Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
Moja wizyta dopiero jutro
Dziś przyjechał tiul. Zobaczcie co mi z tego wyszło Pierwsze pompony w życiu:)
Tadaaam!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/38acceed34b0.jpgmadziara0080, gama, Bomblica lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
odebrałam wyniki hispat, ale jak można było przypuszczać chyba nic z teo nie wynika...
nie znam sie, jutro pokaze ginowi
"decidua necrotica (M - 28000)
obfite brunatne"
zna sie któras na tym lepiej?08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Malika ja aktualnie robię kule kawowe mam w planie stroiki wielkanocne. U mnie masowa produkcja odpada bo za dużo śpię xD potem robię obiad, potem mąż wraca z pracy, serial i chce mi sie znów spać
malika89 lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
A ja chcę już się lepiej czuć, tak bym chciała zająć się swoją pasją, rozpiera mnie, tylko niestety ciągle te odruchy wymiotne i zgaga tak męczą i nic nie pomaga
A moja pasja to kosmetyka, uwielbiam zajmować się i upiększac kobiety, są to narazie znajome i rodzina, ale kocham to, mam już zapisy mam w domu profesjonalny sprzęt kosmetyczny, teraz kupuje pomału profesjonalne kosmetyki do twarzy, wiadomo nie wszystko od razu bo to trochę kosztuje. Mówiłam ze jak poczuje się lepiej to zrobię im paznokcie, bo największy popyt na paznokcie no i mówiłam ze nie wcześniej niż w drugim trymestrze, bo w pierwszym to za duże ryzyko. Jestem z zawodu kosmetyczka ale nie praktykująca, niestety za duża konkurencja a za mały zarobek, ale.to.moja pasja i jest to dla praca dodatkowa -
Martynka30 wrote:Maggi dziękuję Ci za wsparcie
Nie wiem co bym bez Was zrobiła
Paula mi też test wyszedł wcześniej bo 22 dc a cykle mam 27-29dni, też się bałam, ale tak już jest, że jesteśmy po przejściach i strach ciągle zagląda nam w oczy. Pozostaje nam wierzyć, że będzie dobrze ( pomimo tego strachu) i wspierać się nawzajem, bo wiem po sobie, że razem jest łatwiejMama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Martynko co u Ciebie?
Blondyna gratuluję córeczki Imię wybrane?
Malika super Ci wyszły te pompony Ja znowu musze zamówić tiul, bo mialam na sesji jedną taką modelkę co mi rozbroiła kilka pomponówmalika89 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie jest wszystko dobrze Dzidzia jest duża i starsza niż na suwaczku 7,52 cm. Serduszko mocno bije.
Maleństwo strasznie ruchliwe, podskakiwało sobie, jest takie ruchliwe,że ginek miał problem, żeby zmierzyć mu tętno bo uciekało. A na sam początek zasłoniło sobie twarz rączkami
Jestem taka szczęśliwa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ed9ca5c1998.jpgMaggi-P, inessa, malika89, blondyna5555, madziara0080, Kadabra, Jacqueline, adora, Bomblica lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynko, świetne informacje
Od dziś nie chcę słyszeć, że się martwisz i jest ci smutno. Uszy do góryMartynka30, Bomblica lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Aradia*** wrote:Gratulacje Martynka! Dzidzius jest przeslodki
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze
Kochana wierzę, że będziesz na moim miejscu
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
pati85 wrote:Gratuluję Martynko, piękny dzidziuś
Też już bym chciała powtórnie zostać mamą
Kochana ja wierzę, że niedługo Bóg wynagrodzi Ci cierpienieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 i Blondyna5555 wielkie gratulacje Kochane!! Tak się cieszę, że u Was wszystko w porządku i dzieciaczki rosną duuuże )
Oby tak dalej, będę za Was trzymać kciuki :*
Ja czekam na owulacje... powinna się niebawem zjawić, nie wiem jak to jest w cyklu po poronieniu samoistnym, ale mam nadzieję, że będzie to cykl owulacyjny i ..... dołączę do grona dziewczyn tu obecnych, które już się cieszą swoim szczęściemMarysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]