Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Genshirin jak wpisać to wiem tylko jak zatwierdzić żeby się pojawiło na stronie?
Tak dawno nie pisałam na żadnym forum że nie pamiętam jak się co robijak wstawić pogrubiony tekst, emotikony, zdjęcia itp. - uwsteczniłam się
KoteczkaJa też się wpisałam do tabelki i mnie na stronie też nie ma. Mi się wydaje, że to właścicielka postu tam dziewczyny dodawała
A pogrubienie to b w [] a potem /b w [] i już jest pogrubione
Jacqueline no niestety z "fachowcami" tak jest. Dlatego warto znajomych zawsze podpytać i polecą tych co się sprawdzilitrzymam &&& żeby nikt więcej ci nie nawalił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alisa dobre.
Sama jestem swiezo po budowie domu i wiem jak sie trzeba nadenerwowac.
Ja dzisiaj mam 13 dc. Testy ovu ciagle ujemne. Ale im nie wierze
Jutro przyjezdza M to go wykorzystam.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:1. pogrubiony tekst: wstawiasz "b" w klamrach przed zdaniem, a potem
"b"/ też w klamrach.
2. emotikony biorę stąd:
http://emotikona.pl/emotikony/
Klikasz na emotke, pojawią Ci się dwie tabele i ta na górze: " BBCode do
wstawienia na forum" - najedź kursorem to się podświetli (ten tekst
z ramki) i prawym klawiszem kopiuj-wklej na forum.
3. zdjęcia, ja korzystam z Zapodaj na Forum
https://zapodaj.net/
wybierasz rozmiar zdjęcia, kopiujesz link i wklejasz na forum.
Metoda prób i błędów. Ja też tak dochodziłam:-) (jakkolwiek to brzmi:-))Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 18:11
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dziewczyny dziś byłam w biurze i nie mogłam siedzieć na forum a tyle nadrukowałyście że szok!! I jak ja Was mam nadrobić i odpisać jeszcze?
Annak Ava jest cudna po prostuna zdjęciu tak wygląda jakby się przytulała do Ciebie tam od środka
Jaqu cierpliwości życzę z remontem - ja osobiście tego nie znoszę z przyczyn które nam dziś opisałaś, wieczne opóźnienia na które zawsze są jakieś wymówki... Jakbym ja się tak tłumaczyła w pracy to by już dawno mnie wywalili... My też mieliśmy przeboje z remontem, jak go w końcu skończyliśmy i wysprzątaliśmy mieszkanie z pyłu to nam się część sufitu zawaliła... Byłam tak wściekła że się rozpłakałam. Także wytrwałości!
Justa kciuki za wyniki! Kiedy będą?
Alisa krzywa insulinowa to masakra... Też robiłam ale mam tak inne wyniki od Twoich że chyba w innych jednostkach podane....
Niebieska wiem, że lubisz bardzo swoją pracę ale ja już tu kilka razy pisałam, że się nie ma co zaharowywać też, bo niestety za 20 lat tego nikt nie będzie pamiętał... Jestem przeciwniczką nadużywania zwolnień ale uważam, że wbrew obiegowym hasłom typu 'ciąża to nie choroba' jest to stan bardzo specyficzny, organizm wykonuje gigantyczną pracę 24h/7 i nie ma co sobie dokładać. Już niedługo zwyczajnie nie będziesz miała siły na tak intensywną pracę, a już branie na siebie pracy wszystkich dookoła to naprawdę przesada.. Myślę, że Chrupka zgadza się ze mną i wolałaby, żeby mama o siebie zadbała i zwolniła tempo!
Asia to jest najlepsze miejsce, żeby opisywać nasze wspomnienia dotyczące straty - po to między innymi tu jesteśmy, uważam zresztą, że to ma działanie terapeutyczne. Dobrze, że nie było aż tak źle w sumie, czasem jak dziewczyny opisują jak to wyglądało to można się popłakać...
Skrzacie niepłodność to luksusowa choroba niestetyJeśli pocieszy Cię to, moje leczenie bije na głowę chyba Was wszystkie... Także ten... Masakrycznie mnie to wkurza, że w tym kraju gdzie ciągle się mówi o prorodzinności jakoś nikt nam nie pomaga tę rodzinę mieć...
Magdzia wyglądasz pięknie! Zazdroszczę brzuszka!
KammaMarra lubi tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a tak z innej beczki znacie dobry sposób na wyczyszczenie przypalonego garnka bo właśnie tak się z Wami zagadałam że przypaliłam jabłka które smażyłam na jabłecznik
młody mnie ubije bo nie starczy na ciasto
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Zgadzam sie z Toba Evitka, ucze sie to rozumiec...rozmowa z kolezankami Norwezkami tez mi dala do myslenia. Dlatego teraz laba, potem na poczatku grudnia jade na zjazd do Oslo na 3 dni (trwa 2 ale ze jade pociagiem to jade na spokojnie dzien wczesniej). A 16.12 jest juz ostatni dzien przed urlopem. Wracamy autem po sylwestrze i juz kombinowalam, ze musze nazbierac jeszcze wiecej nadgodzin, zeby to pokrylo 2-3 dni ze stycznia na powrot, ale dzisiaj postanowilam, ze jak nie dostane zwolnienia to po prostu wezme urlop na zadanie i tyle. A od stycznia ograniczam prace. Podoba mi sie ten plan:))
sy__la, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Koteczka82 wrote:
Ocet i soda05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Koteczko, niestety nie znam. Jak przypalę to namaczam i szoruję do skutku.
Alisko, Twoja krzywa nie jest do końca dobra. Insulina szybuje wysoko, cukier spada na granicę hipoglikemii. Kiedy idziesz z wynikami do lekarza? -
nick nieaktualnyMamaokruszka wrote:Alisko, Twoja krzywa nie jest do końca dobra. Insulina szybuje wysoko, cukier spada na granicę hipoglikemii. Kiedy idziesz z wynikami do lekarza?
nie strasz mnie! serio?
wydawało mi się, że ładne wyniki. Po h glukoza i insulina rosną, ale po 2 h ładnie spadły. O czym więc świadczą te wyniki?
Diabetologa mam we czwartek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 18:38
-
Garnek się moczy z płynem do naczyń tym co to jest najlepszy na przypalenia
a ja idę do sklepu po jabłka
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny