Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
O mamusiu, Susanna, przepraszam
A więc witajTo jest chyba jedno z najlepszych miejsc gdzie można trafić w naszej sytuacji...
Rozgość się
A Niebieska pewnie już tuli Marianke i nie może pisaćTak jak o Annak się martwiłyśmy
SusannaDean lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Romuś - u ciebie prawdopodobnie te duże zrosty mogą być powodem plamień, jednakże powiem Ci, że ja jak brałam antyki 2 opakowania to przy pierwszym praktycznie cały cykl plamiłam po miesiączce, pierwsze to długo krew, a do końca taki brudny mocno beżowy śluz, przy drugim ok. Ale masz rację, ileż można brać antyki.
Także trzymam kciuki aby jednak udało się tych mend pozbyćroma lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
M@linko,
Czy ja już Ci mówiłam, że Cię uwielbiam po prostu?!
Taka szkoda, że nie mieszkasz gdzieś koło mnie... Codziennie wyciągałabym Cię na wspólny spacer z Twoim Cycutkiem i moją Maluchą
Co do tego patrzenia na cierpienie, to zgadzam się w 100%!
Ja to czasem popłakuję nawet jak moja Ava "płacze z głodu" (czytaj: wymusza jedzenie manipulacyjnym płaczo-krzykiem, który odchodzi w niepamięć natychmiast po zbliżeniu dowolnego obiektu do jej ust).M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:O mamusiu, Susanna, przepraszam
A więc witajTo jest chyba jedno z najlepszych miejsc gdzie można trafić w naszej sytuacji...
Rozgość się
A Niebieska pewnie już tuli Marianke i nie może pisaćTak jak o Annak się martwiłyśmy
Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie mnie -
nick nieaktualnyHej hej kochane :-* :-* :-* :-* :-* .
Opisuje co i jak po dzisiejszej wizycie więc tak rozwarcia nie ma , wszystko rozpulchnione szyjka zamknięta na 4 spusty , przepływy ok tetno super , jutro mam jechac do szpitala na izbę przyjęć niby " naściemniać " że dziecko mało czuje , że po terminie akurat to prawda miałam USG , serduszko bije jak dzwon pojawił się skurcz podczas tego badania , ja nic nie poczułam nie ma co dalej chodzić i ryzykować aby coś nie daj Boże dziecku nie było , tak pojadę np jutro powiem co i jak zrobią USG KTG i pewnie do domu skąd mam pewność że mnie zostawią , no nic pojedzie się i zobaczymy może mnie położą choć w to wątpię.sylvuś lubi tę wiadomość
-
Roma myślę że Ludwin to dobra opcja, dużo dobrego słyszałam o nim. Coś z plamienia mi trzeba zrobić bo to musi być wkurzające na maksa- miałam próbkę teraz jak dr L mnie uszkodził przy pobieraniu cytologii. Plus jakieś naturalne metody też warto wypróbować, zioła etc. Mogą tylko pomoc.
Fajnie Cię widzieć na forumKammaMarra, roma lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Niebieska na pewno juz tuli corunie
A ja leżę odpoczywam a mezu kochany człowiek wysprzatal salon wymyl parowa myjka nasza 7 metrowa kanape ba nawet odkurzył i do tego zrobil obiad. Żyć nie umieracEvita, M@linka, Asia87, Natikka123, Koteczka82 lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Niebieska na pewno juz tuli corunie
A ja leżę odpoczywam a mezu kochany człowiek wysprzatal salon wymyl parowa myjka nasza 7 metrowa kanape ba nawet odkurzył i do tego zrobil obiad. Żyć nie umieracchora jesteś czy co...
Yoselyn82, Justa87 lubią tę wiadomość
-
Kochane moje, serce sie topi jak lody waniliowe jak czytam Wasze wiadomosci !!!
Dziekuje z całego serca za Wasze dobre słowa❤
A wiec "ja i Marianka" nie jest juz pragnieniem, to najprawdziwsza rzeczywistość...wyśniona, urocza, niepowtarzalna❤
Chrupinka przyszła na świat dzis o 11.42, wazy 3390 i mierzy 51 cm... moment kiedy położyli mi ja na piersi i kiedy jednocześnie maz zanosił sie płaczem radości jest najpiękniejszym momentem w moim zyciu❤
Pachniała jak mała kiełbaska i od początku wyglądała jak mała brzoskwinka. Od razu szukała cyca i zjadła z 2 piersi w pierwszej godzinie życia:)
Było... zajebiscie cieżko i nie omieszkam opisać Wam moich wrażeńpotem załączę fotkę.
Szczęśliwa Mamusia, Alisa, annak, Dorola31, Ikarzyca, sylvuś, Yoselyn82, Genshirin, roma, Mamaokruszka, Evita, sy__la, M@linka, Gaduaaa, Jacqueline, Dooti, reni86, Elaria, czarnulka24, jatoszka, MonaLiza, Monika1357, kiti, Asia87, Natikka123, Magdzia88, Koteczka82, Elmo13, Mona_Lisa, skrzat1988, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niebieskaa,
Cudownie!!
Gratuluję!!
Boże...
Jest! Jeest!!
Z tego napięcia aż się popłakałam.
Już tak bardzo czekałyśmy aż dasz znać...
Marianko,
Witaj na świecie!
Jesteś jedną z naszych ukochanych, najbardziej wyczekanych wątkowych dzieciaczków.
Niech Ci się dobrze żyje. Bądź szczęśliwa. Niech otaczają Cię mądrzy i dobrzy ludzie.
PS. A tak w ogóle, to masz super mamęNiebieskaa, Evita, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evita wrote:Jacqu no właśnie zabawa na tym polega że zrostów a nawet przegrody nie widać na USG. Nie zawsze, jeszcze maga być polipy które jak są małe też ich nie widać. Czasami jest też zapalenie endometrium i to wychodzi w badaniu hispatologicznym.
U mnie dopiero teraz, tydz temu, podczas 2 histeroskopi zdiagnozowano przegrode. Jak nie urok to.....
Myślałam ,że winą poronień była immunologia, cieszyłam się że ogarneliśmy temat szczepień i allo wzrosło, ale przecież nie może być dobrze...
Czekam na wynik histop. pobrali tydz temu wiec jeszcze chwila.
Potem usuwanie, nie wiem kiedy, ku....zawsze pod górkęW życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Niebieska... Wielkie Gratulacje Mamusiu. Niech Marianka zdrowo rośnie.. Zdrówka dla was kochane!
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️