Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Evitka czy cos mnie ominelo czy badalas ponownie bete? bo ja nie widze? w kazdym badz razie trzymam kciuki!
Nadzieja współczuje bo choroba najbliższych to ciężkie chwile, przeszlam tez z moim ojcem, bardzo to przezylam i do dzis nie umiem sie pogodzic ze juz go nie ma... Twojemu ojcu zycze zdrowka i szybkiego powrotu do zdrowia
Justa trzymam kciuki za USG. na pewno wszystko jest dobrzeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry
Choć zimny i pochmurny u mnie.
Dziewczynki ja dziś też poproszę o kciuki... Mam dziś wizytę na 16:00 i mam stresa - w poprzedniej ciąży właśnie w tym dniu miałam zabieg i tak mnie to wszystko jakoś dziś przytłacza.
Cały czas mam nadzieję, że jednak jest dobrze ale gdzieś tam z tyłu głowy towarzyszy mi ten lęk.
Ja oczywiście swoje kciuki zaciskam za Wasze wizyty, pozytywne wiadomości i duże rosnące jajka
Życzę Wam miłego i spokojnego dniaJusta87, Ikarzyca, Genshirin lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Jagna 75 wrote:Yoselin bylas u lekarza?Jak sie czujesz?
A ty kiedy procedura z AK?
bylam na nocy w pracy i bym znow padla, ledwo zylam, duszno mi bylo, slabo itp..kolezanka pobrala mi badania bo wezwala lekarza i czekam na wyniki.. tzn maz po mnie przyjechal i pojechalam do domu a oddzialowa ma do mnie dzwonic jak beda..
Odnosnie crio z AZ to nie wiem kiedy..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dorola31 wrote:Dzień dobry
Choć zimny i pochmurny u mnie.
Dziewczynki ja dziś też poproszę o kciuki... Mam dziś wizytę na 16:00 i mam stresa - w poprzedniej ciąży właśnie w tym dniu miałam zabieg i tak mnie to wszystko jakoś dziś przytłacza.
Cały czas mam nadzieję, że jednak jest dobrze ale gdzieś tam z tyłu głowy towarzyszy mi ten lęk.
Ja oczywiście swoje kciuki zaciskam za Wasze wizyty, pozytywne wiadomości i duże rosnące jajka
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia
kciuki zacisniete!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Kaczuszko a u Ciebie jak? Skończyły się plamienia?[/QUOTE]
Na chwilę obecną tak. Od wtorku nic nie zauważyłam. Zwiększamy lutke na 3x 50 i duphaston 2x1. Może jak będę na wizycie to dostanę recepte na 100 lutki.
Nadziejko życzę zdrowia dla Twojego taty.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Dziewczyny ja dzis rano wrocilam do domu, mialam nocke w pracy, zle sie znow czulam, slabo, duszno, kolezaka poleciala po lekarza, porobili mi badania, maz po mnie przyjechal i maja mi dac znac jak beda wyniki..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Evita wrote:Justa, Dorola kciuki zaciśnięte z całych sił. Dajcie proszę znać po wizytach.
Yoselyn powtórzyłam betę, był przyrost 166 %. Następna robię jutro, umieram że strachu.
aaaaa a jaki mialas wynik?pierwszy jakos 22 ... to kciuki zacisniete caly czas..
p.s jak wy to robicie ze nicki sa innego koloru albo pogrubione?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Justa, Dorola kciuki zaciśnięte.
Yoselyn daj znać jak będą wyniki. Mam nadzieję że to nic poważnego no chyba że ciąża.
Ja siedzę w poradni genetycznej i czekamy na wizytę. Doktor się spóźniła i jest dużo ludzi, jak się nie pośpieszy to mąż mi ucieknie bo już zaczyna marudzic że zmęczony. W sumie mu się nie dziwię bo po pracy jest.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Evita wrote:Pierwszy miałam 8 z hakiem potem 22 z hakiem, zobaczę co będzie w piątek. U mnie to dopiero 3 tydz i trochę.
aaano faktycznie..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Koteczka82 wrote:Justa, Dorola kciuki zaciśnięte.
Yoselyn daj znać jak będą wyniki. Mam nadzieję że to nic poważnego no chyba że ciąża.
Ja siedzę w poradni genetycznej i czekamy na wizytę. Doktor się spóźniła i jest dużo ludzi, jak się nie pośpieszy to mąż mi ucieknie bo już zaczyna marudzic że zmęczony. W sumie mu się nie dziwię bo po pracy jest.
mam nadzieje ze szybko doczekacie sie wizyty.. ale tak to jest na NFZ ze sie czeka i mnóstwo ludzi, ale wazne jaki bedzie efekt i jakie wam badania zleci..kciukiKoteczka82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Koteczka82 wrote:Nadzieja mocno przytulam i jestem z Tobą. Trzymaj się kochana!
Mam nadzieję że ostateczna diagnoza u twojego taty nie będzie tak zła jak pierwsza. Dużo zdrowia dla Taty a siły dla Ciebie.
Gadua jak synek? Zapowiada się kolejna ciężka noc czy jest lepiej?
Trzymam kciuki żebyś nie złapała od młodego.
ale jestem wykończona...
dziękuję,że pytaszFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Niestety dostał antybiotyk... nadal gorączkuje.. a do tego ma rozwolnienie.. dziś udało się przespać pół nocy...
ale jestem wykończona...
dziękuję,że pytasz
ZDROWKA zycze dla synka, a jak ty sie czujesz?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️