Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:ja tez latalam po dworze od rana do wieczora a jestem zdechlaczek i non stop cos lapie :)p.s mam pytanko dopiszesz mnie do tabelki?
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a wy acard i clexane bierzecie caly czas czy od od 2 kresek naa tescie?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie,dzidziol spał (zapomnialam cos slodkiego zjesc)mial wyprostowane nogi (jak tatus kiedy lezy ma kanapie)
...doktorek powiedzial "on" ,spytalam czy cos sugeruje ale tylko sie usmiechnąl i nic nie powiedzial,dowiemy sie byc moze na prenatalnych za dwa dni.Nam tez cos mignelo na monitorze,moj maz tez zauwazyl tak wiec moje przeczucia co do Julki są bardzo wątpliwe
zaklad mozliwe ze przegramy z siostra i z bratówką ale wazne by zdrowe bylo.Ma bardzo dlugie nózki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 12:59
promyczek 39, Mamaokruszka, Evita, Alisa, Dorola31, Asia87, Jacqueline, Natikka123, Elaria, Gaduaaa, kiti, Niebieskaa, Elmo13, MonaLiza, Bianka4, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewuszki wróciłam po swiatecznych wojazach.3 dni poza domem, dwie rodzinki,nie bylo latwo.wyplakalam sie przed i bardzo sie bałam ze mnie cos najdzie w swieta ,bo jak mnie nachodzi to masakra tak rycze..ale jakos poszlo,nie plakałam,dodatkowo nalezy mi sie order za udawanie szczesliwej.
Nikt nie wie ze sie staram,nikt nie wie ze walczę o dziecko.Justa87 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Jagna 75 wrote:Ja po wizycie,dzidziol spał (zapomnialam cos slodkiego zjesc)mial wyprostowane nogi (jak tatus kiedy lezy ma kanapie)
...doktorek powiedzial "on" ,spytalam czy cos sugeruje ale tylko sie usmiechnąl i nic nie powiedzial,dowiemy sie byc moze na prenatalnych za dwa dni.Nam tez cos mignelo na monitorze,moj maz tez zauwazyl tak wiec moje przeczucia co do Julki są bardzo wątpliwe
zaklad mozliwe ze przegramy z siostra i z bratówką ale wazne by zdrowe bylo.Ma bardzo dlugie nózki
Oby tak dalej
-
promyczek 39 wrote:Dziewuszki wróciłam po swiatecznych wojazach.3 dni poza domem, dwie rodzinki,nie bylo latwo.wyplakalam sie przed i bardzo sie bałam ze mnie cos najdzie w swieta ,bo jak mnie nachodzi to masakra tak rycze..ale jakos poszlo,nie plakałam,dodatkowo nalezy mi sie order za udawanie szczesliwej.
Nikt nie wie ze sie staram,nikt nie wie ze walczę o dziecko.promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Mam uczulenie wręcz na palące ciężarne
Na święta co pojechaliśmy do teściów, wchodzimy do centrum handlowego a tam ciężarna z brzuchem że kurtki nie dopina i fajura w dziobie
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A ja dziś wreszcie zapisałam się do lekarza, żeby zrobić wymaz na te całe chlamydie, mycoplasme i ureoplasme. Wizyta jutro o 18-tej, choć pewnie poślizg troche będzie
Jak nie zapomnę to zapytam się o Clexane i Encorton, co on na to wg tego co genetyk mówiła.
To będzie mój 9dc, ale na wyniki długo sie czeka, także ten cykl mogę spisać na straty całkowicie chyba. Troche szkodaIkarzyca lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mamaokruszka wrote:Elaria, Wichrowe Wzgórza nie wyobrażam sobie palenia w ciąży. Jak widzę dziewczyny z brzuszkiem i petem w garści to mam ochotę strzelić w twarz, tak na otrzeźwienie. Moja mama paliła za każdym razem jak była w ciąży. Prawdopodobnie dzięki temu miałam zrąbane dzieciństwo, bez przerwy leki, antybiotyki, lekarze. Chorowałam na potęgę, podobnie moje rodzeństwo. Sama paliłam wiele lat, w momencie, w którym dowiedziałam się o pierwszej ciąży, rzuciłam od razu, w sekundzie nabrałam wstrętu do fajek. Niestety po poronieniu wróciłam do palenia. Tym razem nie zamierzałam ryzykować i rzuciłam wcześniej. Dziś mijają mi 42 dni bez papierosaMagda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
Jagna 75 wrote:Ja po wizycie,dzidziol spał (zapomnialam cos slodkiego zjesc)mial wyprostowane nogi (jak tatus kiedy lezy ma kanapie)
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Magda0048 wrote:Gratuluje slodziak. Pozarazaj nas tez ciaza.. Ale to by bylo fajne nie? Zarazac sie dotkniecirm brzuszka
-
A co do tych palących ciężarnych to też był strzeliła w łeb raz a dobrze. Ja jak byłam na wakacjach w tedy jeszcze w ciąży idę promenadą a tam para w wózku może 2 letnie dziecko, a babka w ciąży już zaawansowanej bo spory brzuszek a ta z fajką w paszczy no po prostu ręce opadają
-
Genshirin wrote:A co do tych palących ciężarnych to też był strzeliła w łeb raz a dobrze. Ja jak byłam na wakacjach w tedy jeszcze w ciąży idę promenadą a tam para w wózku może 2 letnie dziecko, a babka w ciąży już zaawansowanej bo spory brzuszek a ta z fajką w paszczy no po prostu ręce opadają