Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Adorka,
Cudownie...
Cuda, cuda....!
Nawet nie wiecie jaką nadzieję to daje nam, czekającym i starającym się!
Martynko,
Ściskam Cię i wszystkie moje pozytywne myśli wysyłam do Ciebie.
Byle dotrwać do jutra. I kolejny etap już będzie zaliczony.
Każdy dzień przybliża Was do celu.
Trzymam mocno kciuki. Mam dobre przeczucia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:49
Martynka30, adora lubią tę wiadomość
-
Martynko - wierzę, mocno wierzę , że tym razem Bóg wynagrodzi Ci Twoje cierpienie i z dzidzią będzie wszystko dobrze :*
Adora tak jak pisze annak, dzięki Tobie mamy nadzieję, widzac jakie figle płata nam nasz organizm
Bombelku - cudne kształtyMartynka30, adora lubią tę wiadomość
-
Bomblica,
Ty chyba nick musisz zmienić, bo ten brzucho to już nie jest bąbelek tylko coś o wiele większego
Ale czad!
Martynko,
Wiesz co...
Bardzo, bardzo... wiesz co!
O której masz wizytę?
Coconue,
Bardzo mi przykro, że spotkało Cię znów to nieszczęście...
Kojarzę Cię z fioletowej strony, z sierpniówek.
Naprawdę bardzo mi przykro...
Zostaniesz tu z nami? To jest magiczny wątek. Tu się ciąże rozmnażają. I cudowna atmosfera panuje. To jedna z tych dobrych stron smutnej sytuacji, którą przeżyła każda z nas.
Zapraszamy!Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam kochane za wsparcie, pozytywne myślenie i ciepłe myśli.
Dokładnie nie wiem o której, mój gin jest na emeryturze i powiedział, że jak mąż wróci z pracy to mam zadzwonić i się umówimy na konkretną godzinę.
Pewnie na wieczór ja jeździłam tak 16-17. to i może teraz będzie nam kazał tak przyjechać.
Boję sięMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynko,
Ja też jestem z Tobą myślami!
Wiem, co czujesz i że się denerwujesz.
Ale musi być dobrze i będzie!
Jeszcze parę godzin przed Tobą, jeśli tylko to Ci pomaga, to pisz tu do nas!Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Kochane moje, ja już po wizycie. Boże jaka ja jestem szczęśliwa. Cudziątko ma się dobrze ma prawie 4cm ( dokładnie 38,9mm) i serducho mocne, biło 178bpm. Tak się wierciło, kręciło, że lekarz miał problem żeby je zmierzyć. Machało rączkami do nas, nóżkami. Nie dotrwałam nigdy tego momentu, na sam koniec o mały włos nie zaczęłam płakać, łzy mi poleciały w samochodzie.
blondyna5555, madziara0080, adora, kkkaaarrr, malika89, annak, maggda, Jacqueline, inessa lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Witaj Gretta
Pytanie co prawda nie było do mnie, ale wydaje mi się, że my z Bomblicą jedziemy na jednym wózku
U mnie było tak, że kontrolę po zabiegu mialam 2 razy (pierwsza 2 tyg po, a nastepna 4tyg), wizyty u innych lekarzy, jeden i drugi byli zgodni, że wszystko wygląda dobrze i po pierwszej @ możemy próbować. Tak też zrobiliśmy i się udalo
Życzę owocnych starańGreetta lubi tę wiadomość
-
blondyna5555 wrote:Widzisz Martynko a tak się bałas, piszę tak spokojnie a sama jutro będę panikować.
Cudownie Martynko gratuluję bobaska
Blondynka u Ciebie też będzie dobrze, trzymam kciuki.
Lekarz mnie pocieszył, że za 2 tyg mdłości powinny ustąpićMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Maaaartynko! Cieszę się razem z Tobą! Duży maluch, obstawiam ,że to będzie dorodny chłopak
Ps. Od dziś nie smutamy, nie marudzimy Od dziś cieszymy się stanem błogosławionymMartynka30 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Martynka30 wrote:Kochane moje, ja już po wizycie. Boże jaka ja jestem szczęśliwa. Cudziątko ma się dobrze ma prawie 4cm ( dokładnie 38,9mm) i serducho mocne, biło 178bpm. Tak się wierciło, kręciło, że lekarz miał problem żeby je zmierzyć. Machało rączkami do nas, nóżkami. Nie dotrwałam nigdy tego momentu, na sam koniec o mały włos nie zaczęłam płakać, łzy mi poleciały w samochodzie.
Martynko,
Cudownie, cuuudooownieee!!
Wiedziałam!
To na znak serducha Twojego maleństwa:
Nie masz pojęcia, jak się cieszę. Cały dzień tu myślę o Tobie.
Teraz już musi być dobrze!! Jak masz ochotę to sobie popłacz ze szczęścia, a co!
Blondynko,
Jeszcze tylko jeden dzień i będziemy tu jutro tak samo świętować z Tobą!
Ściskam mocno!Martynka30, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
Witaj Greetta,
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty... Wszystkie tutaj doskonale Cię rozumiemy
Zapraszamy na stałe na nasz szczęśliwy wątek, a na pewno bardzo szybko znowu będziesz w ciąży
Jak widać na przykładzie koleżanek świętujących serduszka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 16:27
Martynka30, Greetta lubią tę wiadomość