Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje inessa<3 bardzo przydatne sa te informacje mam nadzieje, ze moja ginka wypisze mi takie skierowanie i dlugo nie bede musiala czekac
inessa lubi tę wiadomość
[*] 7 t.c- wrzesien 2014, [*] 9 t.c- luty 2015 [*]
``Życie choć piękne tak kruche jest...`` -
Cześć dziewczynki:) Widzę już piękne brzuszki - SUUUUPEER:) Witaj Malinka1991 - tak mi przykro, że powiększyłaś nasze grono:( nie mniej jednak fajnie, że dzielisz sie z nami swoimi uczuciami. Ja jestem tutaj bardzo krótko, wiec jestem jeszcze taki świeżak, ale też jestem mamą 2 Aniołków:( Trzymaj się i bądź silna. Pamiętaj, że dużo zależy od tego co jet w naszych główkach:)
-
Maluska2009 dziekuje staram sie trzymac choc to nie jest takie łatwe. Ale dzięki wsparciu meża i waszych radach i cieplych słowach mam nadzieję, że w koncu bedzie hapy end. Pozdrawiam i również trzymaj sie cieplutko[*] 7 t.c- wrzesien 2014, [*] 9 t.c- luty 2015 [*]
``Życie choć piękne tak kruche jest...`` -
nick nieaktualnyHej kochane
Martynko nie martw sie zobacz ja walczyłam tzn jeszcze co nie co mnie trzyma ponad 2 tyg z przeziebieniem i jest wszystko ok tylko bierz cos na to a jak kilka dni nie minie idz do lekarza rodzinnego. Ja skonczyłam na antybiotyku i ginka dzis powiedziała,ze dobrze bo antybiotyk nie jest taki zły w takiej sytuacji nawet dobrze bo nie wda sie infekcja Maluszkowi!!!
Pamietam o Was kochane
A ja niedawno wrociłam z wizyty z Maluszkiem jest wszystko dobrze
mam duzo odpoczywac bo z moimi chorobami i po stratach musze uwazac na nas!!!!
No i znamy płec dziecka
bedziemy miec synka
wkleje zdjecia ale przepraszam moja komorka słabo je robi wrwrwrwr!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e2f79f1f92a.jpg
a tu widac,ze jest to synek tam jest strzałka skierowana ( na dole nózka )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f63931cc4fa.jpgkehlana_miyu, Martynka30, maggda, madziara0080, Jacqueline, malika89, blondyna5555, Bomblica, Kadabra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekuje
Martynko mi lekarka poleciła na gardło gencjane 2% abym kilka kropli na łyzeczke wkropiła i wlala tak jak np pije sie wódke z kieliszka aby jak najgłebiej doleciała mi pomogło ale juz byłam porzadnie zaziebiona i choroba zeszła nizej. Polecam jest to naturalne leczenie. -
Każda kobieta inaczej znosi infekcję w ciąży. Im później ona się pojawi, tym mniejsze zagrożenie dla Maluszka, jednak jakieś jest, tylko trzeba pozytywnie myśleć i kurować naturalnymi metodami.
Niestety mi to nie pomogło, bo moje poronienie prawdopodobnie było wynikiem przeziębienia. Kilka dni po owulacji (dokładnie nie wiem kiedy ją miałam bo przestałam mierzyć wszystko po 3 nieudanym cyklu a w 5 zaszłam) miałam okropny katar, jakaś infekcja wirusowa mnie dopadła, co prawda chodziłam do pracy i trwała tylko 4 dni, bo leczyłam intensywnie i naturalnie tzn. dużo witaminy C, czosnek, jakieś ziołowe tabletki na zatoki no i pod koniec choroby wzięłam Solpadeine na migrenę, bo nie mogłam wytrzymać. Przed Solpadeiną zrobiłam test na wszelki, ale było widocznie za wcześnie żeby wykrył ciążę bo był negatywny, a musiałam już w niej byłam.
Przez wirusa prawdopodobnie mój zarodek czy blastocysta nie zagnieździła się prawidłowo, albo może się zagnieździła tylko później źle się rozwijała czy jak... a może miała wady genetyczne...
Nie wiem w każdym bądź razie już teraz się nie zamartwiam, co mogło być przyczyną, bo bym oszalała..
Mocno wierzę w Wasze dzieciątka i trzymam kciuki, aby wszystko było w porządkuMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Inessko - gratulacje synka Jakie już duże Maleństwo
inessa, Martynka30 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Martynko - wykuruj się, będzie dobrze Ja pamiętam z Olą miałam infekcję gardła, a w sumie to zapalenie krtani, bodajże w 5 miesiącu to brałam pare dni Efferalgan w tabletkach musujący, ale nie pamiętam jaki dokładnie, domowe sposoby średnio działały. Przeszło po paru dniach Nie stresuj się na zapas
Martynka30 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Inessko gratuluję synka
Jak cudownie juz pomału każda z nas będzie wiedziała jaka płeć będzie to tylko kwestia czasu
Jeszcze trochę i naszym największym problemem będzie jakie imię wybraćinessa lubi tę wiadomość
-
Witam Was Kochane w 18 tygodniu, a co za tym idzie w 5 m-cu ciąży. Nie odzywam sie ostatnio, bo nie chce marudzić, a znowu jestem sponiewierana strachem o mojego maluszka byle do wizyty w poniedziałek
Myślę o Was cały czas i zastanawiam się co u Was. Trzymam kciuki za Was wszystkie
Mamuśki a jak tam imiona wymyślone już? -
Ja czekam z niecierpliwością za wizytą którą mam we wtorek, będę miała robione tez prenatalne badania. Trochę się obawiam wydatków, ale może uda mi się dostać skierowanie od ginekologa wtedy bym nic nie płaciła, no ale jak powie że nie da rady no cóż będę musiała zapłacić.
Mąż niedługo wraca z pracy i zabiera mnie na kolacje imieninowąKadabra lubi tę wiadomość