Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynko mi tez tak mówili, a mdlilo mnie znacznie dluzej a womity do teraz sie zdarzają
Blondyna nie panikuj będzie dobrze
Greetta w sumie Maggi juz odpowiedziała ja miałam jedną kontrolę 2tyg po poronieniu i akurat miałam owulację, ale tą musiałam odpuścić. Zaszłam w ciążę po pierwszej miesiączce po poronieniu
Myślę że wszystko zależy od organizmu, jak szybko wróci do normy. Ważne żeby beta wyzerowała i żebyś Ty psychicznie byla gotowa na kolejne staraniaMartynka30, Greetta lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
malika89 wrote:Maaaartynko! Cieszę się razem z Tobą! Duży maluch, obstawiam ,że to będzie dorodny chłopak
Ps. Od dziś nie smutamy, nie marudzimy Od dziś cieszymy się stanem błogosławionym
Malika dla mnie obojętne co, aby zdrowo rosło
Kochane dziękuję Wam każdej z osobna za wsparcie, dobre słowo, wiarę i modlitwęmalika89 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Bomblica wrote:Martynko mi tez tak mówili, a mdlilo mnie znacznie dluzej a womity do teraz sie zdarzają
Trzeba być przygotowanym na wszystkoMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Przedstawiam Wam po raz pierwszy Cudziątko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbad585ae9eb.jpgmaggda, Bomblica, malika89, kkkaaarrr, madziara0080, Jacqueline, Kadabra, blondyna5555, Coconue, osa, adora, inessa, Greetta lubią tę wiadomość
annak wrote:O rany!
Martynka,
Niesamowite, na tym etapie już takiego ludzika masz?!
Czad! No to chyba duże i silne dziecię się szykuje
To chyba po mamusi bo mama urodziła się duża i ważyła chyba 3900
Aniu ważne, żeby rósł i był zdrowy.
Kochane tyle czasu nie mogłam zajść w ciążę, powiem Wam warto było czekać na ten Cud
Bóg ma wobec nas plan i daje mam wtedy kiedy najmniej się tego spodziewamy.
Trzymam kciuki i modlę się za każdą z WasWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:59
inessa lubi tę wiadomość
Martynka Cudne foto
Bardzo się cieszę, że z Twoim maluchem wszystko dobrze Musi być dobrze
A ja mam jakąś załamke, znów wydaje mi się że się nie udało czekam na @...
Podjęłam również decyzję o zmianie lekarza. Niby ten do którego chodzę jest chwalony, wielu kobietom pomógł zajść w ciążę, jednak ja mam jakieś obawy co do niego. Dostałam namiary na innego, może ten wzbudzi moje zaufanie.
-
Madziara, kkkaarrr coś Wam napiszę, wiem jakie to jest trudne, bo wiele razy i ja byłam na Waszym miejscu. Bolało mnie to, że nie mogę zajść w ciążę, bałam się, że znów nie będę mogła donosić.
W październiku kiedy straciłam wiarę we wszystko, stał się Cud, nie spodziewałam się tego zupełnie, wczoraj jak pierwszy raz w życiu zobaczyłam jak moje dziecko się rusza, macha rączkami to powiedziałam sobie warto było czekać
Dziewczyny polecam Wam do picia Inofem, wielu dziewczynom pomógł zajść w ciążę, ja też go piłam tego cyklu i żel conceive plus jak macie problem ze śluzem.
Trzymam za Was kciukiCoconue, kkkaaarrr, madziara0080 lubią tę wiadomość
Witam Was dziewczyny
Ja nie przespałam nocy, ciągle kręciłam się, wierciłam i nic, napewno przez to że dziś wizyta i tym że się denerwuje nie mogłam spać
Ciężko u mnie, przynajmniej raz dziennie wymiotuje, mdłości nadal męczą i do tego doszła zgaga -
Martynko, zdrowy, duży maluch - super.
Madziara, kkkaaarrr, proszę się tutaj nie załamywać.
Greetta, Coconue, bardzo mi przykro z powodu Waszych strat, trzymajcie się
Mamusie pozostałe - dużo zdrówka dla Was, dla staraczek - dwóch kreseczek dla Was
Ja to ostatnio żyję od USG do USG, od badania krwi do badania krwi, czekam na koniec pierwszego trymestru (jeszcze miesiąc niecały), może wtedy trochę spokojniejsza będę.
Nawet mój lekarz mi zwrócił uwagę, że inne mamy przychodzą wesołe, a po mnie widać, że pełna obaw jestem przed każdym badaniem, ale rozumie, więc sadza mnie na fotel szybko, sprawdza najpierw czy serducho bije, żeby mnie uspokoić, a później dokładniejsze badania robi. Dobry człowiek.adora, Greetta lubią tę wiadomość
-
Blondyna,
Już niedługo, jeszcze tylko parę godzin do wizyty!
Trzymaj się, kochana. Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze i dziś wieczorem będziemy świętować Twoje dobre wiadomości, tak jak wczoraj martynkowe.
A womity i zgaga... no niestety takie uroki noszenia malucha w brzuchu. Jeszcze tylko 7 miesięcy, a potem będą inne przyjemności -
Gratulacje dla wszystkich Dziewczyn, które po cięzkich chwilach dostały nagrodę w postaci zdrowej ciąży i Dzidziusia:-) To bardzo budujące, że można tu znależć takie wpisy, Dziewczyny podnosicie na duchu, dodajecie odwagi i wiary,że wszystko będzie dobrze!
Pozdrawiam i życzę zdrowia i powodzenia! ( mi też bardzo potrzebne:-))[*] 20.11.2015 -
Chyba mnie wieczorem Kruszka kopnęła! śmieszne takie jakby... Hmm.. Puste puknięcie w brzuchu, nie wiem jak to opisać ale bardzo delikatne. Juz prawie zasypiałam a tu takie coś
madziara0080, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
anusiakt wrote:Gratulacje dla wszystkich Dziewczyn, które po cięzkich chwilach dostały nagrodę w postaci zdrowej ciąży i Dzidziusia:-) To bardzo budujące, że można tu znależć takie wpisy, Dziewczyny podnosicie na duchu, dodajecie odwagi i wiary,że wszystko będzie dobrze!
Pozdrawiam i życzę zdrowia i powodzenia! ( mi też bardzo potrzebne:-))
anusia,
To zostań tutaj z nami!
W grupie zawsze raźniej Szczególnie, że - jak piszesz - też Ci potrzebne powodzenie.
Kojarzę Cię z wątku o wysokim anty TPO. Ja mam bardzo wysokie przeciwciała anty TG (222 przy normie do 115).
Tu sobie wspólnie siedzimy, radzimy, dzielimy się doświadczeniami i kolejno zachodzimy w ciążę. Na pewno Tobie też się uda!