Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagna, jutro będę nerwowo zaglądać po wieści z Twojej wizyty! Niech DJ nas już nie straszy!
No i uśmiechnęłam się na myśl, że kupisz kosz bez wiedzy męża. Na pewno nie zauważy, że przybył mebel w domuNie, no wiem, chodzi o postawienie go przed faktem dokonanym. Pamiętam, że choć nasz kosz kosztował ledwie koło 100, to w tamtym czasie było to dla nas naprawdę dużo i sporo musiałam męża namawiać, aż machnął ręką i powiedział "No jak uważasz, skoro to potrzebne to kup"... pewnie miało mnie to zniechęcić.
-
Och Koteczko, to dopiero testy owu. Ale pracujemy z intensywnie z mężem nad tym, żebym mogła Wam tu wrzucić za dwa tygodnie takie same tylko ciążowe. No dobra, dwa tygodnie nie wytrzymam bo ja z tych narwanych, ale za jakieś 11 dni jak najbardziej
Koteczka82 lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
I oby ta Twoja pomyłka to było proroctwo kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 20:15
KammaMarra lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Amen.
Zanim się zorientowałam to kliknełam wyślij,a potem usuń. oby to była dobra wróżba czego Ci z całego serduszka życzę i trzymam kciuki &&&&roma, KammaMarra lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
A propos koszy Mojzesza i kolysek to wlasnie zrobilam swietny deal, nie obylo sie bez targowania. Kupilam nowa kolyske babybjørn za pol ceny od babeczki z sasiedniego miasta. Sprzedaje nowa bo, jak to bywa nierzadko u Norwegow, miala wiecej takich sprzetow. Takze dylemat sie rozwiazal. Tak jak wtedy udalo mi sie upolowac pake ciuszkow, tak teraz nowiutka kolyske za polowe ceny:D
Elaria, roma, KammaMarra, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
I git Niebieska, niech służy Mariance
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 22:02
Niebieskaa, KammaMarra lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Niebieska, to są najcudowniejsze kołyski pod słońcem. Marzę o takiej
ale może odezwę się do Ciebie to mi załatwisz od jakiejś sąsiadki
kiedyś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 22:13
Niebieskaa, KammaMarra, Evita lubią tę wiadomość
-
Jagienko, myślę o Tobie cały czas. Jak się dziś czujesz? Czekam na wieści z wizyty.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Kochane,
Pytałyście co u nas slychac.
Jak widzicie na suwaczku u nas już jest koncoweczka. 38 tydzien, a to oznacza ze w kazdej chwili moge jechac na porodowke.
Od jakiegos miesiaca jest mi juz dosyc ciezko, czuje sie wielka chodzaca kulka, ale nie moge narzekac. Ani dnia nie spedzilam w szpitalu i mam nadzieje ze wyladuje tam juz tylko na porodowce. Z rzeczy ktore przytrafily mi sie w ciazy takie ktore mi mocno daly znac to zespol ciesni nadgarstka. Nie spodziewalam sie ze w ciazy moim najwiekszym problemem beda dretwienia, mrowienie w dloniach, teraz nie jestem w stanie lapac roznych rzeczy, bo nie mam czucia. Ale to da sie przyzyc.
Teraz juz faktycznie czekamy az Amelka sie urodzi. Boje sie porodu, boje sie tego co bedzie potem...ale mam nadzieje ze jakos sie to wszystko pouklada. Podsylam Wam fotke jaka jestem wielka.
Kochane. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, o kazdej z Was mysle bardzo bardzo cieplutko. Staraczki badzcie wytrwale, mam nadzieje ze juz w krotce zobaczycie dwie kreski i bedziecie mialy cudowne 9 miesiacy ciazy.
Ciezaroweczki, wiem ze boicie sie rozmawiac o porodach, wyprawkach itp, ale z wlasnego doswiadczenia... gromadzcie wyprawke w 2 trymestrze, potem jest juz ciezko i sie zwyczajnie nie chce jezdzic po sklepach.
CALUJĘ WAS BARDZO BARDZO CIEPLUTKO I POZDRAWIAM
Dorola31, Alisa, Elaria, Gaduaaa, Niebieskaa, Jacqueline, MonaLiza, Evita, promyczek 39, Magdzia88 lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero odpalilam net...A tu Jagusia takie rzeczy...oby wszystko.bylo.dobrze,zreszta mysle ze niedzie ok a to nic takiego.
Ja dzis drugi test zrobilam i sa dwie krechy:)jutro bete zrobie jak wroce z wojazy.Genshirin, Evita, promyczek 39, Elaria, Elmo13, Asia87 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Coconue, przyłączam się do atmosfery oczekiwania- razem robiłysmy test ciążowy i oto mamy 38 tydzień i niedowierzanie, że to już. U mnie cc, ale mam czekać aż coś się zacznie. A ponieważ szpital wybraliśmy 22 km od nas, to mąż nie wyłącza telefonu nawet na sali sądowej w trakcie rozpraw, co jest najlepszym dowodem na to jak podgrzewam tę atmosferę oczekiwania.
Rok temu zostałam mama Aniołka i od tej pory Was czytam, więc dobrze znam, za każdą trzymam kciuki. Jagna, ja w tym roku kończę 44 lata- też miałam kiepskie wyniki Pappa, a wynik amniopunkcji był w porządku. Będzie i u Ciebie. Pozdrawiam was wszystkie.
-
Jagna, ja również oczekuję z niecierpliwością na jakąś wiadomosc od Ciebie! Mam nadzieję, że plamienia i bóle brzucha ustaly.
Coconue, juz niedługo bedziesz tulic swoje Maleństwo w ramionach- to jest takie cudowne. Ja sie nie moge tego momentu doczekac, ale czekam cierpliwie bo wiem że przyjdzie pora i na mnie i na kazda z Was!
A ja siedzę na krzywej cukrowej i jeszcze mi zostalo 20 min do pomiaru po 1 h. Powiem szczerze, ze nie bylo tragedii ze smakiem, nawet bez cytryny, ale wlalam cytrynke i wypilam, choc teraz mam zgage i mi sie lekko odbija. Mam nadzieje, ze dam radeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 08:23
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Witam sie.Bylam rano na badaniach bo we czwartek mam wizyte na nfz,dzis jade do kliniki.Jeszcze plamie ale to takie dziwne bo w kolorze toffi,moze uplawy albo co...jest tego mniej niz wczoraj ale jest.Brzuch na razie odpuscil choc lekkie pobolewanie czuje ale ogólnie mój brzuch ciazowy dziwnie czuje,jakbym tam miala cos ponadrywane,az trudno opisac bo poprostu ten brzuch jest inny w podbrzuszu niz zawsze.Zobacze co mi tam gin powie.
Dziekuje ze o mnie pamietacie ale nie martwcie się,musi byc dobrze.
Coco jaka slodka baryłka,az miło popatrzec.Z pewnoscią jest ci juz bardzo ciezko wiec zycze niebawem lekkiego porodu.Czekamy juz na pierwsze fotki.
Bergamotka równiez i tobie zycze lekkiego porodu,przynajmniej zero komplikacji i obys szybko doszla do siebie po cc.Dziękuje za slowa otuchy,kazde usg bedzie jeszcze bardziej utwierdzalo mnie w przekonaniu ze moje dziecko jest zdrowe..do amnio mam az trzy wizyty z usg wiec zanim dojdzie do zabiegu bede go naprawde pewna.promyczek 39 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Justa87 wrote:Dopiero odpalilam net...A tu Jagusia takie rzeczy...oby wszystko.bylo.dobrze,zreszta mysle ze niedzie ok a to nic takiego.
Ja dzis drugi test zrobilam i sa dwie krechy:)jutro bete zrobie jak wroce z wojazy.ale nie tak sie umawialysmy, Ty mialas byc czwarta w tym roku a ja trzecia
Ustapie miejsca, moge byc za Ciebie czwarta