Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór.
Anna gdzie Wy?co tak cicho? Gdzie te wywody na całe strony? Tęsknię ;(
GADUAAA i Ikarzyca bez bez zmian narazie u Was? Co za kupa.
Nie martwcie się. Mnie brzuch boli na @, szyjka kuje i cycki przestają boleć więc cykl stracony. Gówno.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Elario , czytałam Twój pamiętnik ale niestety nie mogę komentować ;( wymagają żebym była na belly.
Miałam podobne odczucia jak szłam na badanie na tym etapie po poronieniach. Mało nie zemdlałam pod gabinetem! Ale wychodziłam z założenia że lepiej być pozytywnie zaskoczonym niż okropnie się rozczarować. Trzymam mocno kciukasy i głowa do góry. Myślę że czekają cię same dobre wiadomości na tym etapieElaria lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
ruda9215 wrote:Dobry wieczór.
Anna gdzie Wy?co tak cicho? Gdzie te wywody na całe strony? Tęsknię ;(
GADUAAA i Ikarzyca bez bez zmian narazie u Was? Co za kupa.
Nie martwcie się. Mnie brzuch boli na @, szyjka kuje i cycki przestają boleć więc cykl stracony. Gówno.
Dzięki ze pytasz. Po dzisiejszym usg czekam na następny miesiąc -owu nie było, endo ledwo 5mm. Dostałam estrogeny i dalej dupka. Kupiłam witaminy i do boju! Wesołych świąt. Kuwa... -
Aż wyjęłam książeczkę syna:
I doba BCG, Euvax
2 miesiąc życia - Infarnix Hexa
3-4 miesiąc życia Infarnix Hexa
5-6 miesiąc życia - Infarnix Hexa
13-14 miesiąc życia - MMR
16 miesiąc - Infarnix Hexa
9 miesiąc życia - Varilix
11 miesiąc życia - Varilix
15 miesiąc życia - Prevenar 13
20 miesiąc życia - Prevenar 13
3 rok życia - Nimenrix
3 rok życia - Bexsero 2x
Każdy rok życia - Vaxigrip
normalne preparaty, w normalnym kalendarzu jak normalnie za granicą w oświeconych krajachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 22:12
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Ikarzyca wrote:Dzięki ze pytasz. Po dzisiejszym usg czekam na następny miesiąc -owu nie było, endo ledwo 5mm. Dostałam estrogeny i dalej dupka. Kupiłam witaminy i do boju! Wesołych świąt. Kuwa...
buuuuchujowo
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Jakby było tak chujowo jakbym chciała to może święta by były w miare. Jest właściwie prawie jak 'do dupy' bo dzieci z tego nie będzie :p
Ale dzięki poczułam się ojojana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 22:19
-
Dziewczyny mam pytanie... Teraz to jestem głupia. Dzwoniłam do gina, jestem na wizytę umówiona w następny wtorek. Kupiłam tak z ciekawości test ciążowy zrobiłam negatywny ( chciałam sprawdzić czy organizm wraca do normy ). I kupiłam testy owu i zrobiłam jeden i wyszła mi ta testowa taka jasna kreska. Możliwe żeby teraz wyszła w 5dc. Wiem, że to jeszcze nie owu ale już w 5dc żeby się coś pokazało. Może cykl teraz będzie rozregulowany...
-
czarnulka24 wrote:aha rozumiem , tak dostałam clexane na podstawie przeciwciał bo poroniłam 2 razy , obecnie jestem za granicą i lekarz powiedział że chyba mi odstawią skoro teraz wyszedł wynik negatywny . a w sumie to moja deska ratunku bo wiem że jak nie będę brała nic to napewno poronię a tak to zawsze jest jakaś iskierka nadziei , bo ponoć clexane i acard pomaga w dużo przypadkach , poza tym podejrzewam u siebie problem z krzepliwością mimo że badania wyszły ujemnie typu przeciwciała kardiolipinowe, koagulant tocznia , przeciw 2-glikoproteinie , antygeny łożyska tylko właśnie ana1 dodatnie.
A tarczyca to wystarczy zwykła czy musi być anty TPO i anty TG
a możliwe że jak brałam długi czas acard to te przeciwciała znikły ? albo nie wyszły bo np ujawniają się w późnijszym etapie ciąży ? bo ja pierwsze badanie robiłam 2 tyg po poronieniu a teraz w 3 tyg ciąży ..
Mysle ze clexane lekarz w PL nie przepisał ze wzgledu na ANA1 dodatnie(bo to badanie niewiele mówi i znaczy)tylko ze wzgledu na dwa poronienia,tak profilaktycznie...jesli bierzesz clexane to mysle ze juz powinnas brac przynajmniej do 13tygodnia,niech ci z Pl przysyłają,bo tak nagle przerwac w 6 tygodniu to moze sie jakos odbic negatywnie...no sama nie wiem,nie jestem lekarzem,nie wiem jakie mogą byc skutki odstawienia,czy bedą jakiesczarnulka24 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Karola555 wrote:Dziewczyny mam pytanie... Teraz to jestem głupia. Dzwoniłam do gina, jestem na wizytę umówiona w następny wtorek. Kupiłam tak z ciekawości test ciążowy zrobiłam negatywny ( chciałam sprawdzić czy organizm wraca do normy ). I kupiłam testy owu i zrobiłam jeden i wyszła mi ta testowa taka jasna kreska. Możliwe żeby teraz wyszła w 5dc. Wiem, że to jeszcze nie owu ale już w 5dc żeby się coś pokazało. Może cykl teraz będzie rozregulowany...
Mi wychodzi ciągle taka jasniejsza (cały cykl)a nigdy taka sama - i nie mam owu. Więc raczej wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 22:32
Karola555 lubi tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Dzięki ze pytasz. Po dzisiejszym usg czekam na następny miesiąc -owu nie było, endo ledwo 5mm. Dostałam estrogeny i dalej dupka. Kupiłam witaminy i do boju! Wesołych świąt. Kuwa...
za to w grudniu choinka bedzie
i bedzie pozytywnie.Co sie odwlecze to nie uciknie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 22:38
Antoś IVF,Julisia natural
-
vertigo wrote:Aż wyjęłam książeczkę syna:
I doba BCG, EuvaxM@linka lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ikarku - ojojojojoj...
chyba, że np. endo dopiero się buduje?! Może późna owulacja?? Jak np. u niektórych tu już zaciążonych??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 22:50
Ikarzyca lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]