WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna, jutro będę nerwowo zaglądać po wieści z Twojej wizyty! Niech DJ nas już nie straszy!

No i uśmiechnęłam się na myśl, że kupisz kosz bez wiedzy męża. Na pewno nie zauważy, że przybył mebel w domu :P Nie, no wiem, chodzi o postawienie go przed faktem dokonanym. Pamiętam, że choć nasz kosz kosztował ledwie koło 100, to w tamtym czasie było to dla nas naprawdę dużo i sporo musiałam męża namawiać, aż machnął ręką i powiedział "No jak uważasz, skoro to potrzebne to kup"... pewnie miało mnie to zniechęcić.

• roma Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Koteczko, to dopiero testy owu. Ale pracujemy z intensywnie z mężem nad tym, żebym mogła Wam tu wrzucić za dwa tygodnie takie same tylko ciążowe. No dobra, dwa tygodnie nie wytrzymam bo ja z tych narwanych, ale za jakieś 11 dni jak najbardziej :-D

Koteczka82 lubi tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • roma Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I oby ta Twoja pomyłka to było proroctwo kochana ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 20:15

KammaMarra lubi tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc

• Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amen.
    Zanim się zorientowałam to kliknełam wyślij,a potem usuń. oby to była dobra wróżba czego Ci z całego serduszka życzę i trzymam kciuki &&&&

roma, KammaMarra lubią tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos koszy Mojzesza i kolysek to wlasnie zrobilam swietny deal, nie obylo sie bez targowania. Kupilam nowa kolyske babybjørn za pol ceny od babeczki z sasiedniego miasta. Sprzedaje nowa bo, jak to bywa nierzadko u Norwegow, miala wiecej takich sprzetow. Takze dylemat sie rozwiazal. Tak jak wtedy udalo mi sie upolowac pake ciuszkow, tak teraz nowiutka kolyske za polowe ceny:D

Elaria, roma, KammaMarra, Evita lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • roma Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I git Niebieska, niech służy Mariance :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 22:02

Niebieskaa, KammaMarra lubią tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska, to są najcudowniejsze kołyski pod słońcem. Marzę o takiej :) ale może odezwę się do Ciebie to mi załatwisz od jakiejś sąsiadki :) kiedyś...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 22:13

Niebieskaa, KammaMarra, Evita lubią tę wiadomość

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • roma Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko, myślę o Tobie cały czas. Jak się dziś czujesz? Czekam na wieści z wizyty.

25.05.2010 Aniołek 9 tc

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagienko...my rowniez jestesmy z Wami ;* zazerkne pozniej jak sie macie.
    Zpozdrawiam cala reszte;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 06:56

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Coconue Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,

Pytałyście co u nas slychac.
    Jak widzicie na suwaczku u nas już jest koncoweczka. 38 tydzien, a to oznacza ze w kazdej chwili moge jechac na porodowke.
    Od jakiegos miesiaca jest mi juz dosyc ciezko, czuje sie wielka chodzaca kulka, ale nie moge narzekac. Ani dnia nie spedzilam w szpitalu i mam nadzieje ze wyladuje tam juz tylko na porodowce. Z rzeczy ktore przytrafily mi sie w ciazy takie ktore mi mocno daly znac to zespol ciesni nadgarstka. Nie spodziewalam sie ze w ciazy moim najwiekszym problemem beda dretwienia, mrowienie w dloniach, teraz nie jestem w stanie lapac roznych rzeczy, bo nie mam czucia. Ale to da sie przyzyc.

Teraz juz faktycznie czekamy az Amelka sie urodzi. Boje sie porodu, boje sie tego co bedzie potem...ale mam nadzieje ze jakos sie to wszystko pouklada. Podsylam Wam fotke jaka jestem wielka.

38tydzien.jpg

Kochane. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, o kazdej z Was mysle bardzo bardzo cieplutko. Staraczki badzcie wytrwale, mam nadzieje ze juz w krotce zobaczycie dwie kreski i bedziecie mialy cudowne 9 miesiacy ciazy.
    Ciezaroweczki, wiem ze boicie sie rozmawiac o porodach, wyprawkach itp, ale z wlasnego doswiadczenia... gromadzcie wyprawke w 2 trymestrze, potem jest juz ciezko i sie zwyczajnie nie chce jezdzic po sklepach.

CALUJĘ WAS BARDZO BARDZO CIEPLUTKO I POZDRAWIAM

Dorola31, Alisa, Elaria, Gaduaaa, Niebieskaa, Jacqueline, MonaLiza, Evita, promyczek 39, Magdzia88 lubią tę wiadomość

Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć :)))

Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna czekamy na wieści po wizycie

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna, jak sie czujesz?

Coco, jak nowy dom? Udało się wszystko skończyć?
    Co do wyprawki, to ja poczekam do 3 trym. Boję sie zapeszac. Mase rzeczy mam po corce, a w sklepach jest drogo i slaby wybor, wiec wole przez internet.

• Justa87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero odpalilam net...A tu Jagusia takie rzeczy...oby wszystko.bylo.dobrze,zreszta mysle ze niedzie ok a to nic takiego.
    Ja dzis drugi test zrobilam i sa dwie krechy:)jutro bete zrobie jak wroce z wojazy.

Genshirin, Evita, promyczek 39, Elaria, Elmo13, Asia87 lubią tę wiadomość

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • bergamotka Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coconue, przyłączam się do atmosfery oczekiwania- razem robiłysmy test ciążowy i oto mamy 38 tydzień i niedowierzanie, że to już. U mnie cc, ale mam czekać aż coś się zacznie. A ponieważ szpital wybraliśmy 22 km od nas, to mąż nie wyłącza telefonu nawet na sali sądowej w trakcie rozpraw, co jest najlepszym dowodem na to jak podgrzewam tę atmosferę oczekiwania.
    Rok temu zostałam mama Aniołka i od tej pory Was czytam, więc dobrze znam, za każdą trzymam kciuki. Jagna, ja w tym roku kończę 44 lata- też miałam kiepskie wyniki Pappa, a wynik amniopunkcji był w porządku. Będzie i u Ciebie. Pozdrawiam was wszystkie.

iv092n0akv1jf8zt.png

dqprru1dqew2759v.png
  • sy__la Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna, ja również oczekuję z niecierpliwością na jakąś wiadomosc od Ciebie! Mam nadzieję, że plamienia i bóle brzucha ustaly.

Coconue, juz niedługo bedziesz tulic swoje Maleństwo w ramionach- to jest takie cudowne. Ja sie nie moge tego momentu doczekac, ale czekam cierpliwie bo wiem że przyjdzie pora i na mnie i na kazda z Was!

A ja siedzę na krzywej cukrowej i jeszcze mi zostalo 20 min do pomiaru po 1 h. Powiem szczerze, ze nie bylo tragedii ze smakiem, nawet bez cytryny, ale wlalam cytrynke i wypilam, choc teraz mam zgage i mi sie lekko odbija. Mam nadzieje, ze dam rade :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 08:23

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie.Bylam rano na badaniach bo we czwartek mam wizyte na nfz,dzis jade do kliniki.Jeszcze plamie ale to takie dziwne bo w kolorze toffi,moze uplawy albo co...jest tego mniej niz wczoraj ale jest.Brzuch na razie odpuscil choc lekkie pobolewanie czuje ale ogólnie mój brzuch ciazowy dziwnie czuje,jakbym tam miala cos ponadrywane,az trudno opisac bo poprostu ten brzuch jest inny w podbrzuszu niz zawsze.Zobacze co mi tam gin powie.
    Dziekuje ze o mnie pamietacie ale nie martwcie się,musi byc dobrze.

Coco jaka slodka baryłka,az miło popatrzec.Z pewnoscią jest ci juz bardzo ciezko wiec zycze niebawem lekkiego porodu.Czekamy juz na pierwsze fotki.

Bergamotka równiez i tobie zycze lekkiego porodu,przynajmniej zero komplikacji i obys szybko doszla do siebie po cc.Dziękuje za slowa otuchy,kazde usg bedzie jeszcze bardziej utwierdzalo mnie w przekonaniu ze moje dziecko jest zdrowe..do amnio mam az trzy wizyty z usg wiec zanim dojdzie do zabiegu bede go naprawde pewna.

promyczek 39 lubi tę wiadomość

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sy_la przezylam to dwa tygodnie temu,straszne nie bylo ale ja nie lubie takich slodkosci,tez mi sie ciągle odbijalo he he.
    Ale i tak wolalabym codziennie badac te krzywą byleby tylko z dzieckiem bylo ok

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa raz jeszcze sie ciesze,bede jutro wyczekiwac na twoją bete,powinna byc juz spora

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • MonaLiza Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa87 wrote:
    Dopiero odpalilam net...A tu Jagusia takie rzeczy...oby wszystko.bylo.dobrze,zreszta mysle ze niedzie ok a to nic takiego.
    Ja dzis drugi test zrobilam i sa dwie krechy:)jutro bete zrobie jak wroce z wojazy.
    Justa gratulacje :) ale nie tak sie umawialysmy, Ty mialas byc czwarta w tym roku a ja trzecia ;) Ustapie miejsca, moge byc za Ciebie czwarta ;)

uwo99n73lnbybmmo.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga trzymaj sie na pewno wszystko bedzie dobrze :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
‹‹ 1680 1681 1682 1683 1684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ