WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska jak widze Twoj suwaczek to jestem w szoku. To juz tak blisko. Pozytywnie zazdroszcze i zdalam sobie sprawe, ze nim sie obejzymy to Chrupka bedzie na swiecie. Tak bardzo sie ciesze.

Skrzacie teraz przewiduje dla Ciebie taki scenariusz. Dostalas awans, glowny stres z pracy poszedl i Ty teraz skupisz sie na pracy. Moze nawet sobie pomyslisz, ze na kilka miesiecy sobie odpuscicie starania bo bedziesz chciala sie wdrozyc w nowe stanowisko. A tu z zaskoczenia przyjdzie ciaza, bedzie bez zadnych komplikacji i za 9 miesiecy bedziesz miala malego Skrzacika w domu i najwazniejsze stanowisko w swoim zyciu:) Tego Ci zycze. Powodzenia.

Niebieskaa, Evita, skrzat1988 lubią tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Aga22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagna koniecznie musisz nam opowowiedzec ta historie :)
    Koteczka jak się dziś czujesz?
    Niebieskaa już prawie końcówka ciąży też bym tak chciała ehh.. :/
    Dziewczyny jak tam samopoczucie? Ja się coś budzę nocami masakra .jeszcze ta opryszczka mi dokucza boli:(

w4sq3e3k51a95mi2.png

2 aniołki [*] ❤
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga22 wrote:
    Jagna koniecznie musisz nam opowowiedzec ta historie :)
    Koteczka jak się dziś czujesz?
    Niebieskaa już prawie końcówka ciąży też bym tak chciała ehh.. :/
    Dziewczyny jak tam samopoczucie? Ja się coś budzę nocami masakra .jeszcze ta opryszczka mi dokucza boli:(
    Aga Ty slyszysz juz detektorem dzidzie?

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczka82 jak dziś sytuacja? USG kontrolnie rano robią, prawda? Oby było już po.

Za dużo tu się dzieje i człowiek nie nadąża czytać. :D

Koteczka82 lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • roma Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Karma, fajnie że dołączyłaś do naszego grona :-) Powiesz nam coś o sobie?

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzacik boska wiadomosc :) czasem występuje w przyrodzie sprawieliwosc:)

Evita, skrzat1988 lubią tę wiadomość

2017r-IVF-wrzesień-nieudane
    2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja po usg niestety nie udało się i uparciuch dalej siedzi w środku. Czekam na decyzję lekarza co dalej.

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Good morning :)

Skrzacie no kurde extra !! na prawdę świetna sprawa ;) hihi należało się ^_^
    promyczku jak mama? coś wiadomo? już po ekg?
    Karma witamy na pokładzie :)

Słuchajcie.. ostatnio nie wiele pisałam, bo jakoś tak.. o. chyba choroba mnie też mocno przeczołgała.. i jeszcze czołga.. fuck to już ponad tydzień... w każdym razie.. dziś ja proszę o kciuki... R. idzie z CV do biura , podjął decyzję o zmianie pracy... więc błagam o kciuki żeby się udało ! :)
    i ja.. idę do pracy heh... bynajmniej spróbuje... jest to dla mnie ważne o tyle że potrzebuję umowę , żeby móc później iść na macierzyński.. a mam już trochę wypracowane na umowie w Irl, składki poodprowadzane więc mi się należy.. a do tego muszę być zatrudniona.. i chcę spróbować.. do polskiej restauracji nasz znajomy chcę mnie wziąć tylko na soboty i niedziele na około 7 godz... i porobić wszystkiego po trochu.. pod okiem kuzynki która wie o ciąży i mówiła że cięższe prace bierze na siebie także mam się nie obawiać dźwigania itp.. no a jak nie dam rady to trudno... ale chcę spróbować i wiem że muszę :) nie cierpię siedzieć w domu.. i nie chcę też na czarno pracować.. czuje się na ten moment na siłach i dobrze :)

także jak się uda to od przyszłego weekendu zaczynam i tu też proszę o kciuki, żeby poszedł mi na rękę na umowie i żebym miała wystarczające siły :)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadu to kciuki za prace:* Twojego i Twoja.
    mOjej mamie ekg wyszlo dobrze a dzis bedzie jakies inne badanie ,jakies na glowe
    Koteczko no to czekamy na decyzje lekarza

Gaduaaa lubi tę wiadomość

2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • Aga22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa tak slysze np u poloznej idealnie slychac a ten co mam Angelsounds tak w miare..

w4sq3e3k51a95mi2.png

2 aniołki [*] ❤
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga22 wrote:
    Justa tak slysze np u poloznej idealnie slychac a ten co mam Angelsounds tak w miare..
    Od którego tyg slyszakas w domu?

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • Evita Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczko przykro mi że to trwa tak długo.... Bądź dzielna! Przytulam <3

Koteczka82 lubi tę wiadomość

Evita

4 straty
    immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
  • nesairah Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa No to powodzenia Wam obojgu życzę! Trzymam kciuki, będzie dobrze :)

Koteczko Kurcze, rozstać się z Tobą nie chce uparciuch... może jeszcze lekarze poczekają i uda się oczyścić naturalnie.

A ja wczoraj dzwoniłam do swojego gina, bo powtórzona beta oczywiście wyszła ujemna i... powiedział, że mam dalej czekać na @. Jeśli nie przyjdzie do wtorku (a to już będzie 37dc!) to poda mi leki na wywołanie... ehh... czy to możliwe, że Bromergon mi tak namieszał? Co może być nie tak?

Gaduaaa lubi tę wiadomość

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane <3 pamietam o Was i sle moje wsparcie dla kazdej z WAS mimo,ze juz mało sie udzielam <3 <3 <3
    Gabrys skonczył 8 miesiecy i powiem,ze bardzo duzo czasu nam zajmuje opieka nad Nim zwłaszcza,ze mało spi. Chce sie z Wami podzielic wiadomoscia ktorej strasznie sie boje po moich przejsciach,ze dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ciazowy !!!!
    Powiem tak nie mielismy juz nadziei bo cykle po ciazy bardzo sie rozjechały i zaczeły bardzo sie skracac i myslałam,ze juz idzie do mnie Pani na M !!! do tego nie mielismy sił na serduchowanie i w tym cyklu z 3 razy tylko było a jednak!!!
    Sam test u mnie to sam poczatek walki powiem,ze strasznie sie boje czy bedzie wszystko dobrze,czy to nie biochemiczna,czy nie poronie a zarazem cieszymy sie,biore leki a reszte zostawiam Bogu !!!!!
    Prosze choc o troszke wsparcia.

Sle buziaki i dobrego dnia zycze <3

M@linka, promyczek 39, Niebieskaa, roma, Mamaokruszka, ana167, Aga22, jatoszka, Elaria, Kamilka, Haana, Jacqueline, sy__la, Koteczka82, Kadabra, Szczęśliwa Mamusia, Asia87, Evita, Genshirin, Dorola31, Ikarzyca, Gaduaaa, Monika1357, Magdzia88, Elmo13, sylvuś lubią tę wiadomość

• nesairah Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa WOW! 8 miesięcy po porodzie to szybko się udało :) Świetna wiadomość! :D Gratulacje. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

preg.png

2017 - 👦, 2021 - 👶

2016 - [*] 6tc 👼
    2019 - [*] 6tc 👼
    2022 - cb💔
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, ide dzisiaj na usg do szpitala:) w srode bylam u poloznej, ktora mnie skierowala ze wzgledu na mniejszy przyrost brzucha i na informacje od prywatnego gina (gin wiele lat pracowal w tym szpitalu i wszyscy go znaja) ktory kazal monitorowac mala ze wzgledu na mniejszy przyrost, a tu nagle dzwonia do mnie ze szpitala, ze zapraszaja dzisiaj na usg.

Jestem w szoku..kazde takie pozytywne dzialanie sluzby zdrowia w No bardzo pozytywnie mnie zaskakuje. Nie pomyslalam ze jak skierowanie zostanie wyslane w srode to nagle w piatek zadzwonia do mnie z zaproszeniem na usg.

Czarnulko, jest nadzieja w norweskiej sluzbie zdrowia!

inessa, Koteczka82, Szczęśliwa Mamusia, Evita lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane <3 pamietam o Was i sle moje wsparcie dla kazdej z WAS mimo,ze juz mało sie udzielam <3 <3 <3
    Gabrys skonczył 8 miesiecy i powiem,ze bardzo duzo czasu nam zajmuje opieka nad Nim zwłaszcza,ze mało spi. Chce sie z Wami podzielic wiadomoscia ktorej strasznie sie boje po moich przejsciach,ze dzisiaj wyszedł mi pozytywny test ciazowy !!!!
    Powiem tak nie mielismy juz nadziei bo cykle po ciazy bardzo sie rozjechały i zaczeły bardzo sie skracac i myslałam,ze juz idzie do mnie Pani na M !!! do tego nie mielismy sił na serduchowanie i w tym cyklu z 3 razy tylko było a jednak!!!
    Sam test u mnie to sam poczatek walki powiem,ze strasznie sie boje czy bedzie wszystko dobrze,czy to nie biochemiczna,czy nie poronie a zarazem cieszymy sie,biore leki a reszte zostawiam Bogu !!!!!
    Prosze choc o troszke wsparcia.

Sle buziaki i dobrego dnia zycze <3

Ozeszzz! Inesskooooo! Gabrys jest dla mnie przykladem prawdziwego cudu i Twoja historia zawsze mnie wspierala w trudnych chwilach i dzisiaj przychodzisz z takimi wiesciami!!!!

no az mam lzy w oczach!!!! C-U-D-O-W-N-I-E!!! cala soba trzymam kciuki, zeby ta podroz trwala 9 miesiecy i jeszcze dluzej:*

inessa, Evita lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • promyczek 39 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa gratuluje :! Toc to wiadomosc stulecia :** :)

Niebieskaa, inessa lubią tę wiadomość

2018r-naturalny Cud♥
    5b09h371owxjb82f.png
  • roma Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineska! Fantastyczna wiadomość! Będę za Was mocno zaciskać kciuki!

Malinka! Dojrzałam Twojego lika pod postem Ineski. Wzywam Cię do raportu kochana :-) czekamy na wieści.

inessa lubi tę wiadomość

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • Aga22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna od 13

w4sq3e3k51a95mi2.png

2 aniołki [*] ❤
‹‹ 1906 1907 1908 1909 1910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ