Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaokruszka wrote:Zabrzmiało groźnie. Mów co on tam wymyślił27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Do tego tarczyca do wyregulowania i nie wiadomo czy dlatego ciaże obumarły bo mam tylko połówkę i musi w ciąży dużo pracować. . Ale nie jest powiedziane na 100 procent czy to powoduje obumarcie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Robiłam tsh po 2 poronieniu ale nie byłam nigdy u endokrynologa27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
I teraz tez zrobiłam i stwierdziłam ze pójdę bo już kilka dziewczyn mi pisało ze wyniki trochę dziwne są27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Tsh w ciazy w 8 tyg były 2.7 a 3 dni po obumarciu ciazy czyli w 10 tyg ale jeszcze nie wiedziałam że ciąża obumarła były 2.3 ft4 1,03 ft3 3,86 dużo dziewczyn pisało że ft4 mogę mieć za nisko .. dostałam lek o nazwie Letrox 50 .. czy któraś miała ten lek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 21:52
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyJa mam Euthyrox, to to samo. Ważne, żeby brać na czczo i odczekać minimum 30 min ze śniadaniem. W ciąży mam takie mdłości na czczo (dochodzące do wymiotów na pusty żołądek, jak nic szybko nie zjem), że staram się brać ten lek w nocy, jak wstaję na siku.
Ja dziś byłam u diabetologa i po niemal 2 miesiącach diety cukrzycowej przyszedł czas na insulinę. Na razie malutka dawka, 4 jednostki i tylko na noc, bo właśnie na czczo mam za wysokie cukry. Tak, że do kłucia clexanem po brzuchu doszło kłucie insuliną po udach, na szczęście igła, jak włos i krótsza nawet niż od clexane, nie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 23:14
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulko - no mogłoby być lepiej, fakt, ale jak widać i tak nieźle sobie radziła Twoja połówka tarczycy, grunt, że wiesz o tym i żeby teraz to opanować
Elaria - jednak się nie obyło bez insuliny jak widać, ale może to i dobrze, że lekarz nie olewa sprawy. Tak piszesz o tym kłuciu, to sobie myślę, jak to będzie wyglądać jak będę musiała zacząć kłuć się ClexanemPewnie będzie soczyste koooooorwa na początku haha, a może i nie, bo mam jakiś taki przymus patrzenia jak mi gdzieś igłę wbijają, czy to do pobrania krwi czy cokolwiek innego
Annak - przeczytałaś moją wiadomość?
Nie było u nas 3 godziny trochę ponad prądu w nocy, myślałam, że piec zdechnie i trzeba będzie rozpalać (z podajnikiem, na ekogroszek). Przygasł trochę, ale dał radę, porządny płomień już był jak pojechałam zajrzeć (20 minut po włączeniu prądu).
Ktoś mi powie czemu hmm 5 dzień już mam szyjkę jakoś w górze, jest raczej na pewno otwarta i cały czas mam taki niemal całkiem wodnisty śluz, gdzieś nie bądź jakby ktoś odrobinę kremu dał, lekko białawe widać, ale to ledwo co, no woda prawie, jednego dnia był trochę rozciągliwy, ale tak to na paluchu praktycznie nic nie widać, równie dobrze oliwką mogłabym posmarować, mokre i świeci się i tylePewnie znowu coś się pochrzaniło
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
czarnulka24 wrote:Byłam na usg .. Okazało się że mam tylko jedna połówkę tarczycy .. że tak się urodziłam
ehh mojej koleżance ginekolog kiedyś powiedział, że ma dwie macice, z czego jedna jest 'nieużyteczna'... szok.
a u mnie ciągle trwają badania, które nic nie wykazująto chyba jeszcze gorzej, bo nie wiadomo jak działać.
-
Dzień dobry
Wczoraj mnie wsiorbało, shopping, kawkowanie , potrzebowałam trochę wyjść z domu do ludzi na ploty ..
i boli mnie gardło i mam katar wrr...
czarnulka nieźle.. pewnie doznałaś szokuale nie martw się są dziewczyny które żyją bez tarczycy w ogóle.. i mają się dobrze
robisz badania na przeciwciała?
Elaria ale fajny pomysł z tym braniem tabletki w nocy .. mnie też rano męczą mdłości i ciężko mi odczekać te 30min chyba spróbuję
FabianCyprian
Tymuś