Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam za Was ogromne kciuki żeby testy juz zaraz były pozytywne
Martynka moja imienniczko piękny masz ten brzuszek ja też taka chuda jak i Ty
pozdrawiam resztę dziewczyn i życzę dużo spokoju w dążeniu do celu, sobie też tego życzę bo ja dużo się denerwuje :pMartynka30 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Dzień dobry ciocie!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65b6b1e2ba2a.jpgMartynka30, palma, kkkaaarrr, bobo_frut, Jacqueline, osa, Żuczek, madziara0080, inessa, pati85, malika89, blondyna5555 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Drogie panie "niecierpliwe", proponuje potraktować dzisiejsze testy jako rozgrzewkę przed właściwym testowaniem
Mnie naturalnie też korci, aby zatestować wcześniej, ale jakoś już sprawdziłam na sobie, że jedna kreska to zawsze wielki smutek, potem znów nadzieja, no bo przecież @ jeszcze nie ma, a potem @ przychodzi i znów smutek. Nie testując ograniczam sobie jeden z tych smutków i dokładnie tym samą siebie przekonuję
Dziś (chyba?) 8dpo, póki co zachowuje spokój i nawet z powodzeniem udaje mi się myśleć o innych rzeczach. Kryzys pewnie będzie koło 12.
Martynka, Bomblica, piękne brzuszki. Mój w 26tc chyba był mniejszy od waszych, a też szczupła jestem. Jak się mała urodziła (miała 800g i ok 32cm) to nie mogłam uwierzyć jak ona się tam mieściła. Wszystko zależy od tego jak się dzidzia ułoży. -
nick nieaktualnyJa mam podobne podejście,żeby właśnie ograniczać ilość smutków,nawet testów nie mam w domu żadnych zapasowych.Co prawda u mnie starania zaczną się dopiero jakoś w marcu,ale nie będę na pewno testowala przed spodziewana @
Dzisiejsze "testowczynie" u Was jeszcze oczywiście szanse na ciążę są,więc nie załamywać się proszę. -
nick nieaktualny
-
Czyli rozumiem, że stan na dziś to 3:0?
Ale nic to, Dziewczynki, to dopiero jedna bitwa, a przed Wami cała wojna, hehe A tak właściwie to dopiero są przygotowania do bitwy, bo trochę za wcześnie testowałyście
Blondynko,
O której masz prenatalne?
Trzymam kciuki!
Maggi,
Dawno się nie odzywałaś.
Daj znać!
Ja już po porannym pobraniu krwi. Wyniki będą różnie, w zależności od badania. Część jutro, część nawet za ok. 10 dni. A USG wieczorem. -
nick nieaktualnyHej kochane
testujace nie poddawac sie i jeszcze poczekac tutaj jest szczesliwy watek wiec wierzymy i walczymy a i czekamy na same radosne wiadomosci
Pamietam o wizytujacych
Pamietam o badajacych sie
No i oczywiscie o juz oczekujacych
oraz o Mamusiach
piekne macie brzuszki
ja wklejam swój ale sama robiłam wiec moze nie jest jakos super ale jest cos widoczne
na zdjeciu widac nie tylko brzuszek ale i piersi z których mój maz jest dumny obecnie hyhyhy bo nigdy takich nie miałam hyhyhy
a ja wczoraj miałam ciezki dzien - masakrycznie mnie mdliło blee juz od ponad miesiac tak nie miałam.
Pozdrawiam kazda z Was kochane
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81b545911794.jpgmadziara0080, Martynka30, Bomblica, sy__la, malika89, blondyna5555, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Inessko, Martynko, Bombleku,
Wow!!
Wielkie ciążowe wow!!
Dopiero jak Wasze kształty widzę, to na dobre dociera do mnie, co tu się powyrabiałoinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati, ja biorę cały czas Inofem, już kolejny miesiąc z rzędu, zalecił mi lekarz, ale jak dotąd w ciążę nie zaszłam ;( Co prawda on ma wyregulować gospodarkę hormonalną itd, a u mnie niby z tymi sprawami wszystko ok, miesiączki też jak w zegarku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:52
-
Prrrrrr Szalone to sie pospieszylyscie z testowaniem Wiem, wiem jak to jest, tez nie moglam wytrzymać do terminu (nie)spodziewanej @ A dzisiaj zacżelam 20tc ależ ten czas leci...
Trzymam kciuki, zeby następne test pokazał każdej z Was po 2 krechy
Mamuśki piękne macie brzuszki
Annak nie odzywam się, bo dzieci mają ferie i wiesz jak jest cały czas jednak mysle o Tobie i Twoich dzisiejszych badaniach No i oczywiscie trzymam kciuki, żeby wyszły tak, ze za niecałe 2 tygodnie bedziesz nam o owulacji i staraniach pisała I dziekuję, że o mnie pamiętasz
Oska powodzenia na prenatalnych! Liczę na jakies fotki maluszka jak wrócisz
No a że dzisiaj Tłusty czwartek to słodkiego dnia Wam życzę Kochanepati85, inessa lubią tę wiadomość
-
Maggi,
Super, że wszystko dobrze u Ciebie!
Ja to w ogóle nie pamiętam, że są ferie. Tak to jest jak się dzieci nie ma. No i odkąd pracuję głównie z domu, to nie odczuwam też braku korków w takim okresie.
Dziękuję za kciuki!
Ja dziś niestety cierpię z powodu otaczających mnie zewsząd pączków... Niestety w związku z moją alergią na drożdże piekarskie, nie mogę zjeść pączucha. A szkooooda. Wciągnęłabym z chęcią... -
pati,
Podesłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, bo mam małą sprawę, a nie chcę tu całego wątku zasypywać wiadomościami, które nie wszystkie dziewczyny będą interesować