sobą wiaze?
Elaria ja mieszkam w większym miescie ale obok mieszka daleka rodzina i jak bylam na L4 to kontrolowali moje wyscia do pracy i chyba wiedzieli wcześniej ze cos nie tak niż inni
Asia 87 dawaj zdjecie!
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
A i pytanie...jako ze dostałm okres:)( choc to dopiero plamienia) to musze zrobić badania z immunologii w 2 fazie cyklu...orientujecie się gdzie można takie badania zrobić? jestem z okolic Wrocławia...i nie mogę znaleźć lab gdzie robia IMK CBA i innych....Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Asiu nie daj się prosić - my tu przecież wszystkie ekspertkami już jesteśmy od wypatrywania bladziochów
Mój małż to się zawsze ze mnie śmieje jak któraś zdjęcie wrzuci bo ja wtedy nie dość, że mrużę oczy to jeszcze głowę do tyłu odchylamKochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość