Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisko, no to wykorzystaj jeszcze męża na wszelki wypadek zanim pojedzie gdzieś tam. A nóż jakiś plemnik przetrwa te kilka dni
dajesz dajesz... na spotkaniu chcę usłyszeć, że prawdopodobnie jesteś w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 16:07
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Elaria, podpisuję się pod słowami Annak i Promyczka. Najważniejsze, że Dzidziol fikał, żyje i ma się dobrze. Jeśli lekarz nie mówił nic niepokojącego, to zazwyczaj wyniki pappa i skorygowanie tych wyników z USG pokaże mniejsze ryzyko. Bynajmniej ja w to wierzę, że wszystko jest i będzie OK
Pokaż nam jakąś fotkę, hm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 16:10
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Alisko, no to wykorzystaj jeszcze męża na wszelki wypadek zanim pojedzie gdzieś tam. A nóż jakiś plemnik przetrwa te kilka dni
dajesz dajesz... na spotkaniu chcę usłyszeć, że prawdopodobnie jesteś w ciąży
ha ha, no na bank byda w ciąży do spotkania:-)
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Elario, ale może powinnaś już powolutku zmieniać nastawienie? dzidziuś potrzebuje pozytywnych emocji
Bądź dobrej myśli
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
M@linka wrote:Vertigo od kiedy po urodzeniu daje sie dzieciom wit. K? 10 lat temu jak urodzilam to nie pamiętam czy młody dostal te witaminę.
Wytyczne są w trakcie opracowywania i jest teraz wokół tego się zamieszanie. Najpierw bardzo zwiększyło dawkę, teraz piszą żeby nie dawać. Musimy poczekać na oficjalne informacje. Jak będę coś wiedziała to napiszet.M@linka lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Sy_la dzięki
Ja wiem, że jęczę, ale każda z nas będzie raczej miała te napady paniki przed usg na poczatku.. Potem pewnie jest ciut łatwiej, prawda? Do końca pierwszego trymestru jeszcze cały miesiac, ten poczatkowy okres tak się niemiłosiernie dłuży...
Elaria, najwyższa pora zaczać się cieszyć ciaża. Najgorszy czas i najgorsze badanie masz zaliczone i to pozytywnieChciałabym być już tam gdzie Ty.
Alisa, gratuluję pęcherzyka i przypominam, że obecna ciażę mam raptem z dwóch sexów więc wszystko jest możliweTrzymam kciuki.
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Część dziewczyny
Skrzacie wysłałam Ci zaproszenie też proszę o link
Elaria ja uważam że na chwilę obecną jest ok skoro nie dostałeś żadnych złych wiadomości to tylko się cieszyć i niech tak zostanie a gwarancji nigdy nikt nam nie da na chwilę obecni jest jak być powinno
Witam nowe dziewczyny i naprawdę tu można dostać wiele i łatwiej się zmierzyć z tym smutkiem po stracie dzieciątka.
Martynko Tymek jest przeslodki i na pewno jesteś świetna matka a co do Twojego stanu to faktycznie teraz zaczynają się normowac w organizmie hormonu i możesz się źle czuć ale to minie jednak ważne abyś miała w kimś wsparcie i zrozumienie zawsze masz nas jakby co . A mężczyźni tacy troszkę są ze nie zawsze potrafią nas zrozumieć i pomoc. Postarajciebsie jednak aby siebie siebie nie oddalić za bardzo przez ten ciężki czas...
Jagna mam nadzieję ze już u Ciebie będzie dobrze i ta sytuacja się już nie powtórzy.
Dziewczyny w stanie kupy ojjojuje Was inpamietajcie za po burzy zawsze wychodzi słońceAniołek (8t) marzec 2016
-
Pysia, ja wiem, że każda z nas miała, ma i będzie miała takie ataki paniki, zwłaszcza w tych pierwszych trzech miesiącach ciąży, ale trzeba do tego podejść w miarę możliwości racjonalnie
zachować zimną krew i przez to przebrnąć, bo niestety ale nic innego nie pozostaje. Chciałam tym moim postem powiedzieć Ci, że nie jesteś sama bez objawów i że objawy jak i ich brak świadczą o zdrowej ciąży. Tak samo jak objawy i ich brak mogą świadczyć o zakończonej ciąży. Jednak należy pamiętać, aby pozytywnie myśleć o swoim Dzieciątku, że będzie dobrze, bo po co myśleć źle?
Dużo wytrwałości życzę Kochana. Miesiąc szybko zleci zobaczysz, zaraz Święta, a wtedy już będziesz w II trymestrze
Pysia87 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Skrzaciku, przejrzałąm tak na szybko tą stronkę Waszą firmową i mam jedno króciutkie pytanie. Czy te kremy faktycznie składają się tylko z 4-7 składników??? Czy są jeszcze jakieś substancje dodatkowe??? Bardzo interesująca jest ta Wasza oferta i można sobie samemu skomponować krem z Waszych składników
Edit: pewnie gdzieś to macie na stronie opisane, ale jeszcze nie doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 19:01
skrzat1988 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Niebieskaa wrote:Sy_la, ja sie czaje na krem na noc moringa (cos takiego mi Skrzat polecila)...tylko jeszcze czekam az mi wytlumaczy, jak mam zamowic i co polaczyc.
No właśnie ja też albo na ten z aloesem (też z polecenia)Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
upsikkkk... dopiero teraz wyszukałam ten krem moringa... rzeczywiście cena ogromna
Ale może to jakaś pomyłka z tą ceną?? Nie sądzisz??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 19:16
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Skrzaciku, prześlij link do stronki na maila [email protected]. Dziękuję!
skrzat1988 lubi tę wiadomość