Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gama super,gratki
Ja Cię kręcę jak szybko to wszystko leci..a ja się czuję że ten rok to mi tak wirtualnie minął..,normalnie jak we snie..M@linka lubi tę wiadomość
-
Gama
Moje gratulację
Oj kiedy ja tu byłam. Nie będę nawet próbowała Was nadrobić, ale widzę że pięknie moje forum działa. Chociaż szczerze wolałabym Was widzieć po drugiej stronie, czyli różowej, czego Wam z całego serca życzę
U nas wszystko dobrze, malutka rośnie jak na drożdżach, teraz w sobotę miała chrzestcałą godzinę trzeba było siedzieć, prawie całą mszę wytrzymała bez płaczu, dopiero pod koniec był mega ryk że musiałam wyjść, ale to już był prawie koniec więc spoko. A płakała bo było już jej za długo no i była głodna
Jak to każdy nam mówi mamy książkowe dziecko, idealne. Tak jak zaśnie koło 22 tak budzi się dopiero rano 6-8. Przesypia 8 do 10 godzin
wiadomo za to śpi mało w dzień, ale coś za coś
Oto nowe fotki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a089766b0ab.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c59d90677e88.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8d2c9b9885e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99ddc106c1f0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1ab6651c93.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 23:09
Elaria, Jacqueline, M@linka, Niebieskaa, Evita, Magdzia88, kiti, promyczek 39, Elmo13, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Jagienki wiesz cos nowego o wczesniaczku swojej znajomej? Jak się maja?Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka a łozysko masz bardziej moze do przodu wysuniete i dlatego tak malo go czujesz..albo twój synek poprostu duzo przesypia.Ciesze sie twoim prawie kilogramowym szczesciem,to juz taki dobry kurczak na rosół
Niech sobie zdrowo jeszcze rosnie w brzuszku i nie martw sie ze taki zaspokojny,nadrobi wszystko
M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gama - gratulacje
Blondyna - Nadia jest cudowna, taka księżniczka, do schrupaniaA i z Ciebie laseczka
M@linko - kawał chłopa jużSpoko, teraz leniuchuje, później nadrobi (po porodzie)
Ale może nie, może będzie spokojny, moja córka była hmm nadpobudliwa w brzuchu i w sumie dalej jest rozbrykana
Jagna - trzymam kciuki za maluszka, no i za tą znajomą. Rany co to się porobiło, bezobjawowa infekcja i u niej aż tak się rozwinęło
To od kogo mam przyjąć zamówienie na @ teraz?OD kogo zabrać jeszcze?
Miłego dniaM@linka, blondyna5555 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jak tak wczoraj do was napisałam to zaraz jakiegoś delikatnego plamienia jasnobrazowego dostałam, a że akurat w pracy byłam to zadzwoniłam do mojego żeby natychmiast wszystko rzucał i jechał mi zakupić jakieś podpaski czy coś bo zapomniałam z domu z tego wszystkiego. Ale po tych kilku płatkach cisza. W nocy go zmusiła niemalże do figli, bo pomyślałam że To+ wino powinno coś rozkręcić ale znowu z rana tyle co poszło to jego tylko delikatnie zabarwione na brązowo. I tak siedzę i czekam... Pierwszy raz tak na @ czekam a ona gdzieś zabladzila. Niech mi któraś swoją odda, już teraz to chętnie przyjmęNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzień dobry..
przyznaje się bez bicia.. nie czytałam nic.. wczoraj nie dość że zdołowana to jeszcze cały dzień coś.. a dziś wstałam i kręci mi się w głowie i czuje się jakaś słaba... czy to ta mega pełnia??
Ruda obczajałam Twój wykres.. kozackimocno trzymam kciuki
Ikarku znowu witaj w czarnej dupie... u mnie niby coś zdeczka spadło.. ale jedna jaskółka wiosny nie czyni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 08:01
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa - pełnię to ja mam na twarzy, a raczej pół-pelnie węzły chłonne znów mi padły przez klimatyzację w robocie. Teraz trzy dni wolnego a później l4 jak nic! Ot to prawie jak urlop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 08:04
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzięki Vertigo, Twoje zdrowe i konkretne podejście pomaga. Zdaje sobie sprawę,że w zasadzie to dobrze,że dochodzi do zapłodnienia i chciałabym nie tracić wiary,że to „tylko” przez te statystyki i że nic więcej,że po prostu uda mi się zajść w zdrową ciąże.
Oczywiście przeczytałam Wasze opinie i zebrałam się w sobie i zadzwoniłam do Gina, oczywiście ten cykl ma być bez clo, dopiero następny i wtedy na monitoring, w zasadzie powiedział,że mogę przyjść i teraz i zobaczy czy wszystko dobrze i przy okazji podejrzymy jajka, ale wiecie co, chyba odpuszcze, wole kase zamiast na wizyte to wydać na jakieś badania, a z nim zobacze się za miesiąc i wtedy też pogadam poważnie czy może mi coś zaproponować. Ale licze oczywiście że w cyklu z przerwą zajdez moim synem też tak było, więc za tydzień zaczynamy maratonik prokreacyjny
Jacq a koenzym biorejuż wszystko co możliwe biore :p to co nie wymaga konsultacji oczywiście. Choć korci mnie,żeby włączyć acard, mądra głowa Vertigo zaraz na mnie tu nakrzyczy :p
Odebrałam wyniki i wyszła mi tylko mutacja A1298C, Alisko widze,że i Ty ją masz czy lekarz powiedział na to coś konkretnie?
Malinko super,że u Synka wszystko ok
M@linka lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Gaduaaa wrote:Dzień dobry..
przyznaje się bez bicia.. nie czytałam nic.. wczoraj nie dość że zdołowana to jeszcze cały dzień coś.. a dziś wstałam i kręci mi się w głowie i czuje się jakaś słaba... czy to ta mega pełnia??
Ruda obczajałam Twój wykres.. kozackimocno trzymam kciuki
Ikarku znowu witaj w czarnej dupie... u mnie niby coś zdeczka spadło.. ale jedna jaskółka wiosny nie czyni...
U mnie na wykresie góry i doliny - miałam nadzieję, że dzisiaj się jeszcze podniesie - ale jednak nie - nici z cyklu, ciekawe co mi dzisiaj doktorek powie.
Ale ten Twój wykres to naprawdę dziwny - tak praktycznie równo w dół. Jak długie masz cykle? Bierzesz coś na @ czy sama przychodzi? Gdybym nie brała dupka to nie wiem ile bym czekała. -
Jacqueline wrote:Gama - gratulacje
Blondyna - Nadia jest cudowna, taka księżniczka, do schrupaniaA i z Ciebie laseczka
M@linko - kawał chłopa jużSpoko, teraz leniuchuje, później nadrobi (po porodzie)
Ale może nie, może będzie spokojny, moja córka była hmm nadpobudliwa w brzuchu i w sumie dalej jest rozbrykana
Jagna - trzymam kciuki za maluszka, no i za tą znajomą. Rany co to się porobiło, bezobjawowa infekcja i u niej aż tak się rozwinęło
To od kogo mam przyjąć zamówienie na @ teraz?OD kogo zabrać jeszcze?
Miłego dniaAntoś IVF,Julisia natural
-
Cześć dziewczyny , witam się wtorkowo.
Mam do was pytanie ostatnio moja znajoma poroniła okazało się że lekarz mówił jej że mam za duży pęcherzyk jak na swój wiek ciąży była coś w 8 tyg po czym okazało się że za niecałe 2 tyg ciążą obumarła lekarz niby twierdzi że to wada jakaś i że nawet gdyby jakoś dziecko przeżyło to mogło by mieć jakąś wadę , próbowałam coś znaleźć w internecie bo ona boi się zajść w kolejną ciąże bo mówi że skoro to waga gen. to może znów się powtórzyć ..
a jak to było u was ? któraś miała taki przypadek z za dużym pęcherzykiem a w kolejnej ciąży już był prawidłowy.. czy wystąpienie takiego pęcherzyka wiążę się z kolejną taka samą ciążą ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity