Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla dziewczyn które juz nie zaglądną przed swietami..
Zycze Zdrowych,Rodzinnych Swiąt,by wasze zyczenia sie spelniły a czas tych magicznych swiąt dal chwile wytchnienia i skusił do przemyslen oraz zmian na lepsze.
Wesolych Swiąt kochane
http://static.pokazywarka.pl/i/7179439/121890/sanie-gwiazda-narodzenie-boze-choinka.jpgGaduaaa, promyczek 39, Alisa, Evita, Magdzia88, Elaria lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny,
Proponuję, żeby każda wylała z siebie to co jej leży na sercu, jeśli jeszcze takowe osoby i zalegające żale są. W ramach porządków przedświątecznych.
A potem wrócimy do śluzów, temperatur, USG, kopniaków oraz nadziei, którą wszystkie tu mamy, która czasem chce nas opuścić, ale mamy nadzieję, że jednak zostanie. -
Gaduaaa niestety tak jest ze bardziej przeżywa się swoje sprawy niż czyjeś, dziewczyny mają prawo być skupione na sobie, i nam nic do tego. Jedni są bardziej inni mniej wrażliwi na czyjeś problemy czy radości. Dziewczyny które znają się lepiej normalne że trzymają się razem. To tak jak w każdej społeczności (np. Pracy) problemy jednych przeżywamy bardziej niż innych a to zależy od stopnia w jakim się znamy. Tak mi się wydaje... Po prostu nie bierz tego do siebie. Ja też nieraz czytam forum i cieszę się z dobrych nowin a nie zawsze odpisze, bo czasu brak. A to net rozlaczy. Albo po prostu wszystko co mogłabym napisać ktoś już napisał wcześniej
promyczek 39, M@linka lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ruda ...a mi brakowało tego awataru rudzielca
ja wskakuje na watek i wychodzę, nie lubię spędzać tyle czasu przy komputerze czy telefonie, wiec nie jestem na bieżąco co i jak...i rzeczywiście jest cos takiego ze odpisuje się tutaj częściej jednym dziewczynom a innym nie...Ja nie jestem ani stara gwardia ani swiezynka, wpadam i wypadam, nie jestem tez mega super wylewna, raczej rzeczowa i konkretna... oczekuje od forum podpowiedzi od osób znających się na pewnych rzeczach i czasem dostaje odpowiedz:)
ruda9215 lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ja tez jestem tu od sierpnia,dla mnie to naturalne ze dziewczyny ktore sa tu dluzej sa bardziej zgrane..ja zostałam przywitana i odczuwalam duzo empatii na poczatku,czuję sie zaopiekowana przez ten wątek,bardzo mi pomaga ze mogę tu być,czasami nie odpowiadam bo sie nie znam kompletnie ,albo ktos wczesniej odpisuje..
Uwiebiam starą gwardię ,przykro mi witac tu nowe dziewczyny,ale chcialabym zeby wszystkie pozostawaly,no chyba ze zle sie tu czują..
Dziewczynki ktore juz nie zagladną do SWiat zycze Cudownej ,rodzinnej atmosfery w Wigilię i caly świąteczny czas:***Evita, Niebieskaa, Dorola31, Elaria lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Ulli88 wrote:Nadzieja tobie również powodzenia. Nie rozumiem tego troszkę ja byłam z Wami krótko, ale nie czułam się olana w żaden sposób. Nie sposób odpowiedzieć na każdy wpis, zwłaszcza jeśli nie posiada się odpowiedniej wiedzy... Zresztą to mogłoby przynieść więcej szkody niż korzyści. Ale sama możliwość wygadania się moim zdaniem daje bardzo dużo.
-
Magdzia dziękuję i wzajemnie :*
Przerażają mnie te święta. Wszystko w proszku a w piątek mama przylatuje, między praca a spaniem muszę to ogarnąć jakoś hahahah albo numer jakiejś ekipy sprzątającej i cateringowejMagdzia88 lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Rozpętała się przez mój wpis burza. No nic musztarda po obiedzie jak to się mówi. Może wrócę lecz na tą chwilę trzeba znaleźć inne priorytety. Zaczynam nowy rozdział w życiu także psychika musi odpocząć.
Powodzenia dziewczyny i spokojnych wesołych świąt dla WasTrzymajcie się ciepło
Justa87 lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
nadziejaaaaa wrote:Rozpętała się przez mój wpis burza. No nic musztarda po obiedzie jak to się mówi. Może wrócę lecz na tą chwilę trzeba znaleźć inne priorytety. Zaczynam nowy rozdział w życiu także psychika musi odpocząć.
Powodzenia dziewczyny i spokojnych wesołych świąt dla WasTrzymajcie się ciepło
Tobie też wszystkiego najlepszego w te święta życzę -
To ja wyleję swoje żale - dziewczyny, wkurza mnie to, że raz na jakiś czas pojawia się nagle jakaś fala agresji która przybiera chore formy - zarzucanie braku szacunku, porównania do podwładnych i władców, zarzucanie że ktoś kogoś osikuje jakimś tam moczem, pisanie ,że ktoś ma ciążowe zapalenie mózgu etc.... Sorry ale dla mnie to żenada. I to jest właśnie brak szacunku - wyzwiska.
Rozumiem,że możemy się ze sobą nie zgadzać, mieć inne poglądy na leczenie, szczepionki, odżywianie, karmienie piersią etc. Sama pamiętam kilka takich dyskusji tu na forum - i dobrze od tego ono jest - ale zawsze była to wymiana poglądów z szacunkiem dla drugiej strony.
Uważam, że dziewczyny które ciągle piszą, że są niezauważane po prostu mają bardzo niskie poczucie własnej wartości i tutaj próbują się wyżyć, moja rada - zacznijcie nad sobą pracować bo nawet uwaga 300 dziewczyn z 5 różnych forum nie sprawi że poczujecie się lepiej - dobre mniemanie o sobie musi płynąć od Was samych.
Jestem na tym forum rok. Czasem coś napiszę i nikt się do tego nie odniesie. Nie jestem chora z nienawiści z tego powodu ani nieszczęśliwa, ani zdołowana.
Jest nas tu dużo - niedawno dołączyło sporo dziewczyn (nawet nie miałam szansy Was przywitać bo nieczęsto pisze długie posty, raczej coś na szybko z telefonu).O to chodzi, żeby dołączały nowe osoby. Na forum jak w życiu, ktoś przychodzi ktoś znika. Nie da się odpisać na każdego posta. Ja nie odpisuję też jak nie wiem. Wyobraźcie sobie że ja zadam pytanie:
"Dziewczyny co uważacie na temat mojego poziomu limfocytów helper CD3+/CD4+???" Czy teraz 30 osób powinno mi odpisać, że nie ma pojęcia??? Błagam, bądźmy poważne!
Zaznaczam też od razu że to jest post jednorazowy - nie wchodzę w żadną polemikę na temat tego co właśnie napisałam.
promyczek 39, roma, Niebieskaa, Elaria, Natikka123, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Kochane ślę Wam najcieplejsze życzenia świąteczne. Ostatnio tylko pobieżnie zaglądam na forum i pewnie w czasie świąt dam trochę na wstrzymanie. Trzymam kciuki za testujace i za te którym wypada czas owu. Dziewczynom w ciąży mocno kibicuje i życzę szczęśliwych rozwiązań.
Wszystkim i każdej z osobna życzę ciepłych i rodzinnych świąt i aby na ten czas świat odgonil wszelkie troski i zmartwienia. Buziakipromyczek 39, sy__la lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Natikka123 wrote:Ruda pytalam się o ciebie akurat czemu zamilknelas
Ale pewnie nikt nie zauważył
Zniknęłam ponieważ nie mam siły przebicia. No cóż. Tak jest w życiu.
Ale czasem Was czytam z ciekawości.
W tym nowym nadchodzącym roku czeka mnie dużo leczenia i mam nadzieję że dobrych wiadomościFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Teraz co u mnie - dziś jestem w trzecim dniu ciąży
Wczoraj dokończyłam moje czerwone winko - znieczulacz na dwa pierwsze dni ciąży. Miesiączka i dni przed to zawsze u mnie czas emocjonalnego zjazdu, wściekłości smutku etc. Ale zawsze mija.
Dostałam w pracy 2 dni urlopu i jedziemy z mężem w Tatry na święta. Cieszę się, bo dawno nigdzie nie byliśmy razem. Kocham góry a zimą nigdy nie byłam - będziemy sobie emerycko spacerować po dolinkach opatuleni jak bałwanki, mam nadzieję że będzie słonko i trochę mrozu
Zaczęłam czytać fajną książkę i obiecałam sobie, że nie tylko ją przeczytam ale wprowadzę w życie te pomysły. Książka ma tytuł "tak, możesz zajść w ciążę", autorka jest Amerykanką, specjalistką od akupunktury. Książka to efekt inspiracji tym co najlepsze w medycynie Wschodu i Zachodu - bardzo fajny mix. Dużo odwołań do badań medycznych także dość wiarygodne, nawet dla analitycznych umysłów. Mnie podnosi na duchu i motywuje do zmian.
Jeszcze się świątecznie nie żegnam bo wyjeżdżamy dopiero w piątek.Alisa, Natikka123, M@linka lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evita na koniec odniosę się do Twojego trzeciego akapitu i nie wypowiadam się więcej.
Moje poczucie własnej wartości absolutnie nie jest niskie. Jestem kobietą o mocnym charakterze ale nie na celu było by na kimkolwiek się wyrzywac albo dołowac z powodu tego ze ktoś mi nie odpisuje. Pisalyscie wiele razy ze jak któraś odchodzi to żeby pomimo wszystko to napisać wiec tak zrobiłam dostosowalam się do tego i tyle. Wyraziłam swoje zdanie na temat tego co czuje i tyle.
Nie zamierzam nikogo przekonywać do tego czy jestem wartościowa czy nie. Nie zamierzalam tez nikogo obrażać ani się na nim wyrzywac ale pracować nad sobą nie musze z tego tytułu wiem czego oczekuje od życia. To tak na koniec.
Koniec tych wywodów bo do niczego to nie prowadzi. Różni są ludzie różne charaktery a nie musimy wszystkich kochac z powodu tego ze istnieją. Wystarczy trochę spojrzeć na pewne rzeczy z boku.
PozdrawiamGaduaaa lubi tę wiadomość
Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Chciałam Wam dziewczyny życzyć wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt, oby kolejny rok okazał się o wiele lepszy od tego wreszcie kończącego się wręcz chooooyowego.
Odnalezienia siebie w tej całej beznadziejności sytuacji, jakiegoś punktu zaczepienia, dla którego żyjemy, generalnie żebyśmy wreszcie były szczęśliwe
aha, no i pewnie zniknę na jakiś czas, jedziemy w piątek rano do teściów, wracamy w poniedziałek pewnie.
Także do "zobaczenia" dziewczynkiGaduaaa, Alisa, Niebieskaa, Evita, Natikka123 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nadziejaaaaa wrote:Evita na koniec odniosę się do Twojego trzeciego akapitu i nie wypowiadam się więcej.
Moje poczucie własnej wartości absolutnie nie jest niskie. Jestem kobietą o mocnym charakterze ale nie na celu było by na kimkolwiek się wyrzywac albo dołowac z powodu tego ze ktoś mi nie odpisuje. Pisalyscie wiele razy ze jak któraś odchodzi to żeby pomimo wszystko to napisać wiec tak zrobiłam dostosowalam się do tego i tyle. Wyraziłam swoje zdanie na temat tego co czuje i tyle.
Nie zamierzam nikogo przekonywać do tego czy jestem wartościowa czy nie. Nie zamierzalam tez nikogo obrażać ani się na nim wyrzywac ale pracować nad sobą nie musze z tego tytułu wiem czego oczekuje od życia. To tak na koniec.
Koniec tych wywodów bo do niczego to nie prowadzi. Różni są ludzie różne charaktery a nie musimy wszystkich kochac z powodu tego ze istnieją. Wystarczy trochę spojrzeć na pewne rzeczy z boku.
Pozdrawiamnie odzywać się.. Rzygać tęcza i glupa palić.. Najlepiej i wtedy poczucie wartości ci wzrośnie dobra rada!
FabianCyprian
Tymuś
-
Kaczuszka86 wrote:Kochane ślę Wam najcieplejsze życzenia świąteczne. Ostatnio tylko pobieżnie zaglądam na forum i pewnie w czasie świąt dam trochę na wstrzymanie. Trzymam kciuki za testujace i za te którym wypada czas owu. Dziewczynom w ciąży mocno kibicuje i życzę szczęśliwych rozwiązań.
Wszystkim i każdej z osobna życzę ciepłych i rodzinnych świąt i aby na ten czas świat odgonil wszelkie troski i zmartwienia. Buziaki
Tobie też wszystkiego co najlepsze w te święta -
Jacqueline wrote:Chciałam Wam dziewczyny życzyć wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się świąt, oby kolejny rok okazał się o wiele lepszy od tego wreszcie kończącego się wręcz chooooyowego.
Odnalezienia siebie w tej całej beznadziejności sytuacji, jakiegoś punktu zaczepienia, dla którego żyjemy, generalnie żebyśmy wreszcie były szczęśliwe
aha, no i pewnie zniknę na jakiś czas, jedziemy w piątek rano do teściów, wracamy w poniedziałek pewnie.
Także do "zobaczenia" dziewczynki
Wszystkiego co najlepsze w te święta i oby następny rok był lepszy od tego dla ciebie.Jacqueline, Evita lubią tę wiadomość