Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska jak widze Twoj suwaczek to jestem w szoku. To juz tak blisko. Pozytywnie zazdroszcze i zdalam sobie sprawe, ze nim sie obejzymy to Chrupka bedzie na swiecie. Tak bardzo sie ciesze.
Skrzacie teraz przewiduje dla Ciebie taki scenariusz. Dostalas awans, glowny stres z pracy poszedl i Ty teraz skupisz sie na pracy. Moze nawet sobie pomyslisz, ze na kilka miesiecy sobie odpuscicie starania bo bedziesz chciala sie wdrozyc w nowe stanowisko. A tu z zaskoczenia przyjdzie ciaza, bedzie bez zadnych komplikacji i za 9 miesiecy bedziesz miala malego Skrzacika w domu i najwazniejsze stanowisko w swoim zyciu:) Tego Ci zycze. Powodzenia.Niebieskaa, Evita, skrzat1988 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Jagna koniecznie musisz nam opowowiedzec ta historie
Koteczka jak się dziś czujesz?
Niebieskaa już prawie końcówka ciąży też bym tak chciała ehh..
Dziewczyny jak tam samopoczucie? Ja się coś budzę nocami masakra .jeszcze ta opryszczka mi dokucza boli:(
2 aniołki [*] ❤ -
Aga22 wrote:Jagna koniecznie musisz nam opowowiedzec ta historie
Koteczka jak się dziś czujesz?
Niebieskaa już prawie końcówka ciąży też bym tak chciała ehh..
Dziewczyny jak tam samopoczucie? Ja się coś budzę nocami masakra .jeszcze ta opryszczka mi dokucza boli:(Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Koteczka82 jak dziś sytuacja? USG kontrolnie rano robią, prawda? Oby było już po.
Za dużo tu się dzieje i człowiek nie nadąża czytać.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Witaj Karma, fajnie że dołączyłaś do naszego grona
Powiesz nam coś o sobie?
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Hej dziewczyny ja po usg niestety nie udało się i uparciuch dalej siedzi w środku. Czekam na decyzję lekarza co dalej.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Good morning
Skrzacie no kurde extra !! na prawdę świetna sprawahihi należało się
promyczku jak mama? coś wiadomo? już po ekg?
Karma witamy na pokładzie
Słuchajcie.. ostatnio nie wiele pisałam, bo jakoś tak.. o. chyba choroba mnie też mocno przeczołgała.. i jeszcze czołga.. fuck to już ponad tydzień... w każdym razie.. dziś ja proszę o kciuki... R. idzie z CV do biura , podjął decyzję o zmianie pracy... więc błagam o kciuki żeby się udało !
i ja.. idę do pracy heh... bynajmniej spróbuje... jest to dla mnie ważne o tyle że potrzebuję umowę , żeby móc później iść na macierzyński.. a mam już trochę wypracowane na umowie w Irl, składki poodprowadzane więc mi się należy.. a do tego muszę być zatrudniona.. i chcę spróbować.. do polskiej restauracji nasz znajomy chcę mnie wziąć tylko na soboty i niedziele na około 7 godz... i porobić wszystkiego po trochu.. pod okiem kuzynki która wie o ciąży i mówiła że cięższe prace bierze na siebie także mam się nie obawiać dźwigania itp.. no a jak nie dam rady to trudno... ale chcę spróbować i wiem że muszęnie cierpię siedzieć w domu.. i nie chcę też na czarno pracować.. czuje się na ten moment na siłach i dobrze
także jak się uda to od przyszłego weekendu zaczynam i tu też proszę o kciuki, żeby poszedł mi na rękę na umowie i żebym miała wystarczające siłyFabianCyprian
Tymuś
-
Aga22 wrote:Justa tak slysze np u poloznej idealnie slychac a ten co mam Angelsounds tak w miare..Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Gaduaaa No to powodzenia Wam obojgu życzę! Trzymam kciuki, będzie dobrze
Koteczko Kurcze, rozstać się z Tobą nie chce uparciuch... może jeszcze lekarze poczekają i uda się oczyścić naturalnie.
A ja wczoraj dzwoniłam do swojego gina, bo powtórzona beta oczywiście wyszła ujemna i... powiedział, że mam dalej czekać na @. Jeśli nie przyjdzie do wtorku (a to już będzie 37dc!) to poda mi leki na wywołanie... ehh... czy to możliwe, że Bromergon mi tak namieszał? Co może być nie tak?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
pamietam o Was i sle moje wsparcie dla kazdej z WAS mimo,ze juz mało sie udzielam
Gabrys skonczył 8 miesiecy i powiem,ze bardzo duzo czasu nam zajmuje opieka nad Nim zwłaszcza,ze mało spi. Chce sie z Wami podzielic wiadomoscia ktorej strasznie sie boje po moich przejsciach,ze dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ciazowy !!!!
Powiem tak nie mielismy juz nadziei bo cykle po ciazy bardzo sie rozjechały i zaczeły bardzo sie skracac i myslałam,ze juz idzie do mnie Pani na M !!! do tego nie mielismy sił na serduchowanie i w tym cyklu z 3 razy tylko było a jednak!!!
Sam test u mnie to sam poczatek walki powiem,ze strasznie sie boje czy bedzie wszystko dobrze,czy to nie biochemiczna,czy nie poronie a zarazem cieszymy sie,biore leki a reszte zostawiam Bogu !!!!!
Prosze choc o troszke wsparcia.
Sle buziaki i dobrego dnia zyczeM@linka, promyczek 39, Niebieskaa, roma, Mamaokruszka, ana167, Aga22, jatoszka, Elaria, Kamilka, Haana, Jacqueline, sy__la, Koteczka82, Kadabra, Szczęśliwa Mamusia, Asia87, Evita, Genshirin, Dorola31, Ikarzyca, Gaduaaa, Monika1357, Magdzia88, Elmo13, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Wow, ide dzisiaj na usg do szpitala:) w srode bylam u poloznej, ktora mnie skierowala ze wzgledu na mniejszy przyrost brzucha i na informacje od prywatnego gina (gin wiele lat pracowal w tym szpitalu i wszyscy go znaja) ktory kazal monitorowac mala ze wzgledu na mniejszy przyrost, a tu nagle dzwonia do mnie ze szpitala, ze zapraszaja dzisiaj na usg.
Jestem w szoku..kazde takie pozytywne dzialanie sluzby zdrowia w No bardzo pozytywnie mnie zaskakuje. Nie pomyslalam ze jak skierowanie zostanie wyslane w srode to nagle w piatek zadzwonia do mnie z zaproszeniem na usg.
Czarnulko, jest nadzieja w norweskiej sluzbie zdrowia!inessa, Koteczka82, Szczęśliwa Mamusia, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
inessa wrote:Hej kochane
pamietam o Was i sle moje wsparcie dla kazdej z WAS mimo,ze juz mało sie udzielam
Gabrys skonczył 8 miesiecy i powiem,ze bardzo duzo czasu nam zajmuje opieka nad Nim zwłaszcza,ze mało spi. Chce sie z Wami podzielic wiadomoscia ktorej strasznie sie boje po moich przejsciach,ze dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ciazowy !!!!
Powiem tak nie mielismy juz nadziei bo cykle po ciazy bardzo sie rozjechały i zaczeły bardzo sie skracac i myslałam,ze juz idzie do mnie Pani na M !!! do tego nie mielismy sił na serduchowanie i w tym cyklu z 3 razy tylko było a jednak!!!
Sam test u mnie to sam poczatek walki powiem,ze strasznie sie boje czy bedzie wszystko dobrze,czy to nie biochemiczna,czy nie poronie a zarazem cieszymy sie,biore leki a reszte zostawiam Bogu !!!!!
Prosze choc o troszke wsparcia.
Sle buziaki i dobrego dnia zycze
Ozeszzz! Inesskooooo! Gabrys jest dla mnie przykladem prawdziwego cudu i Twoja historia zawsze mnie wspierala w trudnych chwilach i dzisiaj przychodzisz z takimi wiesciami!!!!
no az mam lzy w oczach!!!! C-U-D-O-W-N-I-E!!! cala soba trzymam kciuki, zeby ta podroz trwala 9 miesiecy i jeszcze dluzej:*
inessa, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ineska! Fantastyczna wiadomość! Będę za Was mocno zaciskać kciuki!
Malinka! Dojrzałam Twojego lika pod postem Ineski. Wzywam Cię do raportu kochanaczekamy na wieści.
inessa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy