Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:wiesz co Gaduśka, wali mnie to czy co będzie. A dlaczego: bo M nie ma od jutra do niedzieli (czyli 10-13dc).
Zależy mi jedynie by włączył metę. Może ona ruszy owulację.
W każdym razie ze stymulacji chyba zrezygnuję (przynajmniej na razie).
Raz, że fatalnie na letrozolu czuję się, funkcjonować normalnie się nie da.
A dwa: ja cały czas uważam, że gdzieś coś hamuje owulkę. I będę drążyła tak długo temat aż znajdę. A do tego czasu chcę połykać sobie metęi może...
no i możesz właśnie dalej drążyć i życzę Ci wydrążenia heheh
FabianCyprian
Tymuś
-
Jagienko, to na pewno nic groźnego ale wyobrażam sobie Twój stres. Postaraj się odpocząć, nie denerwować.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Evita wrote:Jagna to nie może być nic złego... Ale monitoruje sytuację i jak coś w te pędy do lekarza. Może trzeba trochę poleżeć?Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Elaria,
Wspieram duchowo. Trzymam kciuki. I w ogóle idę na tę wizytę z Tobą
Widzę, że nieźle Twoja głowa w nocy zaszalała. Ale to tylko najlepsze potwierdzenie zdrowej ciąży. Takie szaleństwa mogą się śnić chyba tylko kobiecie w tym stanie.
Czekamy na wiadomości!
Alisko,
Również życzę samych dobrych wieści z wizyty!
Niechaj się tam ujawnią najlepsze możliwe widoki! I niechaj lekarz przepisze Ci najlepsze możliwe leczenie!
Daj znać, jak będziesz już po. O której idziesz?
Jagusia,
Pewnie to jakieś standardowe podrażnienie albo coś w tym stylu. Ale tak dla spokoju ducha może faktycznie warto troszkę odpocząć. Może mi się wydaje (albo to aura Twojej osobowości tak działa), ale mam wrażenie, że cały czas w tej ciąży zapylasz jak mały robocik. Może trzeba zwolnić troszkę. -
Jagna 75 wrote:Quwa nawet nie mam jsk polezec zaraz do pracy a kolezanka na urlopie,jeszcze szef do lekarza i sciàgnàl mnie wczesniej do pracy.Troche sie boje,ale nie mam wplywu na to,co ma byc to bedzie,jesli ma byc zle to teraz.
Jagna,
Jak to, "JAK" masz poleżeć?
Ano TAK: dzwonisz do szefa, bierzesz na żądanie, kładziesz się i leżysz.
To wszystko może NIC nie znaczyć, ale organizm może też mówić: zatrzymaj się, zwolnij trochę. -
nick nieaktualnyannak wrote:Alisko,
Również życzę samych dobrych wieści z wizyty!
Niechaj się tam ujawnią najlepsze możliwe widoki! I niechaj lekarz przepisze Ci najlepsze możliwe leczenie!
Daj znać, jak będziesz już po. O której idziesz?
Na 15 wizyta.
Jagna ja również uważam, że powinnaś wziąć na żądanie i leżeć!
Musisz już teraz myśleć o sobie i dziecku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 09:22
-
Mnie tez zmrozilo...Jagna, my tu walczymy o ta ciaze razem z Toba!!! prawda, ze co ma byc to bedzie...szczegolnie na takim etapie, nie robisz nic takiego co mogloby zaszkodzic dziecku. Ja mialam minimalne krwawienia przez 1,5 dnia w 7 tygodniu...stres ekstremalny, ale nie lezalam...tanczylam na weselu... dbaj o siebie!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ikarzyca wrote:Elaria Mocno trzymam kciuki za dobre wyniki USG.
Jacqu i Sylcia dzięki za ojojojanie..
Asia87 ja mam dokładnie te same zalecenia co Roma i Alisa
M@linka u Ciebie były chyba tez problemy u Małża - czy po suplementach była znaczna poprawa (generalnie zakładam że tak skoro już Brzuszek jest)
Po kilku miesiącach suplementacji i zmiany trybu życia z 0% morfologia podskoczyła do 4%.