Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wrote:Jagna, pięknie ci z brzuszkiem!
Niebieska, zazdroszczę ukończonych przegotowań, ja w proszku, wszystko w sferze wizualizacji.
A moja Misia ma anginę, właśnie wróciłyśmy od pediatry. Mam nadzieję, że nic mi nie sprzeda.Elaria lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Hejka Wam...
fajne brzuszki macie dziewczyny
mnie nadal męczy katar przez co kijowo się czuję.. dziś trochę byłam w pracy.. pogoda nie sprzyja.. buu
i uwaga, śniło mi się, że... urodziłam syna.. i we śnie wcale nie byłam zaskoczona.. także zobaczymy czy sny się sprawdzająhehe
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa oj współczuję kataru, wredny nie chce się od czepić ;( kochana co za sen hehe fajnie , może akurat się sprawdzi .. wracaj do zdrowia
ruda9215 hmm , kurczę z tymi plamieniami , dobrze , że piszesz ,że na razie ustały oby już nie wróciły. Leż i odpoczywaj
promyczek39 wracaj kochana do zdrowia , oby ten wirus nie był groźny i szybciutko ci przeszło;)kuruj się ;*
Natikka123 oj z tym pęcherzem jakiś uparciuch .. biedna ;( nie da ci spokoju .. a mocz badałaś ?
Jagna75 ooo ale piękny brzusio ;)może mi się uda kiedyś doczekać takiego brzusia
Szczęśliwa Mamusia twój brzuszek też śliczny
Elaria życzę zdrówka dla Twojej córeczki , niech wraca do zdrowia , uważaj żebyś się nie zaraziła ;*Gaduaaa, promyczek 39, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny zdrowka dla was i waszych maluchow
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
W pracy nie moglam wytrzymac z bolu brzucha, az mi sie plakac chcialo. O 18 mam wizyte u gina zobaczymy skad ten bol. Staram sie byc dobrej mysli, ale lek jest.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Monika trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&&&.
Elaria zdrowia dla córci! Mój synek już zdrowieje. Ale niezły zbieg okoliczności mój synek jest MichałElaria lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dla wszystkich Michaś i Michasiów, innych dzieciaczków i ich mam - duuużo zdrowia!
Bo widzę, że jakaś fala choróbsk znowu nadciągnęła.
Precz, Ty zimo!Elaria, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
Monika czekamy na wieści.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Juz jestem po. Wszystko dobrze. Widzialam jak sie rusza. Od razu mialam badania prenatalne i tez wszystko dobrze. Mam tylozgiecie macicy. Moze wiecie co to znaczy? Dostalam tez dupho... to jakis lek na podtrzymanie i tych boli nie bedzie.
Elaria, promyczek 39, Dynka, Genshirin, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monia ciesze sie bardzo!ile Twoja fasola juz ma ze prenatalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 19:43
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Dziewczyny pisze tutaj bo sprawa pilna a tu frekwencja największa. Mam stan podgorqczkowy przez cały dzień (w środę był zabieg lyzeczkowania) biorę przypisany antybiotyk wczoraj dodatkowo ibuprom. Nie krwawie, delikatne beżowe plamienie ale minimalne i ból szyjki macicy
Takie klucie mocne. Lekarz? Czy przeczekać?Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Uli ile dokładnie tej temperatury masz? Myślę że jeśli tylko ok 37 i masz antybiotyk nic Cię nie boli to możesz chwilę poczekać.
Monika tyłozgięcie to ułożenie macicy z odchyleniem od pionu ciała w kierunku kręgosłupa. Macica jest jakby wygięta do tyłu. To częste ja też tak mam, moja mama i bratowa. Ten ból to może być stawianie się macicy. Jesteś w takim momencie kiedy macica zaczyna się podnosić żeby móc się dalej powiększać i to może boleć.
Jeśli dostałaś duphaston to jest to środek podtrzymujący ciążę.
Cieszę się że wszystko dobrzeMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Monika1357 wrote:Juz jestem po. Wszystko dobrze. Widzialam jak sie rusza. Od razu mialam badania prenatalne i tez wszystko dobrze. Mam tylozgiecie macicy. Moze wiecie co to znaczy? Dostalam tez dupho... to jakis lek na podtrzymanie i tych boli nie bedzie.
Ciesze sie ze wszystko jest dobrzeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️