Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulli88 wrote:Dziewczyny pisze tutaj bo sprawa pilna a tu frekwencja największa. Mam stan podgorqczkowy przez cały dzień (w środę był zabieg lyzeczkowania) biorę przypisany antybiotyk wczoraj dodatkowo ibuprom. Nie krwawie, delikatne beżowe plamienie ale minimalne i ból szyjki macicy
Takie klucie mocne. Lekarz? Czy przeczekać?
Mysle ze skonsultuj to z lekarzem.. A moze cie choroba jakas lapie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ulli - jak pojedziesz to na pewno się uspokoisz. Ja po zabiegu miałam prawie tydzień 37 stopni, ale nie przekraczała temperatura tego progu. Przyznam, że po zabiegu czułam się bardzo dobrze. Nic mi nie dolegało fizycznie i nie krwawiłam nie licząc dnia zabiegu i tej pierwszej nocy po. Jak w środę miałam zabieg to w niedziele zaczęły się takie mocne bóle (skurcze jak w czasie okresu), że nie mogłam się ruszać, a bez tabletek przeciwbólowych nie mogłam normalnie funkcjonować. Po 3 dniach wszystko przeszło, ale tydzień po zabiegu w czwartek i tak poszłam na kontrolę. Na szczęście wszystko było ok, nawet mój lekarz pochwalił, że zabieg wykonano bardzo dobrze. Więc z własnego doświadczenia wiem, że najlepiej uspokaja opinia lekarza. Więc możesz zadzwonić do swojego, opisać sytuację i wtedy ustalicie wizytę.Listopad 2016 - 2 Aniołki 8tc
Grudzień 2017 - Zdrowy Chłopiec
Wiosna 2019 - Mąż po chemioterapii
Marzec 2021 - Puste jajo -
Monika1357 wrote:Juz jestem po. Wszystko dobrze. Widzialam jak sie rusza. Od razu mialam badania prenatalne i tez wszystko dobrze. Mam tylozgiecie macicy. Moze wiecie co to znaczy? Dostalam tez dupho... to jakis lek na podtrzymanie i tych boli nie bedzie.
Cieszę się, że wszystko dobrzePamiętam jak tydzień po moim zabiegu koleżanka miała mieć pierwsze prenatalne i strasznie się martwiła bo pierwszą ciąże straciła, a do tego wiedziała o mojej sytuacji co ją dodatkowo stresowało. A dzisiaj już wie, że będzie mieć syna i zaczyna zbierać ciuszki dla chłopczyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:22
Listopad 2016 - 2 Aniołki 8tc
Dokładnie 37,5 mój lekarz jest teraz na pogodowce, dzwoniłam ale w rejestracji powiedzieli ze na chwilę obecną nieuchwytny. Podjadę na oddział i się spytam o co chodzi bo aż mnie w pół zgina. Poprzednim razem takich przebojów nie mialamNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli88 wrote:Dokładnie 37,5 mój lekarz jest teraz na pogodowce, dzwoniłam ale w rejestracji powiedzieli ze na chwilę obecną nieuchwytny. Podjadę na oddział i się spytam o co chodzi bo aż mnie w pół zgina. Poprzednim razem takich przebojów nie mialam
Mam nadzieję, że to takie bóle jak u mnie bez żadnej przyczyny i miną. Daj znać jak już będziesz coś wiedzieć. Trzymaj się, jesteśmy z Tobą.Listopad 2016 - 2 Aniołki 8tc
W takiej sytuacji to jedź koniecznie.
Ja mam teraz 37,5 ale chyba bardziej od infekcji którą sprzedał mi synekboli mnie gardło i nos mam zatkany.
Dzisiaj znów mocniej ze mnie leci i takie jakby kłaczki. Zobaczymy co będzie jutro. W poniedziałek do doktor na kontrolę. Już chcę żeby było po wszystkim.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Uli ja przy ostatnim zabiegu miałam 37,1-37,4 prawie przez kilka dni po, 2 razy na dobę mierzyli w szpitalu i położna mówiła, ze to jeszcze od ciąży, ze hormony jeszcze nie opadły i jest podwyższona temperatura, minelo niecaly tydzień po zabiegu. Ale nie miałam żadnych innych objawów, jakichś dziwnych bóli, gdyby cos takiego bylo miałam zgłosić sie na IP.
Daj znać później.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:41
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Monika - no to super wieści z wizyty
Pewnie po prostu boli bo rośnie, ehh, ale stres jest. Trzymaj się i gratulacje w ogóle
-
Koteczka82 wrote:Monika trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&&&.
Elaria zdrowia dla córci! Mój synek już zdrowieje. Ale niezły zbieg okoliczności mój synek jest Michał
Elaria, dla córci też zdrówka. Angina paskudna sprawa.. Mam nadzieję, że mała Cię nie zarazi.
Śmiesznie, bo mój mąż też Michał i też choryWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 21:15
Koteczka82, Elaria lubią tę wiadomość
-
Ulli mam nadzieje ze to nic powaznego,ale jesli mocno boli i gorączka to trzeba to sprawdzic.
Monika ciesze sie ze jest wszystko ok,oby tak dalej do przodu.
Poza tym ja tu ządam wirusków ale tylko ciazowych,bez anginy i grypy,zdrówka kochane dla was i waszych dzieciaczków..i MichalaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 21:46
Antoś IVF,Julisia natural
-
Zycze tutaj kazdej takiego stanu
http://static.pokazywarka.pl/w/1/z/4401d79f7513373f6f7af769de8c91af_orig.jpgnadziejaaaaa, Magdzia88, Jacqueline, Monika1357, Natikka123, Genshirin, Szczęśliwa Mamusia, Koteczka82, Gaduaaa, Aga22, Evita, sylvuś lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Monika - to ja łapię
Wczoraj nawet moja mama zapytała się mnie czy coś planujemy w tym roku...
Dzwonie do szwagierki na skype a ta się pyta czy może jakieś nowiny chcemy przekazać, hahaha...
Dzwoniłam wczoraj do mojego lekarza zapytać się o histeroskopię, poważnie myślę o tym czy jakich zrostów nie ma po cc i może przez to ciąża obumiera, czy w ogóle robią ten zabieg u nas w szpitalu, nawet odpłatnie, skubany na urlopie, ale jeszcze dwa dni tylko, więc w poniedziałek znowu zadzwonięMonika1357 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj już nie pisałam bo późno wróciłam z badań. Pani doktor, która była na oddziale zbadali mnie na fotelu, stwierdziła ze widać nadzerke i macica jest bardzo tkliwa. Po badaniu usg było widać jamę macicy z czymś widocznym powiedziała że "ma nadzieję że to są skrzepy" kiedy nacisnelismy na nią pytając się a co innego to może być powiedziała że nie chce przesadzać i straszyć bo zaraz w internecie zacznę szukać. Antybiotyk kazała zwiększyć do 2 dawek dziennie i w poniedziałek rano pojawić się na oddziale żeby inny lekarz powtórzył usg. (1 zdjęcie z jakimś opisem zostawiła w gabinecie, drugie bez opisu dała dla mnie) po badaniu troszkę zaplamilam, ale spodziewałam się że będzie tego więcej. Mój doktor w nocy napisał smsa że dzisiaj się że mną skontaktuje. Może uda mu się wykonać dodatkowe usg przed poniedzialkiem bo ma o niebo lepsze usg i będzie w stanie ocenić co się dzieje. Cholernie boję się jakichś komplikacjiNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzień dobry...
Ulii współczuję takich ciężkich przeżyć i trzymam kciuki żeby nie było komplikacji i żebyś szybko doszła do siebie..
Ja dziewczyny umieram.. Cała noc bolała mnie głowa, nos totalnie zwkorkowany, oczy lzawia.. Dawno taka chora nie bylam;( herbata z cytryna i imbirem już nie pomaga
FabianCyprian
Tymuś