Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze tylko wynik progesteronu... Oby był dobry...
Jeszcze jestem w szoku patrząc na wynik bety...
Mam banana na twarzy
Pati - oczywiście przesyłam moc wiruskówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 14:19
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Aniu - boję się, ale cieszę przeogromnie jednocześnie Życzę Tobie żeby z odpowiednim przygotowaniem zobaczyła już niedługo i Ty upragnione II
Dziulka - pytałaś się o temperaturę Z ciekawości zmierzyłam i jest 37,1-37,2 pod pachą, a zazwyczaj mam maks. 36,7
Jadę na zebranie do córki. krótkie w sali dla całej grupy w sprawie tej cudownej reformy edukacji a Potem po ogólnym na sali jeszcze na dywanik do nauczycielki na chwilę bo chce osobno z każdym rodzicem chwile porozmawiać12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Niedługo Jacqueline będziesz musiała po 2 razy na zebrania latać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 15:07
Martynka30, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Jacqueline jeeeju kochana gratuluje z calego !!!!!! ))
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Kurczę jakoś tak czuję wewnętrzną radość z tej bety ale to nie moja hihhih może dlatego, że rodzi się we mnie nadzieja ale chyba nie tylko ja tak mam
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Jacqueline - superrrrr, tak się cieszę, betka mała, ale jak na ten dc to w porządku. Będzie dobrze, wierzę w to głęboko!!
Apropos temperaturki, to powiem Wam coś!
Od poronienia mierzę sobie temperaturę codziennie (możecie podejrzeć mój wykresik). Na początku w miarę wysoka, ale to chyba spowodowana tym że jeszcze miałam jakieś stężenie bety w krwi (dzień po poronieniu miałam już bete 151), więc jak spadła to tempka spadła i teraz wychodzi na to że mam owulację, bo wzrost JEST poza tym dziś rano zrobiłam test owulacyjny i wyszły OBYDWIE BARDZO CIEMNE :D
no więc zobaczymy pod koniec cyklu... mam nadzieję, że te dobre nowinki, o których piszecie i mnie niedługo spotkająJacqueline, Bomblica lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Czesc dziewczyny, bylam dzisiaj pierwszy raz po łyżeczkowaniu u lekarza. Okazalo sie, ze na usg widac prawdopodobnie skrzepy w macicy. Mam poczekac do kolejnej miesiaczki i jesli nadal beda to mi bedzie robil jakis maly zabieg zeby wylecialy.
Martwie sie, czy to napweno sa same skrzepy czy tez jakies resztki po zabiegu. Lekarz do konca pewien nie jest. Bardzo mnie to zmartwiło...
Czy ktoras z Was miala podobny problem?13.12.2015 Łyżeczkowanie w 8 tc. -
Wróciłam od lekarza i wszystko ok szyjka ok, łożysko z prawej strony. Na twardnienie macicy magnez w zwiększonej dawce. Krysztalami szczawianu w moczu mam się nie przejmować. Anemii nie ma
Moja Kruszyna ma juz 250gram, ale nie wiem ile cm bo zwinęła się w kuleczkę ciężko ją było pomierzyć bo strasznie się wierciła choć ja tego nie czułam. Ale lekarka powiedziała że jak juz zacznę czuć to nie będę miała spokoju, bo jest wyjątkowo ruchliwa. Serduszko super, przepływy ok. Dostałam tylko dwa zdjęcia. Malo co tam widać bo nie usiedzi w miejscu ta moja córa następna wizyta za miesiąc dopiero
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa17afcfdb55.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 20:47
Jacqueline, sy__la, blondyna5555, Martynka30, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Nooo sy__la, to my Ci chyba nie musimy mówić, czym Ty się masz w tych dniach zajmować!
Dzisiaj taki dobry dzień pełen super wiadomości. Szczęście wisi nad nami, więc... do roboty! -
Sheis,
Ja niestety nie pomogę, nie miałam czegoś takiego...
U mnie zawsze problem był taki, że po indukcji farmakologicznej nie wszystko się samo czyściło i zawsze potem musiałam mieć jeszcze zabieg.
Myślę, że bardzo prawdopodobne, że wszystko oczyści się u Ciebie po najbliższej @.
Możesz przypomnieć ile jesteś po zabiegu i czy już miałaś okres po niej? -
Annak to raczej po tatusiu matka teraz jest leń kanapowy śpiący min. 10h
Miałam zachciankę na kebaba.. I poszliśmy po ginie. Ale nie smakowało mi za bardzo. Teraz chce lody czekoladowe!!!córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
hehe... oj nie musicie nie musicie dziś męża z rana obudziłam, przed pracą... hihi
No właśnie, ostatnio same dobre wiadomości i mam nadzieję, że będzie ich więcej!
Bomblica - ale dzieciątko śliczne... najważniejsze, że zdrowo sobie rośnie i wszystkie parametry są OK
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Bomblica,
Przeczytałam w Twoim poście "po ginie" i pomyślałam o ginie alkoholu (od ginu z tonikiem ). I od razu taka myśl - czy ta matka zwariowała?!
Hihi, głodnemu zawsze chleb na myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 21:04
-
Sy_la ostatnio juz prawie jechał, ale jakoś mnie przekabacił a z tymi lodami to chce galkowe w wafelku!
Annak no o co Ty mnie posądzasz chodzi za mną likier kawowy ale cóż...córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie