Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLiza,wszystko zalezy jakie macie relacje,im blizsza ci ta znajomosc to brzuszek nie bedzie problemem,nawet rozmowa z kims takim ulzy ci,pomoze zaakceptowac stan tej osoby.
Przynajmniej na mnie tak dzialala ciaza mojej przyjaciólki która zaszla w ciaze zaraz po moim poronieniu.Fakt,ona troche zle sie czula z tym stanem kiedy sie odwiedzalysmy a ja czasem mialam pytania bez odpowiedzi dlaczego to tak niesprawiedliwe..jednak pomimo tego bardzo cieszylam sie z jej ciazy i szybko minely mi zale ze los tak mnie urządzil a jej podarowal trzecie dziecko.MonaLiza lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kurcze,nie moglam spac w nocy...chyba za duzo emocji miedzy jednà a drugą wizytą a jeszcze z niecierpliwoscià czekalam na wyniki bety kolezanki ktora podchodzila do IUI gdzie chodzimy do jednego lekarza w klinice..po negatywnej becie w 9dpo wczoraj 14dpo beta wysoka
bardzo cieszylam sie jej szczesciem
Bianka4 lubi tę wiadomość
-
Elaria haha pytam sie psiapsiolek czy mowi sie nasiadówka/nasiadowa czy posiadówka/posiadówa bo mnie zaciekawilas a one: posiadowka
nie wiem skąd wzięłam słowo: nasiadówka... to raczej moj twór, a nie słowo używane w moich rejonach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 08:30
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
witam!
ja dzis zatestowałam i jedna kreskaokresu nie mam ale test juz chyba powinien wyjsc jak inseminacja 14,12 ? przy pierwszej test wyszedł w dniu spodziewanej miesiaczki -robiłam facelle z rosmana i nie wiem -ciagle mam nadzieje -progesteron tez mialam wysoki 6 dni po owulce
lutke biore-nie wiem czy odstawic? totalny dołek na sylwestra-wyc mi sie chce
-
Niebieskaa wrote:Elaria haha pytam sie psiapsiolek czy mowi sie nasiadówka/nasiadowa czy posiadówka/posiadówa bo mnie zaciekawilas a one: posiadowka
nie wiem skąd wzięłam słowo: nasiadówka... to raczej moj twór, a nie słowo używane w moich rejonach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:18
-
jatoszka wrote:witam!
ja dzis zatestowałam i jedna kreskaokresu nie mam ale test juz chyba powinien wyjsc jak inseminacja 14,12 ? przy pierwszej test wyszedł w dniu spodziewanej miesiaczki -robiłam facelle z rosmana i nie wiem -ciagle mam nadzieje -progesteron tez mialam wysoki 6 dni po owulce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:21
-
nick nieaktualnyjatoszka, dziś niby 15 dzień po inseminacji, więc coś powinno wyjść. Ja dokładnych statystyk nie znam, ale inseminacja ma średnią skuteczność. Mogę sobie wyobrazić Twój dół. Te wszystkie medyczne procedury, koszty, oczekiwanie, nadzieja i negatyw. Przykro mi
Jagna, dokładnie, nasiadówka to nazwa zabiegu medycznego.jatoszka lubi tę wiadomość
-
a u mnie chyba będzie wcześniejsza owulacja i to sporo wcześniejsza.
Bo wczoraj wieczorem jakaś niteczka krwi w śluzie a szyjka niby zamknięta, ale jakoś mokro, a dziś szyjka otwarta, raczej wysoko i miękka, wodnisto kremowy rzadki śluz z rozciągliwymi glutkami i również jakieś niteczki krwi.
No nic, wieczorem wizyta, niby tylko w sprawie wymazu, ale mam nadzieję zrobimy podgląd, zawsze lekarz brał mnie na usg
Mam dziś trochę spraw do załatwiania, miłego dnia babeczki12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Elaria wrote:jatoszka, dziś niby 15 dzień po inseminacji, więc coś powinno wyjść. Ja dokładnych statystyk nie znam, ale inseminacja ma średnią skuteczność. Mogę sobie wyobrazić Twój dół. Te wszystkie medyczne procedury, koszty, oczekiwanie, nadzieja i negatyw. Przykro mi
Jagna, dokładnie, nasiadówka to nazwa zabiegu medycznego. -
jatoszka wrote:witam!
-
Dziewczyny a ja wczoraj zrobiłam maleńki krczek do mojego szcześcia.. zapisałam sie do OA i 11 stycznia mam spotkanie... cieszę sie..
Justa87, promyczek 39, Mamaokruszka, Magda0048, Evita, MonaLiza lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
OliZet wrote:Dziewczyny wariuję... 2 stycznia mam wizyte u mojej lekarki... zrobiłam bete 22.12 - 1047, 24.12- 2352... Pozostaje mi jedynie czekać... Oby wszystko było ok. Pierwsza ciąża w październiku martwa... brak tętna... oby teraz było serduszko...
super betaOliZet lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Natikka123 wrote:Dziewczyny ale cudne fotki DJ i Zelusia
A jutro jeszcze wizyta Uli i kolejne zdjęcie mam nadzieję że się pojawi;-)
Ja nie paliłam i jestem wyczulona na zapach i nic tak nie wkurza jak idę w pracy do łazienki damskiej a tam odor fajek. Pozygac się idzie aż.
Ja tez nigdy nie palilam i nie trawie tego, a jak widze laske z dzieckiem albo w ciazy i pali to mi sie podnosi cisnienie na jej widok... !! to jakies nieporozumienie !! wiadomo nie kazdy oduczy sie palic jak palil ile lat ale zeby zatruwac dziecko i zeby inni musieli wdychac ten smród...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Jagna 75 wrote:Wow!toz to w kapciach mozna przejsc
No mozna moznai blisko i szybko
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny a ja wczoraj zrobiłam maleńki krczek do mojego szcześcia.. zapisałam sie do OA i 11 stycznia mam spotkanie... cieszę sie..
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Jagna - przy jednym jest napisane 19 dni, przy drugim 10, raczej krócej by było bo wiem, że jakieś badania co robiłam na początku roku to było podane bodajże 6-7 dni a wyniki były po 3 dniach
Wetuję strone laboratorium (planuje zrobić to w Alabie) no i mam zagwozdkę, bo zdawało mi się, że kiedyś chlamydia była w pakiecie razem z ureaplasmą i mycoplasmą, a teraz widze, że osobno.
Tylko ktoś mi powie czy to są te badania co powinnam zrobić?:
https://sklep.alablaboratoria.pl/badanie/8939/wykrywanie_dna_chlamydia_trachomatis_metoda_real_time-pcr_s79_
https://sklep.alablaboratoria.pl/badanie/10343/p_c_przeciw_mycoplasma_hominis_i_p_ureaplasma_urealyticum_igg_iga_igm_jakosciowo_
Bo nie chce się wkopać a pani w laboratorium może być niezbyt zorientowana w tym temacie i żeby mnie nie wkręciła w co.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016