Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555 wrote:Nie wiem czy pisałam teraz 8 października brałam ślub (nowy małż
)
-
Ja 8 dni po jestem już...
też dziś mnie kusilo zatestowac..
hahaha co za głupota!
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Dzięki Karola
Witaj wśród nas - to najlepsze miejsce do jakiego mogłaś trafić
choć szkoda że w tak smutnych okolicznościach.. mamy tu wirtualną grupę wsparcia oraz giełdę informacji.
Karola555 lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita wrote:Hope widzę że testujemy razem niedługo
sram po gaciach z radosci ze mam w końcu możliwość testować
Karola555 lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Karola witaj
Hope ciesze sie z Tej Twojej radosci testowania ,ale czemu nie chcesz oddac mi @,promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny proszę o pomoc ..
ale wał wyszedł normalnie nie spodziewałam się takiego obrotu rzeczy ! Niby dobrze a niby nie bo już wyjaśniam o co chodzi , a mianowicie po II poronieniu było zrobiłam masę badań było to w czerwcu - z tych wszystkich wyszły tylko przeciwciała przeciwjądrowe ANA1 dodatnie , no i niedobór wit D , doktorka w Polsce stwierdziła że da mi clexane i acard ale że trochę są problemy bo ja za granica jestem to mówiła że lepiej by było gdyby tam mi przepisali acard i clexane bo wiadomo jak bym brała z polski to różnie bywa poczta się opóźnia itd czasami celni lubią zabrać a najgorsze to że doktorka nie może na raz przepisać np 3 op , tylko jedno. więc ktoś musiałby wysyłać non stop, no i w takiej sytuacji poszłam do lekarza za granica pokazałam mu badania z przeciwciałami wysłał zawiadomienie do specjalisty gin i zgodzili się że mi dadzą , no ale dla potwierdzenia lekarz chciał żebym powtórzyła badania na te przeciwciał i uwierzcie że byłam dziś i były wyniki okazało się negatyw - NIE MA PRZECIWCIAŁ !!!! lekarz zgłupiał i mówił że nie wie jak to dalej będzie bo nie ma podstaw do clexane i może będą musieli odstawić ... normalnie załamka ostatnia deska ratunku !!!
I teraz tak , czy te przeciwciała faktycznie były ale jakoś zaniknęły i będzie wszystko dobrze czy poprostu nigdy ich nie było test był wadliwy i wyszły wtedy dodatnie ????
ale jeżeli ich nie było to co mogło spowodować 2 poronienia skoro reszta wyszła dobrze ?? boję się że może to być genetyka ;( nie wiem co myśleć .. leki zabiorą i będzie d..
komuś się zdarzyło żeby wynik był dodatni a później negatywny ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 16:48
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka kochana nie obraź się, ale na forum nie znajdziesz pomocy medycznej jakiej oczekujesz. Tylko i wyłącznie konsultacja z lekarzem może Ci dać odpowiedź.
Wybierz kogoś do kogo masz zaufanie i trzymaj się jego zaleceń, a jak trzeba konsultuj w PL - dziewczyny na forum tak robią - ale ich decyzje medyczne są podyktowane WYŁĄCZNIE zaleceniami ich lekarzy.
Jeżeli lekarz zna dokładnie Twoją historię to będzie wiedział co robić i jak Cię prowadzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 18:18
_Hope_, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Masz racje Iakrku!
Ja dziś implantuje dziedziczkęM@linka, Ikarzyca lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:ten suwak jest zajebiaszczy
kicham na niego ile wlezie,aaaapsik