Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda - o tak, Bic są tragiczne w większości
Justa - no nareszcie, super12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Justa ha wywolalam wczoraj tę Twoja @
Jacqu Ty na nic nie czekaj,nikogo nie sluchaj tylko zacznij produkcje
A moja wizyta hmm troche sie dowiedziałam,ze te 3 moje mutacje to nie sa wcale takie straszne,ze najgorsza to ta homozygota,ze moj wiek ,wiadomo ,niesie ryzyko,ze te mutacje moga sie kumulowac ale nie jest powiedziane ze od nich byly poronienia..ale na te mutacje refundacji nie ma,jest jedynie na obnizone bialko s,a ja takie mam.No i clexane ,owszem moze byc wlaczone ,ale to u gina.2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
No wiedzisz Promyczku to w sumie dobrze chyba. Chociaż ja mam pacjentke u siebie z tym samym zestawem mutacji i ona ma objawowa trombofilie. W wywiadzie 1 poronienie, udar. Też nie wiem jak ją ugryźć.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
-
nick nieaktualnyPromyczek, to chyba niezle wiadomosci. Czyli przy wspomaganiu przy ciąży uda się.
Z innej beczki. Strasznie mi sie dluzy ten dzien. Nuuuda. Deszcz. Mąż od dwóch dni na szkoleniu. Nie lubię listopada. Pojechalabym do miasta na zakupy czy do kina, ale w weekendy to można tam spotkać pół wioski, uczniów z rodzicami. Trochę przegięcie tak się afiszować. -
Ja wiem Elaria czy to takie przegięcie? Przecież to Twoje życie, właśnie sprawiasz, że przybędzie człowieków na świecie, więc masz prawo w nudny listopadowy dzień zrobić coś dla siebie
(wiem, ludzie gadają itd, mała wioska itd. - no ale w końcu to chodzi o to jak Ty się czujesz i na co masz ochotę) A jeszcze w dodatku z czym się afiszujesz? Z tym, że żyjesz jak każdy inny i w weekend chcesz sobie gdzieś wyskoczyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 18:54
-
Na tę trombofilie to niby mam zrobic badanie..ale ja juz nie wiem czy ma to sens,jak i tak mam pelno innych .
Elaria o jaaa ..ale to dziwne mieszkac gdzie Cie wszyscy znajachyba sie ciesze ze moge sie ukryc w tłumie heh,a wogole to ja bym sobie wyskoczyła na Twoim miejscu,jestes w ciazy i musisz spacerowac
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyIkarzyca, ilekroc pojawiam sie na wsi czy pod szkola, jak chce odebrac czy podwiezc corke, to zawsze mnie pytaja jak sie czuje, czy juz wracam. Sama nie wiem, czy to bardziej mile czy klopotliwe. Ludzie wiedza, ze jestem na zwolnieniu, ale nie wiedza o ciąży. Dlatego wolę unikać tlumów znajomych. Wypady zakupowe wole łaczyc z wyjazdami do lekarza, na badania itp. Troche to ograniczajace.
Promyczek, spaceruje. Robie podstawowe zakupy. Podwoze corke na autobus, jak pada, jezdze po nia, jesli musi dlugo czekac na autobus powrotny. Tak, ze troche mnie widac. Ostatnio to sie nawet sklepowa zapytala, czemu do pracy nie chodze. Ot, taka bezposredniosc w kontaktach sąsiedzkich. W mojej wsi mieszka 300+ ludzi, w gminnej coś ok 1000. Tak, że nie ma mowy by coś długo się ukryło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 19:22
-
Kupiłam jednak kredki PuffPuff i kolorowanke strażnicy nocy
ajc będę kolorowala.
Śluz mnie zalewa!Jacqueline lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ruda to do dzieła!
Jacq ja też bym nie czekała. Tym bardziej ze czuje ze psychicznie to dla Ciebie będzie dobre.
Jagna hehe jeszcze będziesz świętować ze nie masz objawów
Promyczku czyli będziesz miała wprowadzony clexane? Z nim musi się udać.promyczek 39, Jacqueline lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Aliska ja też bym nie spisywała cyklu na straty.bardzo często zdążają się ciążę właśnie w przerwie stymulacji. Ja sama jestem tego przykładem przy staraniach o syna brałam clo co drugi cykl i właśnie w cyklu bez clo się udało. Także Aliska seksy jednak będą :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 20:51
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualny
-
Witajcie po długiej mojej nieobecności ale tak było lepiej
Nie nadrobię tych stron ale za wszystkie ciężarne i starające się trzymamy kciuki - tak trzymamy bo 27.10 o godz 9:19 wypełniła miłością Nasz świat mała istota 3180 do kochania i 52 cm do całowania .
Życzę każdej takiego cudu i radości jaką niesie .
M@linka, AsiaPoli, kiti, inessa, Jacqueline, roma, promyczek 39, Dorola31, Elmo13, Jagna 75, Evita, Magdzia88, gama, sylvuś lubią tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Asia, a który to bedzie dpo? Oczywiście kciuki trzymam!
Jagna, piszesz w sensie zaawansowania ciąży?ale teraz jak to przeliczam na miesiace to kurcze az dwa miechy wiec jestem sporo za tobą..
Antoś IVF,Julisia natural
-
Bianka gratki kochana,zdróweczka dzieciątku zycze,niech go otaczają sami dobrzy ludzie.
Jak przebiegł poród,lekko czy byly jakies chwile grozy?Jak sie czujesz?PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 22:03
Antoś IVF,Julisia natural