Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Dzień dobry
Mąż stwierdził, że to zamek czarownic i pewnie chciałabym tam zamieszkaćDobry, nie? Więc zapraszam
Tak fajnie piszecie o tym oswajaniu strachu, właśnie w taki sposób próbowałam przygotować się do kolejnej ciąży po pierwszym poronieniu. Na swój sposób pogodziłam się jakoś z tym strachem, bo wiem, że mniej czy bardziej będę się bać, ale staram się okiełznać ten strach. I mi właśnie kolorowanie w tym pomaga, wyciszam się trochę
Kamma, Jagusia - mi się marzył dom z werandą, do tego stopnia, że już taki znalazłam projekt fajny. Marzyło mi się zawsze takie siadywanie na werandzie z kubkiem herbaty/kawy i książkąKoniec końców dom bez werandy, ale za to jest mały tarasik z tyłu domu, więc przysiąść też można w wygodnym krześle będzie
Oł jeee, jest śnieeeeeeeeeeg!!!!! Tak wieje na razy, że zaczyna się mała zaspa robić przy bramie
Trzymam kciuki za Was dziewczynki
Czesc kochana ❤❤❤❤
A gdzie to już sypie ?
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Witam się z Wami dziewczynki znad filiżanki kawy.
Wczoraj sprzedawaliśmy samochód. Pani wychodząc żegna się z nami, głaszcze małego po głowie, mówi że fajny chłopak i pyta "a synek będzie miał rodzeństwo?". Mówię, że jak Bóg da to będzie miał. "Bo wie Pani, samemu to źle na świecie. A on już duży, to dobra pora. No, powiedz, chciałbyś siostrzyczkę czy braciszka?". Wwwwrrrr... Zagotowało się we mnie ale ugryzłam się w język, kobita źle nie chciała, wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 08:38
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Genshirin wrote:Witam wszystkie dziewczyny w poniedziałek
OvuFrien wyznaczyło ciągłą linią dzień owulacji, za co najmniej 7 dni mogę robić test ciążowy trzymajcie kciukiGenshirin lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
U mnie w Wwie też już trochę śniegu zostało na trawie i dachach. Ale chciałoby się jeszcze odrobinkę
roma wrote:Witam się z Wami dziewczynki znad filiżanki kawy.
Wczoraj sprzedawaliśmy samochód. Pani wychodząc żegna się z nami, głaszcze małego po głowie, mówi że fajny chłopak i pyta "a synek będzie miał rodzeństwo?". Mówię, że jak Bóg da to będzie miał. "Bo wie Pani, samemu to źle na świecie. A on już duży, to dobra pora. No, powiedz, chciałbyś siostrzyczkę czy braciszka?". Wwwwrrrr... Zagotowało się we mnie ale ugryzłam się w język, kobita źle nie chciała, wiem.
uwielbiam takie komentarze...czemu niektórzy ludzie MUSZĄ wtrącać się w życie innych i zachowują się jakby nie mieli swoich problemów?! -
roma wrote:Witam się z Wami dziewczynki znad filiżanki kawy.
Wczoraj sprzedawaliśmy samochód. Pani wychodząc żegna się z nami, głaszcze małego po głowie, mówi że fajny chłopak i pyta "a synek będzie miał rodzeństwo?". Mówię, że jak Bóg da to będzie miał. "Bo wie Pani, samemu to źle na świecie. A on już duży, to dobra pora. No, powiedz, chciałbyś siostrzyczkę czy braciszka?". Wwwwrrrr... Zagotowało się we mnie ale ugryzłam się w język, kobita źle nie chciała, wiem.Antoś IVF,Julisia natural
-
Witam sie w pierwszym dniu mojego L4,tzn. dzis mi je wypisze lekarz,wizyte mam na 13:15...a co za tym idzie...bede widziec przy okazji moją DJ,los sam zadecydowal ze tydzien wczesniej zobacze czy to serce jeszcze bije
skrzat1988, Elaria, Niebieskaa, Pysia87, promyczek 39, Dorola31, kiti lubią tę wiadomość
-
Zawsze takie sytuacje mnie totalnie rozwalają. Wczoraj dodatkowo niefortunnie się złożyło, że zwróciła się bezpośrednio do mojego syna. A On już dużo rozumie, widzi że kolegów z przedszkola odbierają mamy z brzuchami, nauczycielka poszła na l4 ("mamo, wiesz ciocia już nas nie będzie uczyć bo ma dzidziusia w brzuszku" - powiedział kiedyś z radością na buzi), coraz to nowi koledzy mają rodzeństwo. On też by chciał, kiedyś obudził się rano i pierwsze słowa jakie powiedział to było "jak będę miał braciszka to jak będzie miał na imię?", musiało Mu się coś śnić. Coraz częściej o tym mówi i mam wrażenie, że podchodzi do tego na zasadzie nie CZY będę miał rodzeństwo, tylko KIEDY. No nie mam siły w takich momentach, rozwala mnie to totalnie, bo jak Mu wytłumaczyć?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
nick nieaktualnyroma, mnie by strasznie korciło rąbnąć między oczy "Chętnie, wie Pani, jak mi Pani pomoże, bo ja już 4 ciąże straciłam" i popatrzeć jak mądralowaty uśmiech takiej osobie spełza z twarzy. No wiem, tak tylko mówię. Baba w sumie obca, mam nadzieję, że więcej jej nie zobaczycie.
-
Proszę również o kciuki i dobre myśli za mnie, bo tak jak Jagienka dziś wizytuję. O 11, tym razem u nowego lekarza, który mam nadzieję poprowadzi do końca. Jaguś, będzie dobrze, pewnie też Cię zżera stresik
jestem równe 2 tygodnie przed Tobą i widzę, że u kilku z nas różni się tydzień ciąży, ale dzień ten sam
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Oj, Elaria właśnie takie słowa w ostatnim momencie połknęłam. Wiem, że to nie było złośliwie i takie zachowania zawsze staram się usprawiedliwiać. Ale miałam kiedyś sytuację, że tuż po poronieniu dostałam smsa od szwagierki, że nasza wspólna koleżanka wraz ze swoją bratową są w tym samym tygodniu ciąży "super, nie? A ty kiedy?". Jakby mi w twarz dała... O kolejnej ciąży już jej nie powiedziałam.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Wlasnie mialam pytac sie co u "starych" dziewczyn, ale widze, ze juz wracaja po weekendowym leniuchowaniu.
Jagienko, to dzisiaj nam dasz znac co slychac u malenstwa, swietnie!
Roma...brak slow...ale coz...niektorym brakuje taktu i empatii.
Jacq, przepiekny zamek, bajkowy i magiczny, chetnie kupilabym bajke z Twoimi ilustracjami.
A ja siedze w pracy i przygotowuje sie do paru rzeczy, Chrupka buszuje, wiec jest ok. Maz mnie wzial w obroty po porannym, niedzielnym zamartwianiu sie...bylismy na basenie i w knajpce, a wieczorem film: "mr Church" - calkiem przyjemny, wzruszajacy film.
A co slychac u Evitki, sy_li, Arlety i innych dziewczyn? Sy_la za dlugo juz milczysz!Jacqueline lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
Pysia87 wrote:Proszę również o kciuki i dobre myśli za mnie, bo tak jak Jagienka dziś wizytuję. O 11, tym razem u nowego lekarza, który mam nadzieję poprowadzi do końca. Jaguś, będzie dobrze, pewnie też Cię zżera stresik
jestem równe 2 tygodnie przed Tobą i widzę, że u kilku z nas różni się tydzień ciąży, ale dzień ten sam
milo patrzec kiedy cieszy sie ze ciàza to jego zasluga..statam sie dzis nid pytac samej siebie czy serce bije czy juz nie..ono bije i juz
tak musze myslec.
Wedlug usg tydzien temu to ciàza mlodsza o trzy dni,zobaczymy jak dzis bedzie..
P.S oczywiscie fota bedzie
Pysia ty tez popros o fotkeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 09:43
Pysia87, promyczek 39 lubią tę wiadomość