Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
O mamusiu, Susanna, przepraszam

A więc witaj
To jest chyba jedno z najlepszych miejsc gdzie można trafić w naszej sytuacji...
Rozgość się

A Niebieska pewnie już tuli Marianke i nie może pisać
Tak jak o Annak się martwiłyśmy
SusannaDean lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g 
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Romuś - u ciebie prawdopodobnie te duże zrosty mogą być powodem plamień, jednakże powiem Ci, że ja jak brałam antyki 2 opakowania to przy pierwszym praktycznie cały cykl plamiłam po miesiączce, pierwsze to długo krew, a do końca taki brudny mocno beżowy śluz, przy drugim ok. Ale masz rację, ileż można brać antyki.
Także trzymam kciuki aby jednak udało się tych mend pozbyć
roma lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g 
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
M@linko,
Czy ja już Ci mówiłam, że Cię uwielbiam po prostu?!
Taka szkoda, że nie mieszkasz gdzieś koło mnie... Codziennie wyciągałabym Cię na wspólny spacer z Twoim Cycutkiem i moją Maluchą
Co do tego patrzenia na cierpienie, to zgadzam się w 100%!
Ja to czasem popłakuję nawet jak moja Ava "płacze z głodu" (czytaj: wymusza jedzenie manipulacyjnym płaczo-krzykiem, który odchodzi w niepamięć natychmiast po zbliżeniu dowolnego obiektu do jej ust).
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa co przepraszasz?Jacqueline wrote:O mamusiu, Susanna, przepraszam

A więc witaj
To jest chyba jedno z najlepszych miejsc gdzie można trafić w naszej sytuacji...
Rozgość się

A Niebieska pewnie już tuli Marianke i nie może pisać
Tak jak o Annak się martwiłyśmy 
Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie mnie -
nick nieaktualnyHej hej kochane :-* :-* :-* :-* :-* .
Opisuje co i jak po dzisiejszej wizycie więc tak rozwarcia nie ma , wszystko rozpulchnione szyjka zamknięta na 4 spusty , przepływy ok tetno super , jutro mam jechac do szpitala na izbę przyjęć niby " naściemniać " że dziecko mało czuje , że po terminie akurat to prawda miałam USG , serduszko bije jak dzwon pojawił się skurcz podczas tego badania , ja nic nie poczułam nie ma co dalej chodzić i ryzykować aby coś nie daj Boże dziecku nie było , tak pojadę np jutro powiem co i jak zrobią USG KTG i pewnie do domu skąd mam pewność że mnie zostawią , no nic pojedzie się i zobaczymy może mnie położą choć w to wątpię.
sylvuś lubi tę wiadomość
-
Roma myślę że Ludwin to dobra opcja, dużo dobrego słyszałam o nim. Coś z plamienia mi trzeba zrobić bo to musi być wkurzające na maksa- miałam próbkę teraz jak dr L mnie uszkodził przy pobieraniu cytologii. Plus jakieś naturalne metody też warto wypróbować, zioła etc. Mogą tylko pomoc.
Fajnie Cię widzieć na forum
KammaMarra, roma lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Niebieska na pewno juz tuli corunie

A ja leżę odpoczywam a mezu kochany człowiek wysprzatal salon wymyl parowa myjka nasza 7 metrowa kanape ba nawet odkurzył i do tego zrobil obiad. Żyć nie umierac
Evita, M@linka, Asia87, Natikka123, Koteczka82 lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyZa robotę się weź! !KammaMarra wrote:Niebieska na pewno juz tuli corunie

A ja leżę odpoczywam a mezu kochany człowiek wysprzatal salon wymyl parowa myjka nasza 7 metrowa kanape ba nawet odkurzył i do tego zrobil obiad. Żyć nie umierac
chora jesteś czy co...
Yoselyn82, Justa87 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje, serce sie topi jak lody waniliowe jak czytam Wasze wiadomosci !!!
Dziekuje z całego serca za Wasze dobre słowa❤
A wiec "ja i Marianka" nie jest juz pragnieniem, to najprawdziwsza rzeczywistość...wyśniona, urocza, niepowtarzalna❤
Chrupinka przyszła na świat dzis o 11.42, wazy 3390 i mierzy 51 cm... moment kiedy położyli mi ja na piersi i kiedy jednocześnie maz zanosił sie płaczem radości jest najpiękniejszym momentem w moim zyciu❤
Pachniała jak mała kiełbaska i od początku wyglądała jak mała brzoskwinka. Od razu szukała cyca i zjadła z 2 piersi w pierwszej godzinie życia:)
Było... zajebiscie cieżko i nie omieszkam opisać Wam moich wrażeń
potem załączę fotkę.
Szczęśliwa Mamusia, Alisa, annak, Dorola31, Ikarzyca, sylvuś, Yoselyn82, Genshirin, roma, Mamaokruszka, Evita, sy__la, M@linka, Gaduaaa, Jacqueline, Dooti, reni86, Elaria, czarnulka24, jatoszka, MonaLiza, Monika1357, kiti, Asia87, Natikka123, Magdzia88, Koteczka82, Elmo13, Mona_Lisa, skrzat1988, promyczek 39 lubią tę wiadomość

Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niebieskaa,
Cudownie!!
Gratuluję!!
Boże...
Jest! Jeest!!
Z tego napięcia aż się popłakałam.
Już tak bardzo czekałyśmy aż dasz znać...
Marianko,
Witaj na świecie!
Jesteś jedną z naszych ukochanych, najbardziej wyczekanych wątkowych dzieciaczków.
Niech Ci się dobrze żyje. Bądź szczęśliwa. Niech otaczają Cię mądrzy i dobrzy ludzie.
PS. A tak w ogóle, to masz super mamę
Niebieskaa, Evita, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie podpisuję się po tym.Evita wrote:Jacqu no właśnie zabawa na tym polega że zrostów a nawet przegrody nie widać na USG. Nie zawsze, jeszcze maga być polipy które jak są małe też ich nie widać. Czasami jest też zapalenie endometrium i to wychodzi w badaniu hispatologicznym.
U mnie dopiero teraz, tydz temu, podczas 2 histeroskopi zdiagnozowano przegrode. Jak nie urok to.....
Myślałam ,że winą poronień była immunologia, cieszyłam się że ogarneliśmy temat szczepień i allo wzrosło, ale przecież nie może być dobrze...
Czekam na wynik histop. pobrali tydz temu wiec jeszcze chwila.
Potem usuwanie, nie wiem kiedy, ku....zawsze pod górkęW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Niebieska... Wielkie Gratulacje Mamusiu. Niech Marianka zdrowo rośnie.. Zdrówka dla was kochane!
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️