Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
annak wrote:Czyli Chrupka już nie jest Chrupką, tylko Kiełbaską?
sylvuś, Evita, Arleta, Monika1357, Asia87, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska Gratulacje!!!!!!
Tak się cieszę
Wszystkiego najlepszego dla Was<3
Chrupeczka Kochana = Brzoskwinka Wyczekana
Gratulacje również dla Tatusia;)Niebieskaa lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Sylvuś szkoda że nie machnęli tej przegrody od razu..
Rozumiem Twoją frustrację - ciągle coś... Ja zaraz będę mieć wynik kariotypu to dopiero się załamię - będę najegzotyczniejszym przypadkiem położniczo-ginekologicznym ever. Zrąbana immunologia, niedoczynność tarczycy, PCOS? i genetyka na to dojdzie....Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Niebieska super! Ogromne gratlacje! Czekamy na relacyjkę!
Roma myślę że podjęłaś bardzo dobrą decyzję,zapisałaś się już? Ja też jestem LudwinowaOn zrobi wszystko żeby ci pomóc:)
Ulii co do badań to nie jest to taka prosta sprawa...Ja przed ciążą miałam robione m.in. p/c przeciw beta 2-glikoproteinie,wyszly wtedy ujemne a teraz w ciązy są dodatnie..Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Niebieskaa ogromne gratulacje!!
:-*
Chrupinko, Kiełbasko, Brzoskwinko i Ciasteczko... witaj na świecie po drugiej stronie brzuszka
Czekamy na szczegółowe relacje z porodu... myślałam że było łatwo, szybko i przyjemnie (jak to na Kwietniowkach ostatnio w ekspresowym tempie dziewczyny się rozpakowywaly) a tu się zapowiada na ciężki opis z porodujestem baaaardzo ciekawa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 17:09
M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la,
Czekałyśmy na Mariankę, a teraz czekamy na Marysię
I na Niespodziankę SzczęśliwejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 17:13
sylvuś, M@linka, sy__la, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Evita wrote:Sylvuś szkoda że nie machnęli tej przegrody od razu..
Rozumiem Twoją frustrację - ciągle coś... Ja zaraz będę mieć wynik kariotypu to dopiero się załamię - będę najegzotyczniejszym przypadkiem położniczo-ginekologicznym ever. Zrąbana immunologia, niedoczynność tarczycy, PCOS? i genetyka na to dojdzie....
Na tej histero byłam prywatnie, drugi raz mam umówić się za jakieś 3 mce ale wolałabym chyba szybciej...
Nie jesteś odosobnionym przypadkiem, u mnie przez te wszystkie lata nic nie znaleźli, oczywiście niepłodność idiopatyczna- chyba idiotyczna
Sama szukałam i co się okazało ,że jestem mutantem z problemami immunologicznymi bo zwalczam zarodek a na deser przegroda w macicy, no cóż jestem przecież jedyna w swoim rodzaju a co nie można mi (kur....)W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Susanna - no bo nie przywitałam się od razu
Patrze potem jakiś nowy avatar
Niebieska - serdeczne gratulacjeMoc całusków dla Ciebie, Chrupko-Kiełbaski i męża
Ucałuj ją od nas
Niebieskaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Niebieska, ogromne gratulacje!
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Niebieska, spisałaś się pięknie! Jesteśmy z Ciebie dumne!
Marianko, będziesz miała cudowne życie, jestem tego pewna. To wspaniałe być przez kogoś tak wyczekanym i upragnionym jak Ty przez swoich rodziców. Teraz z każdym dniem będziesz przekonywać się jak to jest być dla kogoś całym światem, być dla kogoś wszystkim. Zdrówka Ci życzę Chrupinko, niech Ci się wiedzie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 17:59
M@linka, Evita, Niebieskaa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Arletko, jeszcze się nie zapisałam. Czekam na wyniki histopatologii, żeby sprawdzić czy nie ma tam jakiegoś stanu zapalnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 18:01
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyNiebieska! Wielkie gratulacje, jesteś mamą! Uśmiecham się do Twoich gastronomicznych porównań. Noworodki pachną przecudownie. Ja mogłam wąchać Misiulkę godzinami
Marianko słodka, miej przed sobą dłuuugie, szczęśliwe życie! Masz cudownych rodziców
Niebieska, ciekawa jestem okoliczności przyjścia waszego szczęścia na świat. Fajna kluseczka wam się trafiła, nie jest długa, pewnie pulchna brzoskwinka. Ochłoń i szykuj opis. Ależ Ci teraz zazdroszcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 18:04
M@linka, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość
-
Niebieskaa wielkie gratulacje
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Niebieska gratulacje!Marianko... kluseczko...czekalysmy na Ciebie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2017, 18:14
M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny