Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
HEJ KOCHANE
Czytam Was, ale czasami niestety nie nadążam
Pamiętam o każdej z Was i cieszę się, że jesteśmy tu razem, razem łatwiej
Ja dziś wieczorem byłam na wizycie u nowego ginekologa. Byłam tak zastresowana, że nawet obiadu nie jadłam
No więc tak, sprawdził moje wszystkie wyniki badań, które do tej pory robiłam i powiedział, że jest wszystko dobrze. Wyniki badań mojego męża również są ok.
Co do mojego obecnego cyklu.. dziś mam 24 dzień cyklu i pęcherzyk nadal jest i ma 2,54 cm. Doktor powiedział, że taki powinien być w 14 dniu, więc prawdopodobnie owulka się przesunie, albo pęcherzyk w ogóle nie pęknie. Powiedział, że śluzik jest, więc kazał nam dziś działać, mimo, że na zewnątrz śluz raczej kremowy.
Powiedział, że @ może się spóźnić lub nie przyjść w ogóle, ale co miał na myśli - nie wiem.
Dostałam już skierowanie od niego na HSG do szpitala, jakby @ jednak przylazł.
Powiedział, że nie mam się bać, bo on robi tak żeby nie bolało mam zabrać tylko dresik i kapcioszki
Jeśli drozność nie przyniesie rezultatów, to następnym badaniem bedzie test na wrogość śluzu, a na samym końcu stymulacja lekami.
Powiem Wam, że lekarz zrobił na mnie dobre wrażenie, grzeczny, sympatyczny, konkretny i do tego czterdziesto paro letni przystojniakinessa lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za testujące jutro, ale nie załamujcie się jak nic nie wyjdzie, bo może być za wcześnie,a pamiętajcie zasadę dopóki nie ma @ jest nadzieja
Wczoraj rano miałam robione badania tarczycy i cały ten pakiet, czekam za wynikami, mam nadzieję że nie będą aż tak kiepskie, nie brałam trzy tygodnie euthyrox, od dzisiaj znowu zaczęłam łykać te tabletki, jest ciężko, zdążyłam się od nich odzwyczaic, no ale cóż muszę dać radę, w końcu robie to dla córeczki, wszystko dla niej
-
annak wrote:A u mnie jutro dzień badań. Ostatnich, które mi zostały do zrobienia.
Też będzie dla mnie dzień prawdy...
(no, w 80%, bo na jeden wynik będę czekać pewnie ok. tygodnia)
blondyna trzymam kciuki za tę tarczycę.
Ja mam jutro prenatalne. Też się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 00:13
-
osa wrote:annak czekamy na wieści Wyniki poza tym jednym jutro już będziesz miała?
Dziękuję
Wyniki z USG (2 badani) będą od razu. Przynajmniej tak sądzę. A z krwi różnie. Część pewnie wieczorem, część chyba na drugi dzień, a część za około tydzień.
Ale kluczowe jest to USG i tu powinnam wszystko wiedzieć jutro.
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze testy!
Tylko pamiętajcie - bez stresu jak pojawi się jedna krecha, bo bardzo wcześnie testujecie! -
Blondyna, Annak, Osa - trzymam mocno kciuki za Wasze badania..
Madziara - jeszcze nic straconego w tym cyklu, działaj ile się da a nóż pęknie lada chwila i będą potrzebne zolnierzyki...
A teraz uwaga! Zrobiłam test, niestety dziś wcześniej wszystko u mnie się dzieje, bo do pracy na 6 muszę się stawić..... i........
Negatywny! Hehehe ... W sumie to wiedziałam, że za wcześnie ale myślałam że może jednak...
No nic, czekam tydzien i ponownie zrobię
A Wy jak tam Dziewczynki?osa, madziara0080 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
A my dziś wkraczamy w 15tydzień. Nie mogę uwierzyć,że zaszliśmy tak daleko
A to mój Brzucio dzisiejszy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88a4b63cd2f1.jpgbobo_frut, Jacqueline, Coconue, osa, madziara0080, blondyna5555, Bomblica, inessa, malika89 lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
No to tak, test negatywny, nawet nie wyszedł cień cienia :p
Osa, życze powodzenia na prenatalnych, na pewno wszystko bedzie dobrze, no i zobaczysz swoj Skarb
Blondynka, Annak trzymam za Was kciuki, mam nadzieje, że wszystko w badaniach wyjdzie ok
Matynko pięęęęęęęęękny jest ten Twój brzuszek, dzidziuś rośnie. Nie mogę się napatrzećMartynka30 lubi tę wiadomość
-
Aniu kciuki zaciśnięte
Za testujące też i jak nie dziś 2 kreseczki to nie traćcie nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 07:51
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Syla, pati85, oczywiście się nie zrażajcie, wynik jeszcze może się zmienić. Ja przy swojej ciąży pierwszej miałam II kreski dopiero kilka dni po planowanym terminie @, czyli grubo po 30 dc. Teraz wybierzcie nową datę i jak nie przyjdzie @ to czekamy na wieści.
Annak, więc czekamy na pierwsze wieści już dziś.
Martynka, ale masz brzuszek, ale sama pisałaś, że jesteś szczuplutka to dlatego widać. Pięknie Maleństwo rośnie.
Miłego dnia -
Heeej dziewczyny u mnie te same wieści Test negatywny
No ale 23 dc ! baardzo wczesnie