Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqu nie jedź tam, ja Ci powiem co wyszło
kariotypy prawidłowe, mthfr mutacja heterozygota, v-leiden prawidłowe
mogę się założyć prawie
Trzymam kciuki za swoją wizję.Jacqueline, Elmo13 lubią tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Asia87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/d53428c48d78.jpg.html
nie wiem czy się uda. robie to tylko dla Was. spójrzcie sokolimi wzrokami
ale właśnie ja się tego boje ze Wy coś zobaczycie i razem będziemy się nakręcić
no nic wyterzac oczy
a @ powinna być kolo wt śr.ładna kreseczka
Asia87 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
gratuluje wsyztskim z kreseczkami betami
mocno trzymam kciuki za pozostałe
powiedzcie mi czy jesli po poronieniu meza badania nasienia nie do konca wyszły super extra to to mogła byc przyczyna poronienia? bo maz ma brac witaminki a mi lekarz zadnych badan nie zlecił? nie chciałabym teraz czekac bezczynnie skoro mozna wykorzystac to ze czekamy chwilowo na poprawe -
nick nieaktualnyRuda, od marca do września tak się czułam. Pokonana, do niczego, zepsuta. Zwłaszcza po lipcowej wizycie u endo. Te uczucia są normalne.
Jatoszka, nie mogę odpowiedzieć z pełnym przekonaniem. Nie wiem, dlaczego poroniłaś. Na pewno wadliwe komórki rozrodcze mogą powodować wady zarodka i natura się go "pozbywa".
Ale czy tak było u Ciebie? Nie wiem, co nie tak jest z nasieniem Twego męża, a przecież nawet mimo złych ogólnych wyników do komórki jajowej mógł dostać się najsilniejszy i najzdrowszy. Może z komórką jajową było coś nie tak. A może całkiem inna była przyczyna. Nie chcę być mędrkiem.jatoszka lubi tę wiadomość
-
no właśnie myśłałam podobnie ale zastanawiam sie dlaczego lekarz tylko męża naprawia a mnie nie -nie chce sytuacji ze na razie zajmuje sie nim a pozniej mną bo to znacznie wydłuża czas a jak chce juz wrocic do staranek
mamy już zdrowe dziecko i ciąże własciwie bezproblemową ale to juz 9 lat
robiłam badania jakies pol roku temu i wsztskie były w normie
i powiedzcie czy jesli mamy zdrowa corke to mimo wszytsko jakies badania powinnam zrobic po 2 poronieniach ? a kariotypy itp ? mają sens w takim przypadku bo ja sie kompletnie na tym nie znam ? ide w czwartek do lekarza i chce wiedziec o co moge np poprosic zapytac
-
Jacqu, trzymam kciuki. Też obstawiam jak Vertigo mthfr
.
Jatoszka, po dwóch poronieniach należy Ci się badanie kariotypu na NFZ, mężowi zreszta też. Roma jest tutaj niestety przykładem, że ma jedno zdrowe dzieciatko i poronienia przez wadliwy kariotyp. To raczej najrzadsza z możliwych przyczyn, ale może skoro na fundusz, to warto zrobić?jatoszka lubi tę wiadomość
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Kto jeszcze przyjmuje zakład co wyjdzie?
Jagna - on właśnie chce bez normalnie ale ciąży też mogło by nie być
Vertigo - nawet gdyby to było tylko to, muszę to mieć na papierze
Dzień dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 06:53
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dzień dobry Panie.
Mam termometr. Wczoraj go znalazłam. Ale chyba znowu trzeba go zgubić bo temperatura leży i kwiczy.
A ja byłam pewna że już po owu. . Tyle śluzu i bóle jajnika.
Jeszcze 2 dni do wizyty.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Jac ja myślałam, ze tylko ja mam tak przekichane, że muszę wstawać hak to moja córka określa "w środku nocy". No, ale dziecka do szkoły zaprowadze i lecę na betę. Jakichś wielkich nadziei nie mam, bo tyle czasu się nie udawało i już się przyzwyczaiłem do porażek, ale ostatnia ciąża jakoś przewróciła mi odrobinę wiary i jednak gdzieś tam z tyłu głowy coś mi bredzi że jest taka opcja
okaże się wieczorem. Kurcze, nie obrazilabym się gdyby i nas wszystkie ta fala porwała :d zamknelybysmy ten wątek i otworzyły nowy brzuszkowy
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
dzień dobry, dzień dobry..
czekam na szczęśliwe wiadomości od rana..
Asia jak tam?
Ula trzymam kciuki
edit: Jacq na Twoje pozytywne wyniki też czekam , na pewno będą dobre !
Ruda jestem na podobnym etapie co Ty... wrr
i moja temp tez leży i kwiczy ! nie wiem czy mi się termometr nie popsuł bo nie miałam takiej ciągłej linii nigdy na początku cyklu, nigdy też nie była taka wysoka w tych dniach cyklu... coś jest nie takWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 07:32
FabianCyprian
Tymuś
-
A więc dziś jedziemy na ogłoszenie wyroku :
A jak wyniki byłyby niezbyt ciekawe (no nie licząc kariotypów), to i tak będziemy działać lekami
Miłego dnia
Kochane jesteścieGaduaaa, M@linka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016